Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Bu arada istinaf ile beraber 3 yıl mi ?
Biz de bir gün boşanma hikayelerimiz anlatabilsek 🤗
Hayır, istinafa gitmedik. Özellikle çocuğa nafaka konusunda itiraz etmek istiyordum aslında. Sonra onun itiraz etmeyeceğini öğrendim. Benimki pandemi ve karşı tarafın tanıklarının gelmemesi, sürekli ek süre istemeleri yüzünden uzadı. Her duruşma 2- 3 ay sonra görülüyor, arada hakim değişiyor derken uzadı.

Umarım sizlerde kurtulursunuz. Bu arada altınlar konusu için yeni dava açacağım, hakim altınlar konusunu sonra değerlendireceğini belirtmişti ama kararı kesinleştirip dosyayı kapatmış. Bir de böyle hakimlerin keyfini bekliyoruz. Kimi hakim boşanma davası ile birlikte değerlendiriyormus. Avukatimin söylediği bu. Evlenmek kolay da, boşanmak zormus bunu anladım.

Bende benimki ne zaman bitecek diye bekliyordum, gıpta ile izliyordum bosananlari. O gün geldi. Darısı başınıza ☺️🙏💐

Yapı olarak saf değil ama biraz geç anlıyorum yani birisi bana laf soksa arkamdan iş cevirse alttan alta hakaret etse ne bilim hep geç anlamış insanım. Esim beni meaajlarda konusturup sinirlendirip delil toplamış. Hiçbirsey yapmadığım halde bir erkekle görüşüp eve getiriyor imajı vermiş sonradan anladım ( o adamı evimize soktun yazmış ne olmuş ne falan demişim sinirle çünkü adam dediği annesi babası ile gelmişti bir kez esim de evdeydi. Yada evimizin ilk temizliğini arabası ile o götürmüştü çocukla kendisi kahveye gidip oturdu biz evde annem ve çocuğun annesiyle temizlik yaptık) ailemle bile görüşmedin sen demiş en alakasız yerde aptal gibi neden görüşmedim ya neden ne alaka burda dedim ( esim beni aldattığında sende de kusur olmasa yapmazdı, seni nefsiyle sevmiş deyip beni zerre umursamadiklari için zaten kendisi de sen birşey yapmadım özür dilenecek birşey varsa onlar dileyecek derdi gorusmeme de hiç sorun etmedi.) Beni aldattigi için sınır kirizi geçirip ona zarar verdim tirmaladim vurdum. Gitmiş darp raporu almış elimde rapor var benim onun elinde ne var demis amcama. Kendi ağzı ile sen bunu yapsan oldururdum dayaktan gebertirdim diyen insan
En son evden kendisi beni kovdu öfke patlaması geçirdiği bir anda kapıyi üstüme kapattı anahtarımi elimden aldı. ( Bahsettiği cocukla konuşmamı hayvan gibi bağırarak söyledi sakinleş konuşuruz dediğim için boğazımı sıkmaya kalktı. Bana şiddet uygularsan giderim dedim küfürler edip kapıdan çıkardı) mesajlarda elalemin adamı evin kapıdan çıkan kadın diye bahsediyor öyle değil böyle desem de nafile. İnsanlara çıkıp gitti erkeklerle konuşma dedim diye. İstemem ben öyle kadını diyormuş. Yani o kadar çile çektim şiddet, psikolojik şiddet gördüm, aldatıldım ve ben birlikte büyüdüğüm bana abla diyen çocukla konuştum diye ahlaksız oldum. Nasıl yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama kendini hep haklı çıkarıyor. Evdeyken de böyleydi ne yaparsa yapsın onun haklı nedeni vardı. Aynı zamanda adalet bakanlığında mulakatim soruşturma aşamasında o da orada memur. Beni tehdit ediyor ya tek celsede birşey almadan boşan ya da memurluğu unut ananın evinde 300 500 nafaka için sürün diye. He bir de beni evden kovduktan sonra ertesi gün eve gidip elektronik eşya ve altınları aldım. İyi mi ettim bilmiyorum. Çok sinirliydim yaptım. Şimdi ben ne yapacağım? Nasıl baş edeceğim onunla? En ufak kanıtım bile yok. Toplamadim aklıma gelmedi. Bilgisayarımda kadınla birbirlerine attıkları fotolar vardı ama silmiş fırsat bulup. Aklim durdu sonuç olarak. Akıl akıldan üstündür nasıl yaparım ne ederim? Nasıl ayakta dururum?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bu konu ile ilgili tanıklarınız var mıydı? Yazdığı mesajları da delil gösterebilirsiniz.

