- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuma bakarsanız daha ayrintili yazmıştım çoğu arkadaş fake dedi o yüzden konu açmaya cekindim ama öyle beni yogurmus ki o adam yaşadıklarımı normal zannediyordum bir araÇoooook korkunç anlattıklarınız yahu.
Evet maalesef bunlar yaşanıyor. Yani burası herkese açık bir platform o yüzden konu açarken çokça düşünmek gerekiyor ki kırıcı yorumlar geliyor. (Yapacak bir şey yok) Hele de eşinden kötü bir muamele gördüysen linçlenmeye hazır olabilirsin.Konuma bakarsanız daha ayrintili yazmıştım çoğu arkadaş fake dedi o yüzden konu açmaya cekindim ama öyle beni yogurmus ki o adam yaşadıklarımı normal zannediyordum bir ara
Yaa teşekkür ederim canım, kurmuyor çok şükür daha doğrusu kuramıyor bu kız yolunu öğrendi diye aklı çıkar onun zorlama hapsine girer diye zaten mesleği de tehlikeye girer bu işte çalışmasa belki tenezzül edebilirdi şimdi avukatı akıl veriyordur.Panther naptın , nasılsın ? Bu pislik iletişim kurmuyor değil mi seninle ?
Rica ederim canım. Geliyorsun aklıma.Yaa teşekkür ederim canım, kurmuyor çok şükür daha doğrusu kuramıyor bu kız yolunu öğrendi diye aklı çıkar onun zorlama hapsine girer diye zaten mesleği de tehlikeye girer bu işte çalışmasa belki tenezzül edebilirdi şimdi avukatı akıl veriyordur.
Evet canım askerdi. Hayat devam ediyor ya zorlasa da arada teşekkür ederim sen nasılsın bu aradaRica ederim canım. Geliyorsun aklıma.
Polisti galiba değil mi ? Silahı vardı çünkü. Seninde dediğin gibi kendini riske atmaz büyük ihtimal.
allah yardımcın olsunOlayari dramatize etmeyi hic sevmem aslinda ama Son günlerde biraz duygusalım hamilelikten olsa gerek. Aklıma gelen bir tek güzel anı yok, acı çekmiyorum. Ama çok korkağım hayata karşı. Bi yandan mahkeme gününü düşünüyorum. Bir yandan verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu.
Ben bu aralar böyleyim güzel kadınlarım
Ediyor tabi ya. Bir yerlerden tutunuyoruz hepimiz işte. İyiyim canım ben de ya. Hayatla uğraşıyorum buralara bakıyorum. Buna da şükür.Evet canım askerdi. Hayat devam ediyor ya zorlasa da arada teşekkür ederim sen nasılsın bu arada
clovee sen nasılsın kuzum arada usul usul beğeniyorsun gözümden kaçmıyor artık bebişi dünyaya getir de buralara ponçik bebek ayağı fotoları filan at
Beyefendinin keyfi yerinde anlaşılanSürekli yatış ve beklemedeyim, hala ses seda yok gelmeye niyeti yok heralde
Beyefendinin keyfi yerinde anlaşılan
Geç olsun güç olmasın, hayırlısıyla gelsin de zaten 9 aydır yuvarlanmaya baya alıştın Gözdoş'umSanırım öyle tabi onu artık taşımakta zorlandığım için evde yuvarlanan benim
Geç olsun güç olmasın, hayırlısıyla gelsin de zaten 9 aydır yuvarlanmaya baya alıştın Gözdoş'um