- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Biz de aslında mutlu idik eşim zor bir insandı aslında ama huyu öyle idi ben mutlu idim yine de...bizim sorunumuz malesef ailesi oldu sirf aile yüzünden bu durumlara geldikYaşamayan bilemezki. Ateşten gömlek giymek gibi. Hele de ben gibi herseyini eşine bağladıysan.. sevgi bir yerde bitiyor, bitiriyorlar ama geçen zamanda başkalaşmış olmak, yeniden bir hayat kurmak insani öyle bocalatiyorki.
Tabi zamanla geçecek, eminim. Yine de mutlu edemiyorum kendimi. Ruhum çekilmiş gibi.
Biz de aslında mutlu idik eşim zor bir insandı aslında ama huyu öyle idi ben mutlu idim yine de...bizim sorunumuz malesef ailesi oldu sirf aile yüzünden bu durumlara geldiken çok ona üzülüyorum ortada net bişey yok ne aldatma ne şiddet ne başka bişey ailesinin kaprisleri yüzünden bu hale geldik ben onu çok çok severdim boşanmayı aklıma bile getirmezken kendi bosanacagiz dedi kahroldum dünyam yıkıldı yalvar yakar yok...tam 1 buçuk yıldır böyle idi bisuru şey yaşadım kötü şeyler ...
Doğru..seviyordu bence hala da seviyor ama ailesini herzaman öncelikli tuttu tutuyor en son barisma yoluna girdi ama ailesine laf edince yine aynı tutumu sergiledi aile engeli asilmiyorBenim sebebim de ailesi. Hayırlısı olmuş belkide. Kendimizden daha çok sevmişiz ya, evren kendini sev diyor bizlerehayat işte bende hiç düşünmezdim. Sevdiğim kadar sevildiğini hayal etmişim. Ama seven bunları yapmaz değil mi kendimizi, evlatlarımızı severiz bizde bundan sonra
Kaç yaşındaydınız?
Doğru..seviyordu bence hala da seviyor ama ailesini herzaman öncelikli tuttu tutuyor en son barisma yoluna girdi ama ailesine laf edince yine aynı tutumu sergiledi aile engeli asilmiyoristiyor ki herşey kendi dediği gibi olsun benim söz hakkım olmasın vs değişik bir tip...32 yaşındayım bir kızım var
Sevgi herzaman galip gelir derdim ben çok sevdim o da sevdi ama benim kadar değil demekki bu konuma geldik...ailesinden kurtulmaz o, uzun bir süre görüşmedik son bir iki aydır düzgün iletişim kurunca yani insanca konuşunca ailen yok artık dedim kabul etmediIşin içine aile girince benzer işler çıkıyor, Sevgi de çare olmuyor işte. Önemli olan kendi çekirdek ailesi. Bunu anladığında geç olmaz umarım.
Çok gencmissiniz, dilerim çok güzel bir hayat kurarsınız kendinize. Belki saplantili ailesinden kurtulup size katılmak ister kim bilir
Sevgi herzaman galip gelir derdim ben çok sevdim o da sevdi ama benim kadar değil demekki bu konuma geldik...ailesinden kurtulmaz o, uzun bir süre görüşmedik son bir iki aydır düzgün iletişim kurunca yani insanca konuşunca ailen yok artık dedim kabul etmediyani bir araya gelmemiz artık çok zor gelsek te eskisi gibi nasıl olsun çok kötü şeyler yaşandı belki detayları bilmiyosunuzdur benim :/
10 gün önce davam açıldı canım çekişmeli.Siz boşanmış miydiniz ? Konunuzu okumuştum ara ara yorumlarda da görüyorum siziama son durumunuzu bilmiyorum
Yemin ederim tekme tokat girişmek istiyorum o adama bir kadına bu kadar eziyet edilmez ya nasıl bir pislikGünaydın hanımlar neler yapıyorsunuz ?
Bizimki durmuyor cimere şikayet etmiş bu sefer de beni,kurumumda beni karalamak istiyor adam hızını alamıyorDün sabah sabah sinirlerimi zıplatti,takmayim diyorum olmuyor
Umarım güzel sonuçlanır10 gün önce davam açıldı canım çekişmeli.
