Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Derdi çocuk olan adam çocuğun annesiyle iyi geçinir 🤷‍♀️ çok insan var yüzyüze bakacağız deyip tokalaşarak ayrılan. Öyle insanlara çok özeniyorum.
Kesinlikle katılıyorum. İlk yıl kafasına estiği her an alıyordu. Sonra oğlum bir kadından bahsetti. Birlikte uyuyoruz vs diye.(Kadınla benden şikayetçi oldular, çok uzun hikâye o kısım da ) Yatılı vermek istemediğimi söylemiştim. Ki 4 yaşında idi, yatılı verilmediği hâlde izin veriyordum. Bahanesi bu oldu. Çocuğa da " Annene anlattığın için uzağa gidiyorum, seni almayacağım . "demiş. Medeni insanlardan olamadık maalesef.

Merhaba herkese 💐 Tabiki seve seve. 2018 temmuzda açtığım davam sonunda sonuçlandı. Bir oğlum var 7 yaşında. Tam anlamıyla mahkemeden hakkımı aldığımı söyleyemem ama kazanmış ve boşanmış olmam yetti bana.2015 te de dava açmıştım ama ex kişisi ağlayıp sizlayip sözler verince, çocuk da olunca bir daha denedim. Çok pişmanım o yıllar için. Velhasıl 2018 te çekişmeli açtığım dava 3 yıl sonunda sonuçlandı. Özellikle çocuk olunca çok yorucu oldu, velayet savaşı vardı. Alamayacagini bildiğim halde hep bir korku vardı içimde. Kesinlikle boşanmaya karar verdi iseniz dönmeyi n, elinizdeki delillerden de olursunuz. Çünkü affetmis sayiliyorsunuz. Çok uyanık erkek milleti. Her duruşmada, her tanık ifadesinde yürekler hop hop.

Mutluyum, yeni bir hayat kurdum kendime, çocuğunu iki yıldır hiç almıyor. Başım agrimiyor, çocuğum sorduğunda da işleri yoğundur, hastalık var o yüzden diyorum. Aşırı bogmuyo r beni babasını sorarak. Alıştı kuzum da. Birinci sınıfti bu yıl. Gayet başarılı bir öğrenci oldu. İnşallah devam eder. Her şey bizim bakış açımızda. Çalışıyorum, öğretmenim, kendimi mesleğime adadım bir süre. Yalnız kalıp, sorgulama yapma fırsatı vermedim kendime. Neşeli diziler izledim.

Sosyal medya hesaplarına her baktığımda üzüldüm. O yüzden bakmıyorum ve kaldığım yerden devam ediyor um. Bunun altın Kural olduğuna inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.

Umarım boşanma yolunda olanlar da çabucak bu süreci atlatır ⭐💐
Sonunda örnek bir öğretmen çıktı sitede, yok mu bir beğenimiz 👏🏻👏🏻😍

Merhaba herkese 💐 Tabiki seve seve. 2018 temmuzda açtığım davam sonunda sonuçlandı. Bir oğlum var 7 yaşında. Tam anlamıyla mahkemeden hakkımı aldığımı söyleyemem ama kazanmış ve boşanmış olmam yetti bana.2015 te de dava açmıştım ama ex kişisi ağlayıp sizlayip sözler verince, çocuk da olunca bir daha denedim. Çok pişmanım o yıllar için. Velhasıl 2018 te çekişmeli açtığım dava 3 yıl sonunda sonuçlandı. Özellikle çocuk olunca çok yorucu oldu, velayet savaşı vardı. Alamayacagini bildiğim halde hep bir korku vardı içimde. Kesinlikle boşanmaya karar verdi iseniz dönmeyi n, elinizdeki delillerden de olursunuz. Çünkü affetmis sayiliyorsunuz. Çok uyanık erkek milleti. Her duruşmada, her tanık ifadesinde yürekler hop hop.

Mutluyum, yeni bir hayat kurdum kendime, çocuğunu iki yıldır hiç almıyor. Başım agrimiyor, çocuğum sorduğunda da işleri yoğundur, hastalık var o yüzden diyorum. Aşırı bogmuyo r beni babasını sorarak. Alıştı kuzum da. Birinci sınıfti bu yıl. Gayet başarılı bir öğrenci oldu. İnşallah devam eder. Her şey bizim bakış açımızda. Çalışıyorum, öğretmenim, kendimi mesleğime adadım bir süre. Yalnız kalıp, sorgulama yapma fırsatı vermedim kendime. Neşeli diziler izledim.

Sosyal medya hesaplarına her baktığımda üzüldüm. O yüzden bakmıyorum ve kaldığım yerden devam ediyor um. Bunun altın Kural olduğuna inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.

