Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Suan kendimi çok tuhaf hissettim desem. Hayatımda ilk kez böyle bir sürece girdiğim için mi böyle hissetmem normal mi sizce?

Sooon derece normal. Hislerini kabul et.
Ben kendime sürekli "normal bu hisler ama geçecek" diyorum. Daha geçmedi. Her iletişim kurulduğunda yenileniyor bazen artıyor bile. Ama karar 1 dir değil mi? En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir 🤷‍♀️

Ne güzel yat işte son 70 günün sonra bebiş yatırmaz zaten 😃 ben de yatıyorum eziklikle ne ilgisi var kız aaaa 😂

Güçlü kadın deyince hayata karışmış kadınlar geliyor gözümün önüne. Öyle bir kadın olmak istiyorum. O yüzden şuan çaresizce yatmak beni uzuyor 😔

Her birimiz çok gucluyuz de farkında değiliz. Gün içinde gör beni yataktan çıkmıyorum sürekli uyuyup kk da takiliyorum 😂😂 bana kalsa ezik çürük birseyim 😔
Elbet bizimde yüzümünuz güldüğü günler gelir .Rabbim büyük .İnanyrm.İns tahmin edemeyeceğimiz güzellikler çıkar karsimiza.

Elbet bizimde yüzümünuz güldüğü günler gelir .Rabbim büyük .İnanyrm.İns tahmin edemeyeceğimiz güzellikler çıkar karsimiza.

Kız garibin yüzü gülür mü 😂😂😂
Şaka bir yana ne ilkiz ne son olacağız. Kocalar geziyordur şimdi, kendimize acıyarak günleri nasıl boşa geçiriyoruz. Bu günlere pişman olmayalım da 🤷‍♀️

Normal canım ilk sayfalardaki mesajlarımızı okursan hepimizin aynı süreçlerden geçtiğimizi acıları bazen çekip bazen gömdüğümüzü, ama iyi olunacağını bir nebze de olsa anlayabilirsin. Geçmiş olsun 😊

Sooon derece normal. Hislerini kabul et.
Ben kendime sürekli "normal bu hisler ama geçecek" diyorum. Daha geçmedi. Her iletişim kurulduğunda yenileniyor bazen artıyor bile. Ama karar 1 dir değil mi? En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir 🤷‍♀️
Tam olarak hislerim nasıl biliyor musunuz hani küçük yaşta yatili okula gidersiniz herkes oradaki ortama alismistir ama sizin böyle arkaniza bile bakmadan kaçıp gitme hissiniz vardır ya.
Hele ilk gün o yatakta uyumaya calisirken yureginizde esen fırtınalar.
Işte tam olarak hissetiklerim böyle .
Çok garip çok tuhaf hissediyorum

Kızlar karşı tarafla annem aracılığıyla bile olsa tartıştık.Cok ofkeliyim ve çok taze olaylar,sabır gosteremedim.Annem aracılığıyla mesajda oradan bu eve kıyafet oyuncak vs girmesini istemedigimi yazdım.Cocugu eve bırakırken de kapıya çok yanaşmasin ve konuşmasın dedim.Bunlarin bir cevabı olacakmış öyle yazdı paşa hazretleri.Sizce burada sakıncalı bişey var mı evimde kapıya uzak olmasını ve oradan bişey gelmesini istememe hakkım yok mu sizce

Kızlar karşı tarafla annem aracılığıyla bile olsa tartıştık.Cok ofkeliyim ve çok taze olaylar,sabır gosteremedim.Annem aracılığıyla mesajda oradan bu eve kıyafet oyuncak vs girmesini istemedigimi yazdım.Cocugu eve bırakırken de kapıya çok yanaşmasin ve konuşmasın dedim.Bunlarin bir cevabı olacakmış öyle yazdı paşa hazretleri.Sizce burada sakıncalı bişey var mı evimde kapıya uzak olmasını ve oradan bişey gelmesini istememe hakkım yok mu sizce

Yahu neden sorun olsun. Adam zaten sürekli seni taciz ediyor. Bu halle uzaklaştırma cikarmadigina dua etsin

Tam olarak hislerim nasıl biliyor musunuz hani küçük yaşta yatili okula gidersiniz herkes oradaki ortama alismistir ama sizin böyle arkaniza bile bakmadan kaçıp gitme hissiniz vardır ya.
Hele ilk gün o yatakta uyumaya calisirken yureginizde esen fırtınalar.
Işte tam olarak hissetiklerim böyle .
Çok garip çok tuhaf hissediyorum

Şuan çok taze inan bana. Ben ilk günler kendimi dizilere verdim. Sürekli kafami uyuşturdum. Kavgalar sürerken bile. Şimdi şimdi yalnız kalmaya çalışıyorum. Aklına seni uzecek seyler geldiginde salavat cekmeni tavsiye ederim. En guzel ilac ibadet bu asamada

İnşallah canım bu süreçte haklarımızı çok iyi bilmemiz çok araştırıp okumamız gerekiyor. Sonra her şey daha güzel olacak. Onu süründürürken bir şekilde sen de yıpranmış olacaksın. Bu yolla daha kolay olacaksa böyle olması daha mantıklı olur hem hak kaybın olmaz hem zamandan tasarruf eder yıllarca uğraşmazsın. Yolumuz açık olsun 💗
Evet çok haklısın her detayı bilmemiz lazım ben bu yüzdende ince eleyip sık dokuyorum sonuçta karşımdaki adam ruhsuz, vicdansız, merhametsiz ee planlarıda ona göre olacak. Benimde planlarım ona göre oluyor işte rahat dursaymış.