Günaydın canım,ben ailemle tatile çıktım Edirne'deyim şuan. Tekirdağ Edirne Kırklareli geziyorum. O yüzden fazla bakamıyorum buraya. Bu sene Karadeniz,Ege ve Marmara suyuna ayak değmek nasip olduGünaydın hanımlar neler yapıyorsunuz ?
Bizimki durmuyor cimere şikayet etmiş bu sefer de beni,kurumumda beni karalamak istiyor adam hızını alamıyorDün sabah sabah sinirlerimi zıplatti,takmayim diyorum olmuyor
Aynısını istiyorum canım ben de,bu kadar da olmaz dedirten saçma sapan hareketler yazıklar olsunYemin ederim tekme tokat girişmek istiyorum o adama bir kadına bu kadar eziyet edilmez ya nasıl bir pislik
Oooo valla şu dönemde en güzelini yapıyorsun canım,biz de oglusla memlekete gideceğiz pazartesi inşallah.Orada ne gezersek artık,burada sıcaktan kafamızı evden çıkaramiyoruz,anca AVM gezmesi..Günaydın canım,ben ailemle tatile çıktım Edirne'deyim şuan. Tekirdağ Edirne Kırklareli geziyorum. O yüzden fazla bakamıyorum buraya. Bu sene Karadeniz,Ege ve Marmara suyuna ayak değmek nasip olduAkdeniz'i de mikroplu eşe bağışladım Arada annemin ve kardeşimin laf sokmaları tripleri ve sürtüşmeler dışında bir sorunum yok çok şükür. Senin eş her defasında bizi şaşırtmayı başarıyor. Nasıl bir kin gütmüş sana anlamadım. Aşırı derecede Narsistik bence. Sen benden ayrılamazsın ben senden ayrılırım. Buna kalkarsan da seni pişman ederim kafasında. Allah ona akıl fikir sana da sabır versin canım. Psikolojik destek alıyor musun? Bence bu süreçte yıpranmamak için ihtiyacın var.
Ben online terapi alıyorum o yüzden kiminle görüştüğümü bilmesine imkan yok bu bilgiler zaten uzman danışan arasındadır mahkeme kararı olmadıkça paylaşılması yasak ama avukatım kendisi psikoloğumun benimle ilgili düşüncelerini içeren bir dilekçe yazdırıp benim lehime boşanmada kullandı. Yani psikolojik destek almak sizin bir bozukluk yaşadığınızı kanıtlamaz sadece psikoloğa gidenler zaten hep başkalarının hasta ettikleridir. Bence bu korku yerine iyi olmayı seçmelisin özellikle etrafında anlatacağın kimse yoksa(ki olsa bile bak annemden hala saçma sapan laf işitiyorum) onların işi bu bence bir düşün bana çok çok iyi geldi o yüzden tavsiye ediyorum. Senin yaşadıkların kadar zor şeyler yaşamasam da. Bırak eş kişisini düşünmeyi önce kendini düşün. Bu narsistlerin yaptığı manipülasyonlardan kaynaklanıyor ben de başlarda hala onun düşüncelerine göre hareket ediyordum. Beni öldürmeyi düşünen adama evinden 5 gün uzak kaldı benim kovdurduğumu düşündü diye üzülüyordum. Çünkü duygusal manipülasyon her şeyi yaptırıyor insana bir süre sonra bağımlı hale geliyorsun,her şeyi ona endeksliyorsun. Kişisel gelişim kitapları da çok okudum ben onun da faydası oldu. En azından bunu deneyebilirsin. Hem kafan dağılır.Aynısını istiyorum canım ben de,bu kadar da olmaz dedirten saçma sapan hareketler yazıklar olsun
Oooo valla şu dönemde en güzelini yapıyorsun canım,biz de oglusla memlekete gideceğiz pazartesi inşallah.Orada ne gezersek artık,burada sıcaktan kafamızı evden çıkaramiyoruz,anca AVM gezmesi..
Kesinlikle narsist,bunu bu süreçte farkettim her özelliği uyuyor,hem ayrılık noktasına getiriyor hem gitmeme izin vermiyordu hep yaptı bunu..