Hayır, istinafa gitmedik. Özellikle çocuğa nafaka konusunda itiraz etmek istiyordum aslında. Sonra onun itiraz etmeyeceğini öğrendim. Benimki pandemi ve karşı tarafın tanıklarının gelmemesi, sürekli ek süre istemeleri yüzünden uzadı. Her duruşma 2- 3 ay sonra görülüyor, arada hakim değişiyor derken uzadı.

Umarım sizlerde kurtulursunuz. Bu arada altınlar konusu için yeni dava açacağım, hakim altınlar konusunu sonra değerlendireceğini belirtmişti ama kararı kesinleştirip dosyayı kapatmış. Bir de böyle hakimlerin keyfini bekliyoruz. Kimi hakim boşanma davası ile birlikte değerlendiriyormus. Avukatimin söylediği bu. Evlenmek kolay da, boşanmak zormus bunu anladım.

Bende benimki ne zaman bitecek diye bekliyordum, gıpta ile izliyordum bosananlari. O gün geldi. Darısı başınıza ☺️🙏💐
Amin inşallah 🙏
Aynen boşanmak zormuş ben de bu süreçte öğrendim ,bir de altınları hiç vermemek gerekiyormuş meğer evlilikte.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bu konu ile ilgili tanıklarınız var mıydı? Yazdığı mesajları da delil gösterebilirsiniz.
Tanık kendi amcası ben tanık olurum dedi ama sonra vazgeçer mi bilmem. Mesajlarda benim kötü olduğumu göstermiş. Benim için kanıt değil yani. Atıyorum o adamı eve bile getirdin diyor bende eee ne var bunda ne diyorum çünkü aklıma delil için yaptığı gelmedi. ( Adam dediği çocuk iki kere evimize gelfi birinde annesi babası ile birinde ev temizliği için bizi arabasıyla götürdü kendisi esimle kahvede oturdu. Yani yalnız bir erkekle evde kalmak söz konusu değil ama sinirden açıklamadan dan dan yazmışım ona. )

Tanık kendi amcası ben tanık olurum dedi ama sonra vazgeçer mi bilmem. Mesajlarda benim kötü olduğumu göstermiş. Benim için kanıt değil yani. Atıyorum o adamı eve bile getirdin diyor bende eee ne var bunda ne diyorum çünkü aklıma delil için yaptığı gelmedi. ( Adam dediği çocuk iki kere evimize gelfi birinde annesi babası ile birinde ev temizliği için bizi arabasıyla götürdü kendisi esimle kahvede oturdu. Yani yalnız bir erkekle evde kalmak söz konusu değil ama sinirden açıklamadan dan dan yazmışım ona. )

Avukata gösterdin mi? Belki düşündüğün gibi değildir

Mümkün olduğunca mesaj ve iletişim halinde olmaktan uzak durun. Çok fena insanlar, delil için her şeyi yapacaklardır. Ailesi ile de görüşmeyi n. Öfkeyle yazmayın. Konuşurken kelimeleri seçerek konuşun. Benimki yumuşak yumuşak barışalım yazarken, benden öfkemi kusmami beklemiş. Bir baktım ki dosyada mesajlar. Kendi yazdıklarını silerek eklemiş hem de. Uyanık olun. Tanıkları ayarlayın. Amcası tanık olmaz bence. Komşuları ekleyin. Avukatınız yardımcı olacaktır.
Hayır henüz değil tahmin sadece.

Mümkün olduğunca mesaj ve iletişim halinde olmaktan uzak durun. Çok fena insanlar, delil için her şeyi yapacaklardır. Ailesi ile de görüşmeyi n. Öfkeyle yazmayın. Konuşurken kelimeleri seçerek konuşun. Benimki yumuşak yumuşak barışalım yazarken, benden öfkemi kusmami beklemiş. Bir baktım ki dosyada mesajlar. Kendi yazdıklarını silerek eklemiş hem de. Uyanık olun. Tanıkları ayarlayın. Amcası tanık olmaz bence. Komşuları ekleyin. Avukatınız yardımcı olacaktır.
Komşum hiç yoktu ki benim. Evet haklısınız çok çok uyanık insanlar. peki siz nasıl kurtuldunuz? Atlattniz mi ? Ne durumdasınız? Manevi olarak ne yapalım gerek ben gerçekten kötü durumdayım

