Merhaba herkese
Tabiki seve seve. 2018 temmuzda açtığım davam sonunda sonuçlandı. Bir oğlum var 7 yaşında. Tam anlamıyla mahkemeden hakkımı aldığımı söyleyemem ama kazanmış ve boşanmış olmam yetti bana.2015 te de dava açmıştım ama ex kişisi ağlayıp sizlayip sözler verince, çocuk da olunca bir daha denedim. Çok pişmanım o yıllar için. Velhasıl 2018 te çekişmeli açtığım dava 3 yıl sonunda sonuçlandı. Özellikle çocuk olunca çok yorucu oldu, velayet savaşı vardı. Alamayacagini bildiğim halde hep bir korku vardı içimde. Kesinlikle boşanmaya karar verdi iseniz dönmeyi n, elinizdeki delillerden de olursunuz. Çünkü affetmis sayiliyorsunuz. Çok uyanık erkek milleti. Her duruşmada, her tanık ifadesinde yürekler hop hop.
Mutluyum, yeni bir hayat kurdum kendime, çocuğunu iki yıldır hiç almıyor. Başım agrimiyor, çocuğum sorduğunda da işleri yoğundur, hastalık var o yüzden diyorum. Aşırı bogmuyo r beni babasını sorarak. Alıştı kuzum da. Birinci sınıfti bu yıl. Gayet başarılı bir öğrenci oldu. İnşallah devam eder. Her şey bizim bakış açımızda. Çalışıyorum, öğretmenim, kendimi mesleğime adadım bir süre. Yalnız kalıp, sorgulama yapma fırsatı vermedim kendime. Neşeli diziler izledim.
Sosyal medya hesaplarına her baktığımda üzüldüm. O yüzden bakmıyorum ve kaldığım yerden devam ediyor um. Bunun altın Kural olduğuna inanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.
Umarım boşanma yolunda olanlar da çabucak bu süreci atlatır