- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Merhaba arkadaşlar boşanma davası açacağım hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında aldatma var alkollü mekanda basbaşa yemek yemişler görüntüleri gördüm delilim yok eve alkollü gelmesi var baya kullanıyo yani üzerine hicbirşryi yok simdi ben avukat tutsam hicbirşey alamam sadece kizıma nafaka bağlanır o kadar masraf yapmaya gerek yok diye düşunuyorum ben çalişıyorum kendim mi gidip açsam barodan avukat tutsam yada 7 8 binliradan bahsediyo avukatlar degmezki hicbisey ispatlayamam neyapsamki bilemedim bu arada 15 yıllık evliyim 13 yaşinda kizım var
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç yıpratıcı. Size herşeyden önce sabır ve sans diliyorum. Kararınız da hakkınızda hayırlı olsun.
Hâlâ aynı evde mısınız yoksa ayrı mısınız? Eğer aynı evdeyseniz delil toplamaya çalışın. Bu süreçte avukata danisacaginz çok şey olacak, malum süreç uzun. Anlaşmalı boşanırsanız süreç kısa olur ama maddi kayiplariniz olabilir. Üzerine birşey olmasa da tazminat hakkınız doğabilir. Nafaka ve velayet sorunları yaşamanız da olası. Hak kaybına ugramamaniz için bir avukatla hareket etmeniz hayriniza olacaktır