Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Canım şiddet küfür kayıtlarını tam bilmiyorum,ama durum aldatma ise izinsiz ses kayıtları pek bir işe yaramıyor
Şiddet,küfür,hakaret,tehtid hepsi için ses kaydı yazılı mesaj kaydı kabul ediliyor sonuçta iki kişi arasında gerçekleşen bir eylemi başka nasıl kanıtlayabilirsin. Bir de şahısa yönelik olduğu için bu durumlar karşı tarafın özeli gözetilmez. Ama aldatma farklı orada 3.bir kişi ve diğer iki kişi arasında yaşanan olay var. Ama onu da ispatlamanın bir yolu vardır bildiğim kadarıyla birlikte otelde kaldıklarına dair kayıtlar kullanılabiliyor. Ama bir avukat daha net açıklama yapacaktır.

Ay valla şiddet konusunda çok bir bilgim yok Hiç kimsenin de olmasına gerek kalmasa keşke Ama bunu sağlamaları güzel, aldatılmayı ispatlamak çok zor ses kaydı izinsiz olduğu için kale alınmıyor. Halbuki herşey orda.

Bacım adam benim suyumu çıkardı beş yılda süründüre süründüre... Tek nasihatim anlaşmalıya razı edin adamları vallahi anamı ağlattı bakma güldüğüme
Niye o kadar uzadı Mak mulk mu vardı ?
Ben anlaşmalı için çok ısrarcı oldum nafaka tazminat olmasın anlaşmalı olsun dedim yine olmadı
Basks ispat edecek malzeme yoksa ses kaydı kabul edilebilir de ses kaydı almak nereden aklına geldi o an onu merak ettim ben
Aldatma olayını zaten ispat çok zor

Aynen, ne istedikleri belli değil ses kaydı veriyorsun olmuyor mesajların görüntüsüne sahte diyorlar bilmemne. Napalım yani size kanıtlamak için? Neyse anlaşmalı zaten. Benimkinin ani bir çıkış yapmasından korkuyorum ben herşey iyi hoşken, yapar mı yapar valla dengesiz

Kızlar eşimle anlaşmalı boşanma konsunu konuştum ama ben boşanmicam diyor çekişmeli olacak o zaman değil mi?benim elimde kanıt yok ama komşular seslere gelmişlerdi belki onlar şahit olabilirler öyle olurmu ki of birşey bilmiyorum ki ben internette de karmaşık yazmışlar herşeyi avukata gidicem ama sizden de bilgi alim dedim

Yok güzel bacım. Adam boşanmak istemiyordu. Her defasında beni ne çok sevdiği fragmanı dönüyordu salonda. Hakim değişti arada. Yoksa ben hiç-bir talebim olmadan boşaması için en son kendimi hakime yalvarirken buldum. ( trajedya) Çok şükür bitti...

Ne gibi bir çıkış ? Bosanilmis artik

Şahitlik etseler ne âlâ, genelde kimse elini taşın altına koymak istemiyo

Bizimki de aile bütünlüğünün devamını istiyorum boşanmak istemiyorum diye yazdırdı durdu dilekçeye.

İnşallah sırf bu yüzden süreç uzamaz

Cnm seninki pişman olduğunu fln soylemisti mahkeme günü bosanmassa napcan

Adam evden kovuyor hakaret ediyor aşağılıyor ama iş boşanmaya gelince aile bütünlüğü devam etsinmis oh ne ala
Ben ölsem vazgecmeyecegim diye girdim bu işe. O da on yıl surundurecegim ile, asla ayrilamazsinlarla... Offff bi kacip sigara içeyim efkar basti kizlar

Ben ölsem vazgecmeyecegim diye girdim bu işe. O da on yıl surundurecegim ile, asla ayrilamazsinlarla... Offff bi kacip sigara içeyim efkar basti kizlar
Sonunda senin dediğin olmuş oh geçmiş gitmiş olsun darısı en kısa sürede bizlere

En çok şaşırdıgim şey , bizimki haberlerde boşanmak istemeyen kocaları izledikçe bunları anlamıyorum bana deseler bosanalim hay hay derim evlenmek kadar boşanmak da normal derdi..Şimdi direniyor üstelik bana çok bayildigindan da değil,neden bilmiyorum,davayı açan yine de kendi olsun istiyordu demekki...
NOT :Bu adam benden önce kendi canı istediği için iki kişiyle anlaşmalı boşanan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…