Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Konuma bakarsanız daha ayrintili yazmıştım çoğu arkadaş fake dedi o yüzden konu açmaya cekindim ama öyle beni yogurmus ki o adam yaşadıklarımı normal zannediyordum bir ara
Evet maalesef bunlar yaşanıyor. Yani burası herkese açık bir platform o yüzden konu açarken çokça düşünmek gerekiyor ki kırıcı yorumlar geliyor. (Yapacak bir şey yok) Hele de eşinden kötü bir muamele gördüysen linçlenmeye hazır olabilirsin. 😄
Bu başlık altında çoğumuz aynı şeyleri yaşamış olduğu için daha çok tolare edebiliyoruz.

Panther naptın , nasılsın ? Bu pislik iletişim kurmuyor değil mi seninle ?
Yaa teşekkür ederim canım💕, kurmuyor çok şükür daha doğrusu kuramıyor bu kız yolunu öğrendi diye aklı çıkar onun zorlama hapsine girer diye 😄 zaten mesleği de tehlikeye girer bu işte çalışmasa belki tenezzül edebilirdi şimdi avukatı akıl veriyordur.

Dilekçeler bitti tam 1 ay var ilk duruşmaya biraz daha rahatım şuan. Okulla, iş aramakla uğraşıyorum 😊

Yaa teşekkür ederim canım💕, kurmuyor çok şükür daha doğrusu kuramıyor bu kız yolunu öğrendi diye aklı çıkar onun zorlama hapsine girer diye 😄 zaten mesleği de tehlikeye girer bu işte çalışmasa belki tenezzül edebilirdi şimdi avukatı akıl veriyordur.
Rica ederim canım. Geliyorsun aklıma. 🤗
Polisti galiba değil mi ? Silahı vardı çünkü. Seninde dediğin gibi kendini riske atmaz büyük ihtimal.

Olayari dramatize etmeyi hic sevmem aslinda ama Son günlerde biraz duygusalım 😥 hamilelikten olsa gerek. Aklıma gelen bir tek güzel anı yok, acı çekmiyorum. Ama çok korkağım hayata karşı. Bi yandan mahkeme gününü düşünüyorum. Bir yandan verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu.

Ben bu aralar böyleyim güzel kadınlarım 🤷‍♀️
allah yardımcın olsun☺️🙏

clovee clovee sen nasılsın kuzum arada usul usul beğeniyorsun gözümden kaçmıyor 🤗 artık bebişi dünyaya getir de buralara ponçik bebek ayağı fotoları filan at 😄

Sitenin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi hiç bir hareketlilik yok. 😂
Neredesiniz eyyyy kk halkı, ses verin 😅

X