- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Heh işte velayet davası açarsa sen de annesinin hastalığını ve eşinin annesine bakma zorunluluğunu öne süreceksin zaten sana verir. Öyle olmasa da sana verir ama bu bir koz senin için.
Şiddet,küfür,hakaret,tehtid hepsi için ses kaydı yazılı mesaj kaydı kabul ediliyor sonuçta iki kişi arasında gerçekleşen bir eylemi başka nasıl kanıtlayabilirsin. Bir de şahısa yönelik olduğu için bu durumlar karşı tarafın özeli gözetilmez. Ama aldatma farklı orada 3.bir kişi ve diğer iki kişi arasında yaşanan olay var. Ama onu da ispatlamanın bir yolu vardır bildiğim kadarıyla birlikte otelde kaldıklarına dair kayıtlar kullanılabiliyor. Ama bir avukat daha net açıklama yapacaktır.Canım şiddet küfür kayıtlarını tam bilmiyorum,ama durum aldatma ise izinsiz ses kayıtları pek bir işe yaramıyor
Ay valla şiddet konusunda çok bir bilgim yokŞiddet,küfür,hakaret,tehtid hepsi için ses kaydı yazılı mesaj kaydı kabul ediliyor sonuçta iki kişi arasında gerçekleşen bir eylemi başka nasıl kanıtlayabilirsin. Bir de şahısa yönelik olduğu için bu durumlar karşı tarafın özeli gözetilmez. Ama aldatma farklı orada 3.bir kişi ve diğer iki kişi arasında yaşanan olay var. Ama onu da ispatlamanın bir yolu vardır bildiğim kadarıyla birlikte otelde kaldıklarına dair kayıtlar kullanılabiliyor. Ama bir avukat daha net açıklama yapacaktır.
Niye o kadar uzadı Mak mulk mu vardı ?Bacım adam benim suyumu çıkardı beş yılda süründüre süründüre... Tek nasihatim anlaşmalıya razı edin adamları vallahi anamı ağlattı bakma güldüğüme
Basks ispat edecek malzeme yoksa ses kaydı kabul edilebilir de ses kaydı almak nereden aklına geldi o an onu merak ettim benKızlar merhaba 6 yıllık evliyim. 1,5 yaşında evladım var. Evliliğimin ilk yıllarında alkol kullanımı sonrası sürekli fiziksel şiddet gördüm.3 defa baba evine geri döndüm. Eşim ve babası benimle konuşup geri dönmemi istediklerini bununla ilgili bir sürü sözler verdiler. Eşim alkolik amatem de tedavi ye başladı sonra yarıda bıraktı. 1,5 sene hiç içmedi sonra yine başladı. Alkol yüzünden sürekli psikolojik şiddet gördüm geceleri bir şekilde hep kavga olay çıkardı gündüzleride uyudu. Özellikle bebek doğduktan sonra Son 2 senedir boşanmak istiyorum ama yanaşmıyor. Olmaz diyor tehdit ediyor evladımı ayıramazsın diyor. İçmeyeceğim etmeyeceğim diyor ama hep başa dönüyoruz. 1,5 yaşındaki çocuğum fazlasıyla etkileniyor ve böyle büyümesini istemiyorum. Babamın yanına gitmem lazım ama evden çıkışımız kesinlikle olaylı olacak. Çocuğumu alıp bişey demeden çıkmak beni suçlu konumuna düşürür mü? Muhtemelen babamın evine gelipte rahatsız edecektir. Elimde küfür , hakaret kötü davranış ve şiddete dair ses kayıtları var. Bunları mahkemede kullanmak istiyorum. Tek isteğim oğluna nafaka vermesi belki bir de tazminat isteyebilirim. Ayrıyetten oğluma istemediğim halde zorla kendi isminin aynısını koydu. Kabullenemedim. Yaşadığım olaylar ve bu oğlumun ismini kabullenemeyilşim oğluma seslenemeyeşim dolayısyla psikolojik destek alıyorum. Boşanma sonrası velayeti alırsam ismini değiştirmeyi düşünüyorum. Tabi nasıl olacaksa bakalım. Benim gibi olan birileri vardır belki burda akıl verir?Şimdiden hepinize teşekkür eder. Sürecinizde kolaylıklar dilerim.
Aldatma olayını zaten ispat çok zorAy valla şiddet konusunda çok bir bilgim yokHiç kimsenin de olmasına gerek kalmasa keşke Ama bunu sağlamaları güzel, aldatılmayı ispatlamak çok zor ses kaydı izinsiz olduğu için kale alınmıyor. Halbuki herşey orda.
Aynen, ne istedikleri belli değil ses kaydı veriyorsun olmuyor mesajların görüntüsüne sahte diyorlar bilmemne. Napalım yani size kanıtlamak için? Neyse anlaşmalı zaten. Benimkinin ani bir çıkış yapmasından korkuyorum ben herşey iyi hoşken, yapar mı yapar valla dengesizNiye o kadar uzadı Mak mulk mu vardı ?
