- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 27
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.201
Aynen ailemin yanındayım şuan ben...uzaklastirmasi var zaten ama böyle değişik storyler atiyo hep mesela bugün "hata yapan bedel öder" diye birsey paylasmis..bi nevi tehdit ediyo herhalde kendince..Madem kendine bile bakamıyor o zaman evlenip çocuk yapmayacakmış onun sorumsuzluğunun cezasını sen çekecek değilsin. Neyse avukatın halleder zaten bu kısımları. Sen ailenin yanındasın şuan değil mi? Kendine dikkat et gerekirse uzaklaştırma al
Kayda alsam birssy degismeyecek ki..daha önce de böyle bir paylasimdan suç duyurusunda bulunduk ama birsey çıkmadı.birsey yapamayiz sizin şahsınıza gondermedigi sürece birsey yapamayiz dedilerO story i bı telefonun kamerası ile kayda alin.
evet doğru, ama boşanma davasında hakimi ikna etmek üzere sunabilirsiniz.Kayda alsam birssy degismeyecek ki..daha önce de böyle bir paylasimdan suç duyurusunda bulunduk ama birsey çıkmadı.birsey yapamayiz sizin şahsınıza gondermedigi sürece birsey yapamayiz dediler
Tekrar şikayette bulun gerekirse koruma talep et bu adamın aklı başında değil belli ki Allah korusun yalnız dışarı çıkma sakın.Aynen ailemin yanındayım şuan ben...uzaklastirmasi var zaten ama böyle değişik storyler atiyo hep mesela bugün "hata yapan bedel öder" diye birsey paylasmis..bi nevi tehdit ediyo herhalde kendince..
Aynen canım öyle yapıcam zaten..dışarı bile çıkamıyorum..toparlanmak için kafamı birseylerle meşgul etmeye çalışıyorum..yoksa bu çekişmeli davalar gercekten çok yıpratıcı daha yolun başında olmama rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi..bildiğin kitap var mı onerebilecegin uzmanların yazdığı..kendi kendimi iyileştirmek lazım benim biran evvelTekrar şikayette bulun gerekirse koruma talep et bu adamın aklı başında değil belli ki Allah korusun yalnız dışarı çıkma sakın.
Sizin görmeniz için yapıyor zaten , engelleyin böylece size gönderme yapamaz.Kayda alsam birssy degismeyecek ki..daha önce de böyle bir paylasimdan suç duyurusunda bulunduk ama birsey çıkmadı.birsey yapamayiz sizin şahsınıza gondermedigi sürece birsey yapamayiz dediler
Neyi paylasir miyim ?D Denizdeniz14 paylaşır mısınız?
Ne diye tehdit ediliyorsunuz ?Tehdit ediliyorum ...Boşanma asamasindayim ve tehdit ediliyorum
Neden tehtid ediliyorsun, polise başvur hemen.Tehdit ediliyorum ...Boşanma asamasindayim ve tehdit ediliyorum
Dilekçe geldikçe o günleri tekrar tekrar hatırlıyo insan .. sonra tekrar yaziyosun ve en başa dönüyo insan ..çekişmeli boşanma gercekten çok yıpratıcı bir süreç..Yeni dilekçe gelmiş ya hiç okuyasım yok
Aynen öyle yaşarken çektiğimiz yetmezmiş gibi bir de olaylar hakkındaki yalanlarını okuyarak acı çekiyoruz. 4 sayfa yazı o kadar zor geliyor ki okumak, ne yapacağımı bilmiyorum bir saattir ağlıyorumDilekçe geldikçe o günleri tekrar tekrar hatırlıyo insan .. sonra tekrar yaziyosun ve en başa dönüyo insan ..çekişmeli boşanma gercekten çok yıpratıcı bir süreç..
Miden ağrıya ağrıya okuyorsun maalesefYeni dilekçe gelmiş ya hiç okuyasım yok