Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

E Eve in Heaven canım sen şikayetçi olmuştu sanırım eşinden,ne oldu sonra
İnanır mısın hiç bir gelişme yok. Sanki hiç şikayetçi olmamışım ne yaptılar ne ettiler anlamadım zaten o karakoldaki kadın memur benim ifademi aldıktan sonra tutulan anketi bile doğru düzgün işlememiş zaten meslektaş ayağına korudular asker olduğunu duyar duymaz beni bile vazgeçirmeye çalıştılar ne biçim iş anlamadım memleketin polisine de güven kalmadı

İlla bir dönüş olur, ulaştırmaya tabi bir suç muydu ? Öyleyse bir ay sürer uzlaştırmacinin devreye girmesi..

İlla bir dönüş olur, ulaştırmaya tabi bir suç muydu ? Öyleyse bir ay sürer uzlaştırmacinin devreye girmesi..
Kuzum uzlaştırmaya tabi de olabilir onu net bilmiyorum çünkü ikimiz de şikayetçi olduk ama nerdeyse 5 ay olacak,uyapta bile gözükmüyor şikayetimle ilgili bir dava, arabulucu filan da aramadı

Kuzum uzlaştırmaya tabi de olabilir onu net bilmiyorum çünkü ikimiz de şikayetçi olduk ama nerdeyse 5 ay olacak,uyapta bile gözükmüyor şikayetimle ilgili bir dava, arabulucu filan da aramadı
Dava aşamasına gelmeden uyapta görünmez zaten ama 5 aydır ses çıkmadiysa kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş olabilir

Tamam, savcılığa git bunun için. Savcılık talimatını yerine getirmeme gibi bir şansı yok polisin.
Ben geçen ay savcılığa gittim başka bir olayla da ilgili şikayetçi olmak için bir bilgi verilmedi açılmış davanız var diye giderim yine bari gitmişken ikisinin de durumunu öğrenirim hem

Bende aranızda yeni sayılırım çekişmeli boşanma aşamasındayim.eş kişisi birçok iftira atıp karşı dava açtı amcami bicakladigi halde su ana kadar 4 ay oldu hic bir ceza almadi. Hayatım alt ust oldu ama çok şükür ki rüyalarında boşanmış oldugumu gorup hayallere dalan ben bir yerden başlayarak hayallerine doğru gidiyorum sanırım. Çünkü gerçekten boşanmak benm için mucizevi bir şeydi önceden. Birçok kaybim oldu ev alındı ortak aileler tarafından o gitti altınları saymiyorum bile kızımın kulağındaki küpeyi pense ile çıkarıp alkol alan bni arkadaşım ile aldatan birinden kurtulurum inşallah

İnşallah yakın zamanda kurtulursun kızına çok üzüldüm böyle adamlar yüzünden çocuklar travma yaşıyor

Aynen canım. Şimdi kizlarim bugün babalarına gidip yarın gelecekler küpe künye ne varsa çıkartıyorum. Yoksa alır onları da ahlaksız herif
Acaba bir süre görüştürmesen mi ya alkolik biri her şeyi yapabilir, normalde çocukların görüştürülmesi taraftarıyım ama seninki kendini kaybetmiş pense ile çocuğun kulağındaki kesmek nedir? Çocuk nasıl korkmuştur Görüştürme için herhangi bir karar çıkarttın mı ? Geçende burada bir kadın kocasının yaptıklarından dolayı görüşmenin 2 haftada bir- hafta sonu olarak değiştiğini söylemişti belki sen de değiştirebilirsin bu konuyu avukata haberdar et.

Çoooook korkunç anlattıklarınız yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…