Psikolojimin bozuk olduğunu,öfke nöbetleri geçirip tabak çanak fırlattığımı yazmıştı dilekçelerdeAllah'tan bir psikiyatri girişim filan yok olsa onu da kullanırdı kesin.Aslinda o kadar iyi gelirdi ki şu dönemde yoldan birilerini çevirip dert anlatasim geliyor ama bu kendini bilmeze malzeme çıkmasın diye yardım düşünemiyorum
Onu düşündüğüm filan yok da mahkemeden belge istetir delil olarak kullanır filan diye düşündüm,SGK ya girse giriş yaptığın görünür.online olan mantıklı amaBen online terapi alıyorum o yüzden kiminle görüştüğümü bilmesine imkan yok bu bilgiler zaten uzman danışan arasındadır mahkeme kararı olmadıkça paylaşılması yasak ama avukatım kendisi psikoloğumun benimle ilgili düşüncelerini içeren bir dilekçe yazdırıp benim lehime boşanmada kullandı. Yani psikolojik destek almak sizin bir bozukluk yaşadığınızı kanıtlamaz sadece psikoloğa gidenler zaten hep başkalarının hasta ettikleridir. Bence bu korku yerine iyi olmayı seçmelisin özellikle etrafında anlatacağın kimse yoksa(ki olsa bile bak annemden hala saçma sapan laf işitiyorum) onların işi bu bence bir düşün bana çok çok iyi geldi o yüzden tavsiye ediyorum. Senin yaşadıkların kadar zor şeyler yaşamasam da. Bırak eş kişisini düşünmeyi önce kendini düşün. Bu narsistlerin yaptığı manipülasyonlardan kaynaklanıyor ben de başlarda hala onun düşüncelerine göre hareket ediyordum. Beni öldürmeyi düşünen adama evinden 5 gün uzak kaldı benim kovdurduğumu düşündü diye üzülüyordum. Çünkü duygusal manipülasyon her şeyi yaptırıyor insana bir süre sonra bağımlı hale geliyorsun,her şeyi ona endeksliyorsun. Kişisel gelişim kitapları da çok okudum ben onun da faydası oldu. En azından bunu deneyebilirsin. Hem kafan dağılır.
Kendine göre uyan birini bulursun ben bir saati 140₺ye alıyorum bence uygun(yüzyüzeye göre) ve her hafta alamıyorum bazen yoğun oluyorum. Bir de ruh sağlığı da beden sağlığı kadar önemli nasıl bir yerimiz ağrıyınca kendi kendine geçmesini beklemiyoruz öyle düşün bunu da. Ama buraya da yaz yine de biz de destek oluruz. İnşallah hepimiz en kısa sürede iyileşirizOnu düşündüğüm filan yok da mahkemeden belge istetir delil olarak kullanır filan diye düşündüm,SGK ya girse giriş yaptığın görünür.online olan mantıklı amaaçıkçası fiyatlar da düşündürüyor nafaka terapiye gider
İnşallah canım.Kendine göre uyan birini bulursun ben bir saati 140₺ye alıyorum bence uygun(yüzyüzeye göre) ve her hafta alamıyorum bazen yoğun oluyorum. Bir de ruh sağlığı da beden sağlığı kadar önemli nasıl bir yerimiz ağrıyınca kendi kendine geçmesini beklemiyoruz öyle düşün bunu da. Ama buraya da yaz yine de biz de destek oluruz. İnşallah hepimiz en kısa sürede iyileşiriz
Şiddetli geçimsizlik diye iki kelimeye sığdırdığımız bir sürü olay ve yaşanmışlık :’) Hayır çekişmeli değil çok şükür..Hoşgeldiniz boşanma sebebiniz ne çok özel değilse bir de çekişmeli mi?
Şiddetli geçimsizlik ve çocuk istememesi canım..İnşallahboşanma nedenin neydi canım
Çekişmeli olmaması bile büyük bir şans en azından benim için, hakkında hayırlısı olsun güzelimŞiddetli geçimsizlik diye iki kelimeye sığdırdığımız bir sürü olay ve yaşanmışlık :’) Hayır çekişmeli değil çok şükür..