Ben anlaşmalı için çok ısrarcı oldum nafaka tazminat olmasın anlaşmalı olsun dedim yine olmadı
Basks ispat edecek malzeme yoksa ses kaydı kabul edilebilir de ses kaydı almak nereden aklına geldi o an onu merak ettim ben
Aldatma olayını zaten ispat çok zor
Yok güzel bacım. Adam boşanmak istemiyordu. Her defasında beni ne çok sevdiği fragmanı dönüyordu salonda. Hakim değişti arada. Yoksa ben hiç-bir talebim olmadan boşaması için en son kendimi hakime yalvarirken buldum. ( trajedyaNiye o kadar uzadı Mak mulk mu vardı ?
Ben anlaşmalı için çok ısrarcı oldum nafaka tazminat olmasın anlaşmalı olsun dedim yine olmadı
Basks ispat edecek malzeme yoksa ses kaydı kabul edilebilir de ses kaydı almak nereden aklına geldi o an onu merak ettim ben
Aldatma olayını zaten ispat çok zor
Ne gibi bir çıkış ? Bosanilmis artikAynen, ne istedikleri belli değil ses kaydı veriyorsun olmuyor mesajların görüntüsüne sahte diyorlar bilmemne. Napalım yani size kanıtlamak için? Neyse anlaşmalı zaten. Benimkinin ani bir çıkış yapmasından korkuyorum ben herşey iyi hoşken, yapar mı yapar valla dengesiz
Şahitlik etseler ne âlâ, genelde kimse elini taşın altına koymak istemiyoKızlar eşimle anlaşmalı boşanma konsunu konuştum ama ben boşanmicam diyor çekişmeli olacak o zaman değil mi?benim elimde kanıt yok ama komşular seslere gelmişlerdi belki onlar şahit olabilirler öyle olurmu ki of birşey bilmiyorum ki ben internette de karmaşık yazmışlar herşeyiavukata gidicem ama sizden de bilgi alim dedim
O bosanmadi dahaNe gibi bir çıkış ? Bosanilmis artik
Bizimki de aile bütünlüğünün devamını istiyorum boşanmak istemiyorum diye yazdırdı durdu dilekçeye.Yok güzel bacım. Adam boşanmak istemiyordu. Her defasında beni ne çok sevdiği fragmanı dönüyordu salonda. Hakim değişti arada. Yoksa ben hiç-bir talebim olmadan boşaması için en son kendimi hakime yalvarirken buldum. ( trajedya) Çok şükür bitti...
Off korkuyolar dimi, napcam yaaŞahitlik etseler ne âlâ, genelde kimse elini taşın altına koymak istemiyo
Bu cümle beni eskiye götürdü işte...Bizimki de aile bütünlüğünün devamını istiyorum boşanmak istemiyorum diye yazdırdı durdu dilekçeye.
İnşallah sırf bu yüzden süreç uzamaz
Benim bir arkadaşım bile eşi tirsmis diye vazgeçti sahitlikten nolur nolmaz diyeOff korkuyolar dimi, napcam yaa
Adam evden kovuyor hakaret ediyor aşağılıyor ama iş boşanmaya gelince aile bütünlüğü devam etsinmis oh ne alaBu cümle beni eskiye götürdü işte...
Cnm seninki pişman olduğunu fln soylemisti mahkeme günü bosanmassa napcanAynen, ne istedikleri belli değil ses kaydı veriyorsun olmuyor mesajların görüntüsüne sahte diyorlar bilmemne. Napalım yani size kanıtlamak için? Neyse anlaşmalı zaten. Benimkinin ani bir çıkış yapmasından korkuyorum ben herşey iyi hoşken, yapar mı yapar valla dengesiz
Bu surecte arkadaslarinizi tanima firsati bulacaksiniz. Komsularinizi, ailenizi, akrabalarinizi...Benim bir arkadaşım bile eşi tirsmis diye vazgeçti sahitlikten nolur nolmaz diye
Ben ölsem vazgecmeyecegim diye girdim bu işe. O da on yıl surundurecegim ile, asla ayrilamazsinlarla... Offff bi kacip sigara içeyim efkar basti kizlarAdam evden kovuyor hakaret ediyor aşağılıyor ama iş boşanmaya gelince aile bütünlüğü devam etsinmis oh ne ala
Sonunda senin dediğin olmuş oh geçmiş gitmiş olsun darısı en kısa sürede bizlereBen ölsem vazgecmeyecegim diye girdim bu işe. O da on yıl surundurecegim ile, asla ayrilamazsinlarla... Offff bi kacip sigara içeyim efkar basti kizlar