- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Çok uzun bir hikayem var tam 7-8 senelik bir evlilik iki çocuk biri 1 yaşına yaklaştı bir 4 yaşında, eşim de bende öğretmeniz, kendisi çooook ilgisiz bir insan bana çocuklara asla öyle tabir edebileceğim bir ilgisi sevgisi yoktur, bende de ona karşı sevgi namına bişey kalmadı ayrılmak yeni bir yol çizmek istiyorum, bir kaç defa da adım attım çocukları alıp aileme geldim dilekçe yazıp imzalattım ama dava bir türlü açılamadı sebepleri bahane ettim kendimeHoşgeldin canım boşanmayı düşünmeden önce yaşadıklarından ve bu kararı nasıl aldığından bahsedersen daha iyi yorum yapılır.
1- çocuklar için sabretmem gerek sandım
2- dediğim gibi öğretmenim ve bulunduğum ilçe de kimsemiz yok ve ailemin bulunduğu şehre gelmek istiyorum ama şu an ki şartlarda mümkün değil elimi kolumu bağlayan en temel sebep aslında bu sanırım boşanıp küçücük ilçede burun buruna yaşamak zorunda kalmak
Şu an da ailemin yanındayım tatilden ve sıcaktan dolayı çocuklarla buraya geldik eşim evde işe devam ediyor, asla beni aramıyor, gece saat 24-23 civarlarında bir nasılsınız mesajı atıyor o kadar
İlk geldiğimizde ben arıyordum ama baktım kısa kesiyor konuşmaları kapatmak için bahane üretiyor artık bende aramıyorum
O kadar çok artık bu adamdan bağlarımı koparmak istiyorum ki kafam çok karışık