Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Düğünde 1 kuruş yararı olmayan ailesi de annemle son konuşmada bizimde evimiz gitti böle olcağını biliomuyduk demiş
(Evlenirken eş kişisi (aileden maddi bi destek göremediği için) tokiden almış olduğu evi sattı da)
Benimde umutlarım hayallerim heveslerim inancım gitti bunu düşünen yok

Ah ah adam evlendiğimden itibaren gizli krediler çekti, altınları çaldı, evim gitti. Şimdi de gizli kredilerine kılıflar bulmuş aklın şaşar. Söyle düşün. 30 bin kredi çekip beni tatile götürmüş ama ne tesaduf arabanın yakıtları, kaldığımız otellerin çoğu benim kredi ve maaş kartımdan cekilmis ki 30 binlik biyer de gezmedim ben. Bunlar hep şeref..z

Benimde giyimimden, yememden, gezmemden kisip aldığım evim gitti o it..glu it yüzünden, belkide ailesi de bu işe ortakmis. Düşün ev için odedigim paralar yok, 200 gr altın yok, 150-200 bin civarı çekilen kredi yok. Ama ailesinden de ses seda yok. Sence nere gitti bu paralar. Ah ah karşısına geçip kızılcık cubuguyla evirip çevirip dovesim ve sinirimi kusasim var hepsine. Rabbim büyük. Hakkımı söke söke alsın ve ben de izleyeyim

Sen kamuda çalışıyorsun dimi
İnşallah daha iyilerini tekrar alırsın
İlahi adalet ya bu dünyada yada ahirette illaki tecelli edecektir

Rica ederimmm her zaman

Niyeyse bu adamlar evlilik birliği içerisinde her şeyin sahibi kendi zannediyorlar, onlar çalışıp para kazansa kadın da evde onun işini gıkı çıkmadan yapıyor kaldı ki bu zamanda çalışmayan kadın sayısı da iyice azaldı. Kimse bugün çamaşır yıkadın, çocuk baktın, yemeğimi yaptın para vereyim demiyor kadına. Ama yapılan her şeyi erkek yapmış oluyor. Benimki de daha evliyken olur da boşanırsak diye araba alırsam annemin üzerine yapacağım diyordu bölüşme olmasın diye düşünün. Allah ıslah etsin böylelerini. Şimdi ben yokum o evde benim yokluğumla terbiye olsun inşallah. Kadın hayatından vazgeçerek bir adamla evleniyor çoğu zaman ailesinden uzakta tanımadığı bir yerde sıfırdan başlıyor ama erkek 5 kuruşundan feragat edemiyor seviyorum dediği kadın için ya. Abv böyle erkek diye geçinenlerin.

Selam ben de Nisan ayında boşandım
Burda konu da açmıştım belki bilenler vardır
3 yaşında da bir kızım var
Siddet yüzünden boşandım uzun bir süre sakladım aileme söylemedim ekonomik özgürlüğüm olduğu halde düzelir diye bekledim çocuk olduğu icin kıyamadım cesaret edemedim boşanmaya öyle ki bu fikir uzun bir süre aklımdan bile geçmedi
Öyle inandırmıştı ki benim hatalarım yüzünden siddet gördüğüme ben artık hak ettiğimi düşünür olmustum bağırdığım icin kavga anlarında halbuki kendisi öküz gibi böğürüp apartmanı ayağa kaldırırdı
Komşuların dahil olmasıyla aileme anlatması Bir oldu ailem gelip beni aldı zaten iki sokak arkalarında oturuyorduk
Çok zor günler geçirdim ilk günler bittim öldüm artık yaşayamam demiştim
Şimdilerde terapi alıyorum daha iyi hissetmeye başladım
Arkadaşlarımla geziyorum yaz tatili bana iyi geldi toparlamam açısından
Ama nerde evli çocuklu bir çift görsem o yaralarım sanki tekrar tekrar kanıyor
Neden ben de mutlu olamadım bunlar basıma geldi diye hala bazen ağlamadan duramıyorum
Ama geçecek imtihandı rabbim bunun da kolaylığını verecektir elbet
İlerisi içinden de artık hayırlısı olsun diyorum büyük konuştuğum ne varsa yaşadım çünkü
Çocuğumu ve beni sevip sayan bir insan çıkarsa belki o zaman düşünülebilir ama suan icin çok kırgın ve kapalıyım herseye
Allah bu durumda olan bütün kadınların yardımcısı olsun boşanmak gerçekten çok zor

Çok geçmiş olsun en azından kurtulmuşsun ve kızının geleceğini garantiye almışsın Allah hepimize kolaylık versin

Çok geçmiş olsun en azından kurtulmuşsun ve kızının geleceğini garantiye almışsın Allah hepimize kolaylık versin
Evet evladım icin de boşanma kararı aldım zaten o yüzden çocuk icin boşanamayan insanları hic anlamadım anlamayacağım en çok onlar icin boşanmak gerekiyor
Zor oldu ama mottomuz hersey güzel olacak

Ah ahhhh. Birde hiç utanmadan ortalıkta dolaniyorlar ya. Allah im deli oluyorum. Pislik yaratıklar... Aslında belli suçların cezasını zarar gören vermeli bence ancak o zaman hayatımıza devam edebiliriz.

Evet evladım icin de boşanma kararı aldım zaten o yüzden çocuk icin boşanamayan insanları hic anlamadım anlamayacağım en çok onlar icin boşanmak gerekiyor
Zor oldu ama mottomuz hersey güzel olacak
Değil mi bende anlamıyorum kavga gürültünün olduğu ve anne babanın mutsuz olduğu bir evde büyümek çok daha kötü,senide tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki hayatında çocuğunla beraber çok mutlu olursun

Bu nasıl bi yüzsüzlük, o kadar düşmüş demek neyseki kurtulmuşsun ondan, benim eşim evi ve arabayı bana bıraktı ama ben Türkiyeye döndüğümde hamileyken o da ardımdan döndü konuşmak için, o sırada bosanacagimi ve ikisinin tabusunu da komple bana devretmesini istedim elimde delillerim var süründürürüm seni dedim zaten verecektim dedi ama hiç sanmıyordum

Bugün eşim aradı oğlumla konuşmak için, çocuklar olmasa direkt engellerim de oğluma kıyamıyorum o kadar tatlı anlatıyor ki babasına burayı ıssırasım geldi
Bana gelince çocukları ne zaman görebileceğim dedi,duruşmadan önceki günü onlarla geçirecek sonra dönmesi gerek zaten iş için bide yaşadıgımız şeyler diye başlamıştıki sözünü kesip kapattım iki dakika da keyfimi kaçırdı adam yaa

Boşanma sürecinde ne kadar az iletişim o kadar iyi oluyor. Ben bir kere mesajlaşmak zorunda kaldım anlaşmalı protokol için onda bile canım sıkıldı. Tabi sizin çocuklar olduğu için bu duruma alışmanız gerekecek ama boşanma gerçekleştikten sonra daha rahat olur canını sıkma. Erkekler böyle ele geçen fırsatı değerlendirmek için ve istese konuşmaz benimle diyerek yaklaşıyorlar halbuki sen çocuklarını düşünüyorsun. Neyse suçunu kabul etmesi de bir erdemdir bunu yapamayan amipler de mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…