Komşum hiç yoktu ki benim. Evet haklısınız çok çok uyanık insanlar. peki siz nasıl kurtuldunuz? Atlattniz mi ? Ne durumdasınız? Manevi olarak ne yapalım gerek ben gerçekten kötü durumdayım
ilk aylar zor oluyor. Ama karşı tarafın hasta ruhlu olduğuna ve ondan kurtuluyor olmamdan dolayı mutlu olmam gerektiğine inandjrdjm kendimi. Psikolojik destek aldım, ilaç kullandım. Yalnız kalmamaya çalıştım, günlerimi doldurdum hep. Gezdim turlarla. Neşeli diziler izledim. Jet sosyete, Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, Seksenler gibi. Bulaşık yıkarken bile dizi açtım. Şarkılardan uzak durdum sözler etkiliyor çünkü. Ortak kimse ile görüşmedim. Acı veriyor çünkü. Sosyal medya hesabına ne zaman baksam içim hep acıdı, o yüzden bakmıyorum artık. Bu konuda çok fazla konuşmadım herkesle. Arkadaşlar bile bazen bıkıp yüzünü eksitiyor. Hiç gerek yok. Devlet hastanesi nde bireysel terapi istiyorum dediğinizde yardımcı oluyor psikiyatri doktoru. Tanıdıklarla çok fazla paylaşmayın. İşiniz yoksa mutlaka bir iş edinin. Zamanla geçiyor her şey. Zor oluyor ama geçiyor. Şimdi ise tanışmak isteyenler oluyor, iyi hissettiriyor bu durum. Tabi kendimi bir ilişkiye hazır hissetmediğim ve çocuğum da olduğu için uzak duruyor um.

Düzeninizi kurunca rahatlayacaksiniz. Şimdilik oturmamış yeni bir hayat kafa olarak yoruyordur sizi. Hayatınızla ile ilgili adımlar atın. Alışacaksiniz bir süre sonra.

Nasıl yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama kendini hep haklı çıkarıyor. Evdeyken de böyleydi ne yaparsa yapsın onun haklı nedeni vardı.
Ya her önüne gelene böyle demek istemiyorum da bu bizim ülkede baya yaygın galiba çok fazla Narsistik kişilik bozukluğu olan erkek var ve bunların sorumlusu da ailesi oluyor genelde. Zaten genelde Narsistiklerin %80 i erkek oluyormuş.
Uyanık da bişey belli ki seni kandırmış. Eve erkek girmediğini site görevlisi filan şahitlik yaparsa senin adına kanıtlarsın.

Panther kız nasılsın ? O konundan beri aklımdasın burayı bulmuşken sorayım dedim. 🤪
İyi yaptın iyiyim canım 🤭 beni baya linçlediniz burda konumda ama aklım başıma geldi uğraşıyorum işte burda yazılması gibi ha deyince boşanılmıyor maalesef, zaten ayrılmaya sebep verecek kadar çirkin olan adamlar bu aşamada daha da çirkinleşiyor. Bana da baya sataştılar burada ama neyse olsun 😂😂😂

İyi yaptın iyiyim canım 🤭 beni baya linçlediniz burda konumda ama aklım başıma geldi uğraşıyorum işte burda yazılması gibi ha deyince boşanılmıyor maalesef, zaten ayrılmaya sebep verecek kadar çirkin olan adamlar bu aşamada daha da çirkinleşiyor. Bana da baya sataştılar burada ama neyse olsun 😂😂😂
Seni niye linçlediler kız. 😂 Haklıydın o olayda zaten. Orası öyle tabi. Eline silah alıp öldürürüm diyen heriften her şey beklenir maalesef. Hiç iletişime geçip özür dilemeye falan çalışmadı mı bu öküz ?

