Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

15 gün geçeli çok oldu kuzum. Neden bilmem vermemiş hala dilekçeyi. Avukat ilk dilekçeyle devam edebilir dedi.

Zaten anlasmaliya çevirme niyetindeyim. Yıllarda bekleyemem. Bir türlü çözülmesi ve bebegim için en doğru kararı vermem gerekiyor 🙄

10 gün sonra ilk duruşmamız var ilk duruşmada ne oluyor? Tecrübeli olanlar yazabilir mi? Duruşmaya gittiniz mi yoksa sadece avukatınız mı vekalet etti ?
Ben ilk duruşmaya gittim avukatla beraber,karşı tarafin sadece avukati geldi.Hakim dosyaya baktı.Ceza davası var mı ?Getirtmemizi istediğiniz bir şey var mı diye sordu.Avukatim karşı şahsın banka,tel ve internet dökümunu istedi.Karsinin avukatı da oğlumun nafakasının azaltılmasini istedi hakim reddetti.Bu kadar

Ben ilk duruşmaya gittim avukatla beraber,karşı tarafin sadece avukati geldi.Hakim dosyaya baktı.Ceza davası var mı ?Getirtmemizi istediğiniz bir şey var mı diye sordu.Avukatim karşı şahsın banka,tel ve internet dökümunu istedi.Karsinin avukatı da oğlumun nafakasının azaltılmasini istedi hakim reddetti.Bu kadar
Anladım, teşekkürler 😊

15 gün geçeli çok oldu kuzum. Neden bilmem vermemiş hala dilekçeyi. Avukat ilk dilekçeyle devam edebilir dedi.

Zaten anlasmaliya çevirme niyetindeyim. Yıllarda bekleyemem. Bir türlü çözülmesi ve bebegim için en doğru kararı vermem gerekiyor 🙄
Aynen inşallah o da anlaşmalıya yanaşır. Bak yine en vicdanlı seninki çıktı arada çocuk var diye mi acaba. Kendini kurtar da sen zaten başarırsın, çiçek gibi kadınsın maşallah 🌸✨
Nafaka zaten alırsın, gerisini de zamanla halledersin.

Yaaa teşekkür ederim🙈 iyi olmaya çalışıyorum işte arada iyi arada kötü, idare ediyoruz canımız sıkılsa da sen nasılsın canım 😊
Rica ederim Allah iyilik versin sana. 🤗 Olacak o kadar ruh dalgalanması , zamanla geçip gidecek hepsi. 🙆 İyiyim ya ben de takılıyorum buralarda öyle geçiyor zaman. 🙃

Amin canım gerçekten öyle inan benim de saçlarım beyazladı, başım ağrıyor tansiyonum düşüyor her dilekçede.
Aynı durumdayım çok haklısın
Duruşma da yaklaştı onun stresi de bir yandan. Uzun zamandır toparlamıştım ama bugün ilk sayfada yazılanları görünce yine tutamadım kendimi.
Canım benim ya hadi dilekçelerde üzüldün ama mahkemede sapasağlam olman lazım biliyorsun. Seni güçlü görüp korkup bir adım geri atmalılar hiç unutma ben hep böyle düşünerek motive oluyorum. Umarım bizim güçlü duruşumuz onları yıldıracak.
İnşallah hayırla atlatırız bu süreci hepimiz, ilahi adalete kalmadan hakkımızı alırız.
İnşallah hayırlısıyla alırız canım
Dekonta baktım geçen senenin 30 Gr'ını bozdurup vermişim o da haram zıkkım olsun boğazından geçmez inşallah lokmasında boğulur diyorum. Zerre kadar acımam kalmadı ona.
Altınlar gelinin değil mi şimdi o 30 gr isteyemiyor musun mahkeme yoluyla?

Senin doktorla görüşme filan yapıldı mı acaba hastalığıyla ilgili. Of of Allah'ım sen hepimize yardım et🤲🏻
Canım ya varya bu mevzuda canımı sıkıyor. Akıl hastalığı olduğunu kanıtlayabilmem için birsürü şahit gerekiyormuş. Avukatımda maalesef böyle vakalar var ama doktor kontrolüne gitmesi için sağlam delil lazım diyor. Mesela bu şekilde birisi karısını bıçaklamış ancak adamın akıl hastası olduğunu gören, bilen, duyan yok bu yüzden adamı hastaneye göndermemişler 🤷🏻‍♀️. Yani illa orda, burda heryerde birisi bunların değişik hareketlerine şahit olmak zorundaymış

Ah amiiiiinnn canım yalana yeltendikce dilleri tutulsun inşallah ya da hiç gelemesinler,bir şekilde engellensin yalanları..Tanımadığım kişiler yalan söyleyecekler çok belli
İnşallah canım inşallah aynen öyle. Benim daha duruşmalar başlamadıda e sen bu şahitleri görünce ve onları tanımadığını söyleyip bunu ispat edersen mahkeme nasıl ilerliyor?

Canım ya varya bu mevzuda canımı sıkıyor. Akıl hastalığı olduğunu kanıtlayabilmem için birsürü şahit gerekiyormuş. Avukatımda maalesef böyle vakalar var ama doktor kontrolüne gitmesi için sağlam delil lazım diyor. Mesela bu şekilde birisi karısını bıçaklamış ancak adamın akıl hastası olduğunu gören, bilen, duyan yok bu yüzden adamı hastaneye göndermemişler 🤷🏻‍♀️. Yani illa orda, burda heryerde birisi bunların değişik hareketlerine şahit olmak zorundaymış
Ciddi misin sen, ne saçma bir prosedür ya. Adamın ailesinde var zaten hastalık genetikten filan ispatlamaya çalışsanız, doktor kontrolü talep etseniz olmaz mı acaba? Zaten Türk adalet sistemini hiç anlamıyorum insanlar bir boşanma için aylarca yıllarca uğraşıyor ya bu kadar zor olmalıydı. 😔

X