Çok çok haklısın evet belkide doğru söylüyorsun onlarda acı çeksin isterken kendimizde iyice yorgun düşebiliriz. Bütün detayları öğreneyim inşallah en iyi yol neyse onu uygulayacağım yoksa sinirle kalktım zararla oturabilirim evet.

Sanada bolca sabır, güç, kuvvet inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️

Y YazYagmuru1 merhaba boşanmışsınız, sürecinizi paylaşıp bizlere ışık olur musunuz? 🌸
Merhaba herkese 💐 Tabiki seve seve. 2018 temmuzda açtığım davam sonunda sonuçlandı. Bir oğlum var 7 yaşında. Tam anlamıyla mahkemeden hakkımı aldığımı söyleyemem ama kazanmış ve boşanmış olmam yetti bana.2015 te de dava açmıştım ama ex kişisi ağlayıp sizlayip sözler verince, çocuk da olunca bir daha denedim. Çok pişmanım o yıllar için. Velhasıl 2018 te çekişmeli açtığım dava 3 yıl sonunda sonuçlandı. Özellikle çocuk olunca çok yorucu oldu, velayet savaşı vardı. Alamayacagini bildiğim halde hep bir korku vardı içimde. Kesinlikle boşanmaya karar verdi iseniz dönmeyi n, elinizdeki delillerden de olursunuz. Çünkü affetmis sayiliyorsunuz. Çok uyanık erkek milleti. Her duruşmada, her tanık ifadesinde yürekler hop hop.

Mutluyum, yeni bir hayat kurdum kendime, çocuğunu iki yıldır hiç almıyor. Başım agrimiyor, çocuğum sorduğunda da işleri yoğundur, hastalık var o yüzden diyorum. Aşırı bogmuyo r beni babasını sorarak. Alıştı kuzum da. Birinci sınıfti bu yıl. Gayet başarılı bir öğrenci oldu. İnşallah devam eder. Her şey bizim bakış açımızda. Çalışıyorum, öğretmenim, kendimi mesleğime adadım bir süre. Yalnız kalıp, sorgulama yapma fırsatı vermedim kendime. Neşeli diziler izledim.

Sosyal medya hesaplarına her baktığımda üzüldüm. O yüzden bakmıyorum ve kaldığım yerden devam ediyor um. Bunun altın Kural olduğuna inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.

Umarım boşanma yolunda olanlar da çabucak bu süreci atlatır ⭐💐

Merhaba herkese 💐 Tabiki seve seve. 2018 temmuzda açtığım davam sonunda sonuçlandı. Bir oğlum var 7 yaşında. Tam anlamıyla mahkemeden hakkımı aldığımı söyleyemem ama kazanmış ve boşanmış olmam yetti bana.2015 te de dava açmıştım ama ex kişisi ağlayıp sizlayip sözler verince, çocuk da olunca bir daha denedim. Çok pişmanım o yıllar için. Velhasıl 2018 te çekişmeli açtığım dava 3 yıl sonunda sonuçlandı. Özellikle çocuk olunca çok yorucu oldu, velayet savaşı vardı. Alamayacagini bildiğim halde hep bir korku vardı içimde. Kesinlikle boşanmaya karar verdi iseniz dönmeyi n, elinizdeki delillerden de olursunuz. Çünkü affetmis sayiliyorsunuz. Çok uyanık erkek milleti. Her duruşmada, her tanık ifadesinde yürekler hop hop.

Mutluyum, yeni bir hayat kurdum kendime, çocuğunu iki yıldır hiç almıyor. Başım agrimiyor, çocuğum sorduğunda da işleri yoğundur, hastalık var o yüzden diyorum. Aşırı bogmuyo r beni babasını sorarak. Alıştı kuzum da. Birinci sınıfti bu yıl. Gayet başarılı bir öğrenci oldu. İnşallah devam eder. Her şey bizim bakış açımızda. Çalışıyorum, öğretmenim, kendimi mesleğime adadım bir süre. Yalnız kalıp, sorgulama yapma fırsatı vermedim kendime. Neşeli diziler izledim.

Sosyal medya hesaplarına her baktığımda üzüldüm. O yüzden bakmıyorum ve kaldığım yerden devam ediyor um. Bunun altın Kural olduğuna inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.

Umarım boşanma yolunda olanlar da çabucak bu süreci atlatır ⭐💐
Geçmiş olsun,bundan sonraki hayatınızda oglunuzla musmutlu yıllarıniz olsun.
Hem velayet isteyip hem de iki yıldır çocuğu görmeye gelmiyor öyle mi 😳

Geçmiş olsun,bundan sonraki hayatınızda oglunuzla musmutlu yıllarıniz olsun.
Hem velayet isteyip hem de iki yıldır çocuğu görmeye gelmiyor öyle mi 😳

Derdi çocuk olan adam çocuğun annesiyle iyi geçinir 🤷‍♀️ çok insan var yüzyüze bakacağız deyip tokalaşarak ayrılan. Öyle insanlara çok özeniyorum.

Evet, üstelik nafaka için küçücük çocuk ne masrafı, ne nafakası diye de yazmış dilekçeye☺️

Yok devenin bale pabucu. Gerçi benimkide pek farklı olmayacak kanımca
6 aydır maddi hicbir katkısı olmadığı gibi gerçek bir yaklaşimi da olmadı bu konuda. Anca anasını doyursun

X