Merhaba ☀️
Öncelikle yaşadığınız süreç icin geçmiş olsun yeni hayatınız size bolca güzellikler sunsun
Ben de öğretmenim yeni boşandım 3 yaşında da bir kızım var
Biz öğretmen milleti ayrı bir korkuyoruz nedense boşanmaktan yalnız kalmaktan inanılmaz derecede sindirilmiş öğretmen dolu en basitinden kk da
Umarım hayat bize güzelliklerini sunar bundan sonrası icin 🙂 hersey gönlünüzce olsun

Merhaba ☀️
Öncelikle yaşadığınız süreç icin geçmiş olsun yeni hayatınız size bolca güzellikler sunsun
Biz öğretmen milleti ayrı bir korkuyoruz nedense boşanmaktan yalnız kalmaktan inanılmaz derecede sindirilmiş öğretmen dolu en basitinden kk da
Umarım hayat bize güzelliklerini sunar bundan sonrası icin 🙂 hersey gönlünüzce olsun
Ooo sayı artıyor neredeydiniz kız siz hasret kaldık valla 😅 tebrik ediyorum ikiniz de 👏🏻👏🏻

Kesinlikle katılıyorum. İlk yıl kafasına estiği her an alıyordu. Sonra oğlum bir kadından bahsetti. Birlikte uyuyoruz vs diye.(Kadınla benden şikayetçi oldular, çok uzun hikâye o kısım da ) Yatılı vermek istemediğimi söylemiştim. Ki 4 yaşında idi, yatılı verilmediği hâlde izin veriyordum. Bahanesi bu oldu. Çocuğa da " Annene anlattığın için uzağa gidiyorum, seni almayacağım . "demiş. Medeni insanlardan olamadık maalesef.
Baştan belliymiş zaten sonu böylesi senin için daha hayırlı olmuş yavrunun psikolojisi bozulacağına. Böyle çocuğun peşine düşüp sonra saçma sapan kadınlarla muhatap ettiren adamlara da ayrı sövüyorum. Cibiliyetsizler. Bide suçu çocuğa atmış 😡 uçkuruna hakim olamıyorum demiyor da

Ooo sayı artıyor neredeydiniz kız siz hasret kaldık valla 😅 tebrik ediyorum ikiniz de 👏🏻👏🏻
Ben bayadır buralardayım aslında 😊
Süreç çok zor ama o cehennem evden daha kötü olamaz benim için çok şükür 🙏🏻
ama burda boşanmaya çok kararlı olup da arada kalan kararından vazgeçen çok öğretmene denk geldim o yüzden öğretmen yorumlarına ayrı bir hassasiyetim oluştu 😂

Merhaba ☀️
Kesinlikle öyle, eğitilir gözüyle de bakıyoruz, kendimizi yıpratıyor uz. Size de çok geçmiş olsun, evladınız la huzurlu mutlu yillarinız olsun💐

Evet, üstelik nafaka için küçücük çocuk ne masrafı, ne nafakası diye de yazmış dilekçeye☺️
Bizdekinin değişik versiyonu. Dilekçelerde nafakanın kaldırılmasını istedi,ilk durusmda da avukatı resmen yalvardı indirin nafakayı diye.Davaci öğretmen bunu değerlendirin dedi.Allah'tan hakim insafliydi da reddetti.Bu şahıs bir de velayet talep eden bir sahisti.(Not :nafaka 500)

Ben bayadır buralardayım aslında 😊
Süreç çok zor ama o cehennem evden daha kötü olamaz benim için çok şükür 🙏🏻
ama burda boşanmaya çok kararlı olup da arada kalan kararından vazgeçen çok öğretmene denk geldim o yüzden öğretmen yorumlarına ayrı bir hassasiyetim oluştu 😂
Evet ya neden öyle oluyor acaba, sürekli çocuklarla muhatap oldukları için fazla optimistik yaklaşıyorlar galiba olaylara 🤷‍♀️

Evet ya neden öyle oluyor acaba, sürekli çocuklarla muhatap oldukları için fazla optimistik yaklaşıyorlar galiba olaylara 🤷‍♀️
Sanırım 😒
Egitebiliriz gibi geliyor bir de idealist yaklaşım tarzını fazla abartıyoruz
Bir de biz de bir öğretmenler odası kavramı var ki akıllara zarar orda herkes esini çocuğunu fazlasıyla anlatır bu ortamda dışlanmaktan bile korkan boşanmayan öğretmenler var

😃😃😃 İlk yıllarda çok eziktim. Beni bugünkü halime getiren ex ve ailesine teşekkür u borç bilirim 😂👊
Zümrüdüanka gibi küllerinden doğmuşsun, hayatta her zorluğun bir tecrübe kattığına inanmak gerçekten işleri çok kolaylaştırıyor. Fırtınaya giren senle çıkan sen hiç bir zaman aynı olmuyor. ❤️

Sanırım 😒
Egitebiliriz gibi geliyor bir de idealist yaklaşım tarzını fazla abartıyoruz
Bir de biz de bir öğretmenler odası kavramı var ki akıllara zarar orda herkes esini çocuğunu fazlasıyla anlatır bu ortamda dışlanmaktan bile korkan boşanmayan öğretmenler var
Öğretmenler odası hiç aklıma gelmemişti doğrusu şaşırdım şimdi. Evet doğru söylediniz.

