- 15 Nisan 2017
- 13.280
- 15.676
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Hayırdır canım ne olduPurpplee eski eşten ne bu bizim çektiğimiz moralim bozuldu durduk yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canım ne olduPurpplee eski eşten ne bu bizim çektiğimiz moralim bozuldu durduk yere
Ne güzel sözlerÇok fena imreniyorum sana off birde acayip şans ve mutluluk diliyorum. Sen bile şaşır mutlulukla yaşadıklarına
Ne güzel sözler
İnşallah çok mutlu olurum
Tüm heyecanımı ümidimi inancımı kaybetmişken hemde
Canım bişey söyleyim,bizim karşı şahıs benden şikayetçi olduğunda ifade verirken ben de şikayetçiyim diye yazdırmıştım fakat benim şikayetim savcılık tarafından dikkate alınmadı.Avukata sordum,bazı savcılar ifade sırasında yapılan şikayeti ciddiye almıyor,ayrıca bir şikayet olursa değerlendiriyor dedi ve benim şikayetim eş geçilmiş oldu.Bunun için de çok kızgınım sen ayrı bir şikayet dilekçesi ver benim durumuma düşmeYok canım anneye saldırı yok "annemi kıskandığı için bana saldırdı" diye ifade vermiş. Onun kolunda tırmık izi vardı sadece benim de iki kolumda basıdan dolayı kızarıklık vardı. Ben de şikayetçi oldum. Ama benim şikayetim davaya geçmedi mi ben anlamadım. Sağol yine de avukatıma bir sorayım ben tekrar.
Dava daha açılmamış soruşturma aşamasındayım avukatım da bu aşamada vekalet vermen daha iyi olur dedi. Yakında açılacak diye bilgi verdi.Bide benim anlamadığım henüz esinizin davası acilmadiysa avukatiniz açılacağını nereden biliyor
Ya bana polis şikayetçi olmak istiyor musun diye sorduğunda evet dedim öyle bir şey yapabilirler mi? Bana da çok korudular zaten karakolda bile meslektaşları olduğu için nerdeyse tebrik edeceklerdi gözümün önünde. İfademi alan memura yaşadıklarımı korkumu elli kere söylememe rağmen öylesine yazdı.Canım bişey söyleyim,bizim karşı şahıs benden şikayetçi olduğunda ifade verirken ben de şikayetçiyim diye yazdırmıştım fakat benim şikayetim savcılık tarafından dikkate alınmadı.Avukata sordum,bazı savcılar ifade sırasında yapılan şikayeti ciddiye almıyor,ayrıca bir şikayet olursa değerlendiriyor dedi ve benim şikayetim eş geçilmiş oldu.Bunun için de çok kızgınım sen ayrı bir şikayet dilekçesi ver benim durumuma düşme
Öyle yapıyorlar, canları istediği gibi kisaltiyorlar.Sen dilekçe ver yoksa şikayetine aldırış etmeyebilir savcılık senin deYa bana polis şikayetçi olmak istiyor musun diye sorduğunda evet dedim öyle bir şey yapabilirler mi? Bana da çok korudular zaten karakolda bile meslektaşları olduğu için nerdeyse tebrik edeceklerdi gözümün önünde. İfademi alan memura yaşadıklarımı korkumu elli kere söylememe rağmen öylesine yazdı.
Ayy çok teşekkür ederim hoşbuldum diyelim biraz yazılanları okuyup yalnız olmadığımı hissedeyimPapatyamutlusu merhaba aramıza hoşgeldin.
Gelir yine, duramaz o. Yapamaz bizsiz.
Ay inşallah gelmez gelemez bide hastasın dedim diye kızdı bana Allah akıl fikir versin gülünç ama düzelir umarımGelir yine, duramaz o. Yapamaz bizsiz.
Eee artık modlar izin vermez ki gelmesine onlar da bıktıBu pazar gelmemiş baksana kıyamam ya
Ben dertleşmek istediğinde yazması için telimi vermiştim ona.Yazistik konuştuk,gayet normal biri aslında,adamı sevdiğinden değil de yapılani hazmedemediginden taktı adama.İnsallah içten içe affeder de özgür bırakır zihnini artık
Kesinlikle avukat bulun , çalışıyorsunuz vekalet ücretini taksit taksit ödersiniz. Yasal prosedür, kesin süreler var .Merhaba arkadaşlar boşanma davası açacağım hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında aldatma var alkollü mekanda basbaşa yemek yemişler görüntüleri gördüm delilim yok eve alkollü gelmesi var baya kullanıyo yani üzerine hicbirşryi yok simdi ben avukat tutsam hicbirşey alamam sadece kizıma nafaka bağlanır o kadar masraf yapmaya gerek yok diye düşunuyorum ben çalişıyorum kendim mi gidip açsam barodan avukat tutsam yada 7 8 binliradan bahsediyo avukatlar degmezki hicbisey ispatlayamam neyapsamki bilemedim bu arada 15 yıllık evliyim 13 yaşinda kizım var
Normal olmasına normal de yaşadıkları onu bu hale getirmiştir belki bilemem yine de hangimiz normaliz ki bu süreçte destek almasını söylediğim halde ağıza alınmayacak küfürler yağdırdı yani çok da normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Takıntı haline getirmiş aşırı derece ve bunu kabullenmiyor Allah yardımcısı olsun. Hem kendine hem çevresine zararlı böyle yaşanmaz hayat.Ben dertleşmek istediğinde yazması için telimi vermiştim ona.Yazistik konuştuk,gayet normal biri aslında,adamı sevdiğinden değil de yapılani hazmedemediginden taktı adama.İnsallah içten içe affeder de özgür bırakır zihnini artık