Seni niye linçlediler kız. 😂 Haklıydın o olayda zaten. Orası öyle tabi. Eline silah alıp öldürürüm diyen heriften her şey beklenir maalesef. Hiç iletişime geçip özür dilemeye falan çalışmadı mı bu öküz ?
Ay bana neler yazdılar zaten boşanmayacaksın sen, adam haklı blöf yapmışsın, sen yine dayak yer konu açarsın, ailesine terbiyesizlik yapmışsın, kanguru gibi dövüşerek anlaşıyorsunuz :ukala:
Zaten kafam karışık daha da beter ettiler sağolsun Allah'tan psikologla görüşmeye başladım hemen. O yüzden de bu başlığı açtım biraz bdv'de gelen yorumlar fazla acımasız olabiliyor. Hele ne yapacağını bilmeyen çaresiz hisseden bir kadına karşı. Umarım kimse bu durumları yaşamak zorunda kalmaz ama okumakla yaşamak bir olmuyor. O an o kadar çok faktör var ki düşünemiyorsun. Neyse ben sonunda sakince hareket edebilmeyi başardım. Herkes de başarabilir inşallah. 😇

Ay bana neler yazdılar zaten boşanmayacaksın sen, adam haklı blöf yapmışsın, sen yine dayak yer konu açarsın, ailesine terbiyesizlik yapmışsın, kanguru gibi dövüşerek anlaşıyorsunuz :ukala:
Zaten kafam karışık daha da beter ettiler sağolsun Allah'tan psikologla görüşmeye başladım hemen. O yüzden de bu başlığı açtım biraz bdv'de gelen yorumlar fazla acımasız olabiliyor. Hele ne yapacağını bilmeyen çaresiz hisseden bir kadına karşı. Umarım kimse bu durumları yaşamak zorunda kalmaz ama okumakla yaşamak bir olmuyor. O an o kadar çok faktör var ki düşünemiyorsun. Neyse ben sonunda sakince hareket edebilmeyi başardım. Herkes de başarabilir inşallah. 😇
Öyle oluyor cidden. Özellikle bazı insanlar sırf kışkırtmak için sırada bekliyor burada. 😏 Psikolog iyi bir karar olmuş cidden. Çok değiştiriyor insanı. Aslında insan o aşama da affalıyor. Ben bunları yaşayacak insan mıydım , nasıl yaşadım moduna giriyor. Ama tam o zamanlar cesur olup adım atmak gerekiyor yoksa hiç atılmıyor o adım. Bir de o taraftan bakmak lazım burası da o işe yarıyor kışkırtarak. 😂

Öyle oluyor cidden. Özellikle bazı insanlar sırf kışkırtmak için sırada bekliyor burada. 😏 Psikolog iyi bir karar olmuş cidden. Çok değiştiriyor insanı. Aslında insan o aşama da affalıyor. Ben bunları yaşayacak insan mıydım , nasıl yaşadım moduna giriyor. Ama tam o zamanlar cesur olup adım atmak gerekiyor yoksa hiç atılmıyor o adım. Bir de o taraftan bakmak lazım burası da o işe yarıyor kışkırtarak. 😂
Aynen öyle 😊 bu arada iletişime bir defa ben geçtim anlaşmalı boşanma için ama hala da kendini haklı gördüğü için çekişmeli olarak açtım davamı. Özür filan dilemedi dilemesin de iyi oldu. Bundan sonra dilese de kabul etmem edilecek bir şey yok zaten de o uyanık kesin mahkemede beni affetti diye kullanır. Bir daha da onunla uyuyamam hem uykumda ne yapacağı belli olmaz manyak psikopatın.

Aynen öyle 😊 bu arada iletişime bir defa ben geçtim anlaşmalı boşanma için ama hala da kendini haklı gördüğü için çekişmeli olarak açtım davamı. Özür filan dilemedi dilemesin de iyi oldu. Bundan sonra dilese de kabul etmem edilecek bir şey yok zaten de o uyanık kesin mahkemede beni affetti diye kullanır. Bir daha da onunla uyuyamam hem uykumda ne yapacağı belli olmaz manyak psikopatın.
Çok haklısın. Boşanmalı biraz yıpratır ama hakkını alırsın sonunda kazanan sen olursun. Allah'ın izni ile sonunda yüzün ak çıkacaksın bu işten. 💯

Merhaba arkadaşlar boşanma davası açacağım hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında aldatma var alkollü mekanda basbaşa yemek yemişler görüntüleri gördüm delilim yok eve alkollü gelmesi var baya kullanıyo yani üzerine hicbirşryi yok simdi ben avukat tutsam hicbirşey alamam sadece kizıma nafaka bağlanır o kadar masraf yapmaya gerek yok diye düşunuyorum ben çalişıyorum kendim mi gidip açsam barodan avukat tutsam yada 7 8 binliradan bahsediyo avukatlar degmezki hicbisey ispatlayamam neyapsamki bilemedim bu arada 15 yıllık evliyim 13 yaşinda kizım var

X