Merhaba konuyu yeni gordum. Herkese kalp ferahligi diliyorum bende bosanma asamasindayim artik anlasmali icim sure bir 15 gun sonra doluyor. İcim buruk tabi ki 6 aydir onu hic gormedim. İs ariyorum 6 aydir is de bulamadim. Gozum korkuyor aslinda hem garanti bir isimin olmamasi hemde bu bosanma durumunda biraz kendimi basarisiz gissettigim bir donem. Ozguvenimin azaldigini endiselerimin arttigini hissediyorum.

Bu arada istinaf ile beraber 3 yıl mi ?
Biz de bir gün boşanma hikayelerimiz anlatabilsek 🤗

Merhaba konuyu yeni gordum. Herkese kalp ferahligi diliyorum bende bosanma asamasindayim artik anlasmali icim sure bir 15 gun sonra doluyor. İcim buruk tabi ki 6 aydir onu hic gormedim. İs ariyorum 6 aydir is de bulamadim. Gozum korkuyor aslinda hem garanti bir isimin olmamasi hemde bu bosanma durumunda biraz kendimi basarisiz gissettigim bir donem. Ozguvenimin azaldigini endiselerimin arttigini hissediyorum.
Hayırlısı olsun.Anlasmali bosanabilmek bir lüks,en temizi. Olmuyorsa yapılacak bir şey yok.Umarim iş bulursunuz, özgüveniniz daha çabuk yerine gelecektir.

Merhaba, bir süre önce denk gelip bu başlığa okumuştum. Esim yanimfa uyurken sorunlarımızı o kadar alta atmış o kadar alışmışım ki hiç boşanmam çok seviyorum demiştim kendi kendime. Birkaç gün önce birinci yılımızı çok güzel şekilde kutlamistik hatta. Nasıl bu kadar hızlı bu hale geldi aklım almıyor. Birçoğunuzun ilk zamanları gibi ne yerdeyim ne gökte.

Yapı olarak saf değil ama biraz geç anlıyorum yani birisi bana laf soksa arkamdan iş cevirse alttan alta hakaret etse ne bilim hep geç anlamış insanım. Esim beni meaajlarda konusturup sinirlendirip delil toplamış. Hiçbirsey yapmadığım halde bir erkekle görüşüp eve getiriyor imajı vermiş sonradan anladım ( o adamı evimize soktun yazmış ne olmuş ne falan demişim sinirle çünkü adam dediği annesi babası ile gelmişti bir kez esim de evdeydi. Yada evimizin ilk temizliğini arabası ile o götürmüştü çocukla kendisi kahveye gidip oturdu biz evde annem ve çocuğun annesiyle temizlik yaptık) ailemle bile görüşmedin sen demiş en alakasız yerde aptal gibi neden görüşmedim ya neden ne alaka burda dedim ( esim beni aldattığında sende de kusur olmasa yapmazdı, seni nefsiyle sevmiş deyip beni zerre umursamadiklari için zaten kendisi de sen birşey yapmadım özür dilenecek birşey varsa onlar dileyecek derdi gorusmeme de hiç sorun etmedi.) Beni aldattigi için sınır kirizi geçirip ona zarar verdim tirmaladim vurdum. Gitmiş darp raporu almış elimde rapor var benim onun elinde ne var demis amcama. Kendi ağzı ile sen bunu yapsan oldururdum dayaktan gebertirdim diyen insan
En son evden kendisi beni kovdu öfke patlaması geçirdiği bir anda kapıyi üstüme kapattı anahtarımi elimden aldı. ( Bahsettiği cocukla konuşmamı hayvan gibi bağırarak söyledi sakinleş konuşuruz dediğim için boğazımı sıkmaya kalktı. Bana şiddet uygularsan giderim dedim küfürler edip kapıdan çıkardı) mesajlarda elalemin adamı evin kapıdan çıkan kadın diye bahsediyor öyle değil böyle desem de nafile. İnsanlara çıkıp gitti erkeklerle konuşma dedim diye. İstemem ben öyle kadını diyormuş. Yani o kadar çile çektim şiddet, psikolojik şiddet gördüm, aldatıldım ve ben birlikte büyüdüğüm bana abla diyen çocukla konuştum diye ahlaksız oldum. Nasıl yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama kendini hep haklı çıkarıyor. Evdeyken de böyleydi ne yaparsa yapsın onun haklı nedeni vardı. Aynı zamanda adalet bakanlığında mulakatim soruşturma aşamasında o da orada memur. Beni tehdit ediyor ya tek celsede birşey almadan boşan ya da memurluğu unut ananın evinde 300 500 nafaka için sürün diye. He bir de beni evden kovduktan sonra ertesi gün eve gidip elektronik eşya ve altınları aldım. İyi mi ettim bilmiyorum. Çok sinirliydim yaptım. Şimdi ben ne yapacağım? Nasıl baş edeceğim onunla? En ufak kanıtım bile yok. Toplamadim aklıma gelmedi. Bilgisayarımda kadınla birbirlerine attıkları fotolar vardı ama silmiş fırsat bulup. Aklim durdu sonuç olarak. Akıl akıldan üstündür nasıl yaparım ne ederim? Nasıl ayakta dururum?

X