- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.181
Merhabalar hosbuldumponcikellazey merhabalar aramıza hoşgeldin umarım kolayca atlatırsın duygularını buradan yazarsan daha anlayışlı yorumlar alabilirsin.
Yaşadıkların aklını meşgul eden düşünceler çok normal, şiddet mağduru olanlarımızdansın sen de benim gibi yaşımız da yakın kendini sakın yalnız hissetmeMerhabalar hosbuldum
Kesinlikle kimse mutsuz olduğu bir sürecin içinde alışkanlık için debelenmemeli zaman bu kadar kıymetsiz değil ömür geçiyorBen cok uzun zaman once ayrildim sonra yeniden evlendim hicbir sey kolay atlatilmiyor ama sonuca bakmak lazim sonucta insan herseye alisiyor gecmez denilen herşey geciyor bence adim atmak icin cokta gec kalmamak lazim
Kesinlikle kimse mutsuz olduğu bir sürecin içinde alışkanlık için debelenmemeli zaman bu kadar kıymetsiz değil ömür geçiyor
Cok teşekkür ederimYaşadıkların aklını meşgul eden düşünceler çok normal, şiddet mağduru olanlarımızdansın sen de benim gibi yaşımız da yakın kendini sakın yalnız hissetme
Amin canım Allah yaşayamadıklarından daha güzellerini yaşamayı nasip etsin. Kadın kendi değerini bildikten sonra her şey istediği gibi oluyor zaten Allah'ın da izniyle.Aynen oyle canim bazi seylerin duzelme ihtimali yoktur bunu bile bile zorlamak evlilikte sadece kadina zarar veriyor benim hayatim cok zor gecti baba evinde 10 senem gecti ama yinede pisman degilim suan iyiki diyorum Allah herkesin kalbine göre versin
Amin canım Allah yaşayamadıklarından daha güzellerini yaşamayı nasip etsin. Kadın kendi değerini bildikten sonra her şey istediği gibi oluyor zaten Allah'ın da izniyle.Güzel yerlere çıksın yolun.
Merhaba..daha önce konu acmistim darpdan alkolden hakaret küfür den dolayı terk ettim evi hastanelik oldum bosaniyorum diye ..küçük bir kizim var 11 aylik ..bugün dilekçe geldi dilekçede eşimin boşanmak istemediği hala beni sevdiği gerekirse ayri bir eve bile çıkabileceği, ne desem kabul edeceğini yazmış...he bide herseyin suçlusu kendi ailesiyken benim aileme çamur atmış..sizde de oldu mu böyle..Yani insan sevdiğine kıyamazken bu neyin sevgisi?
Dilekçe dediğim avukat tutmuş .hani avukat savunma amaçlı dilekçe yazıp gönderiyoya mahkemeye..sonra duruşma vs belli oluyo o dilekçeNe dilekçesi bu ben anlayamadım öyle bir dilekçe gelmiyor bildiğim kadarıyla
Son pişmanlık neye yarar derler bu adamın her yeri baştan aşağı sevgi olsa neye yarar canım küçücük bebeğinin önünde seni hastanelik eden bir adam kabul etme daha fazlasını yapar. Bu sefer darp raporun da geçerli olmaz af niteliği kazanır araştırmıştır o yüzden seni döndürmeye çalışıyordur.
Tamam canım şimdi anladım senin avukatın var mı?Dilekçe dediğim avukat tutmuş .hani avukat savunma amaçlı dilekçe yazıp gönderiyoya mahkemeye..sonra duruşma vs belli oluyo o dilekçeyok ki zaten geri dönüşü bu saatten sonra olmaz daha kötü olur hersey
Avukatı ilk önce ben ayarladım zaten oda baktı ki durum ciddi harekete geçmiş hemen cocugu istemiş nafakayi odeyemeyecegini yazmış beni sevdiğini ve asla ayrılmak istemediğini vs vs. ..gercekten hiç beklemedigum şeyleri yazmış..bulmuşlar benim gibi gelini de işte kıymet bilmedi ne esim ne diğerleri.. yaptıkları akıllarına gelip pişman olacakları günü dört gözle bekliyorumTamam canım şimdi anladım senin avukatın var mı?
Eğer boşanmak istemiyorum yazdırdıysa zaten çekişmeli boşanacaksınız ancak bu karar hakimin insiyatifine kalacak. Eğer ki darp raporun varsa ve alkol, küfür, hakareti de kanıtlayabilecek delillerin varsa zaten boşanırsınız. Çamur atması da olağan bir şey çünkü maddi kayba uğramak istemediği için bir sebep göstermesi gerekiyor onun için de iftira atıyorlar işte. Avukatın seni yönlendirir zaten mutlaka maddi manevi tazminat talebinde bulun. Çocuğun ve kendin için de iştirak nafakası talep et. Neler yaşatmış sana
Ne demek ödeyemem diye bir şey nasıl bir avukat yazmış bunu, eşin çalışmıyor mu?Avukatı ilk önce ben ayarladım zaten oda baktı ki durum ciddi harekete geçmiş hemen cocugu istemiş nafakayi odeyemeyecegini yazmış beni sevdiğini ve asla ayrılmak istemediğini vs vs. ..gercekten hiç beklemedigum şeyleri yazmış..bulmuşlar benim gibi gelini de işte kıymet bilmedi ne esim ne diğerleri.. yaptıkları akıllarına gelip pişman olacakları günü dört gözle bekliyorum
Bu saatten sonra vazgecme gibi bir lüksüm yok kesinlikle zaten ..şuan hepsi bana bilenmiş durumda o eve bir daha gidersem bu defa ya sakat gelirim yada cenazem gelir..işler çığırından çıktı iyice ..Ne demek ödeyemem diye bir şey nasıl bir avukat yazmış bunu, eşin çalışmıyor mu?
Ödeyemese dahi banka hesabına şerh koyulur çalışmaya başladığı anda para sana kesilir. Senin avukatın da boşanmak istediğini söyleyecek zaten.
Eğer vazgeçersen 3 yıl süreyle çekişmeli boşanma davası açamıyorsun bildiğim kadarıyla sakın ayrılmak istemiyorum, boşanmak istemiyorum laflarına kanma belli ki maddiyattan sıyrılmak için duygu sömürüsü yapıyor.
Hem bakacak parası yok hem velayet istiyor nasıl oluyor bu iş?
Eğer avukatın akıllı biriyse bunları ona karşı çok güzel kullanır zaten. Bu saatten sonra kimsenin pişmanlığı senin umrunda olmasın bence sadece çocuğunun geleceği umrunda olsun.
Madem kendine bile bakamıyor o zaman evlenip çocuk yapmayacakmış onun sorumsuzluğunun cezasını sen çekecek değilsin. Neyse avukatın halleder zaten bu kısımları. Sen ailenin yanındasın şuan değil mi? Kendine dikkat et gerekirse uzaklaştırma al.Nafaka konusunda da belirli bir işi yok zaten ailesinin destegiyle geçimini sağladığını yazmış