- 5 Temmuz 2021
- 232
- 592
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
naptınız vardınız mı çeşmeye nasıldı yolculuk bebişlerleSağol kuzumbide şöyle başımızı yastığa koyduğumuzda hemen uyuyabilsek düşüncelere dalmadan..daha verimli olacağız ama
bildiğim kadarıyla yok hiçbirimizdeHanımlar, aranızda 2.evliliğini yapan var mı peki :)
Rica ederimEvet çok yardımcı oldunuz teşekkür ederimpark yatak almayayım o zaman,ana kucağı sipariş ettim orda sallarım diye ama hareketli beşik daha iyi olacak sanırım boşuna almışım
Bide kolik bebekler için emzik tavsiye ettiler ama benimki onu da ağzına almıyor malesef
Forumda bununla ilgili bir konu okudum valla geçen gün çoğu da 2.si ilkinden daha iyi oldu demiş. Yani tecrübe ve kaybetmeye alışmışlık da olduğu için daha kolay olur diye düşünüyorum ben ama her şeyin hayırlısı. Allah yüzümüzü güldürsünHanımlar, aranızda 2.evliliğini yapan var mı peki :)
Kuzum iki gün oldu biz geleli:)) yolculuk o kadar zor değildi de deniz maceraları daha zor oluyor mayoları giydir kremle sonra denizde oğlunu kontrol et bir yandan bebeğe bak e bende giriyorum denize bide gelip duş alma dakikaları var ondan hiç bahsetmeyeyimYnaptınız vardınız mı çeşmeye nasıldı yolculuk bebişlerle
Merhabalar ben de boşanma aşamasındayim. Boşanmaya çalıştığım adam önce anlaşmalı boşanmayı kabul etti sonra cekismeliye çevirdi. 2 yıldır boşanmaya uğraşıyorum. Pandemide 1 yıl boş yere uzadı. Bu süreçte dualar ve bircan yıldırımın kitaplarıyla ayakta kaldımMerhaba herkese. Sitede bir çok boşanmaya çalışan veya karar veren arkadaş gördüm. Bazılarıyla özel olarak iletişime geçtim. Hepimiz bir araya toplansak ve bu zorlu süreçte birbirimize destek olsak güç versek iyi olur diye düşündüm
Hepiniz nasılsınız, nasıl gidiyor süreciniz? Neler yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Nelerden destek ve güç alıyorsunuz? Hadi hep birlikte konuşalım.
Büyük konuşmayayım ama ikinci evliliğe ben şahsen sıcak bakmıyorum tek başıma olsam yaparım belki ama bir anne olarak ilk önce çocukları düşünmek lazım,eve yabancı bir adam gelmesi biraz çocukların rahatını bozmak gibi sanki. Ama bu tabiki benim fikrim diğer fikirlerede saygım sonsuz:))Hanımlar, aranızda 2.evliliğini yapan var mı peki :)
Bu yönden bakınca evet haklısın canım ama evde bir erkek model olması da farklı olur. Bir de senin iki oğluşun var. Nasip kısmet bu işler bahsettiğim eski konuya baktım da şöyle ben 2 çocukla bekar adamla evlendim kendi babalarından daha çok sahip çıkıyor diyen bile var. İyi insana denk gelmek mesele. Allah iyilerle karşılaştırsınBüyük konuşmayayım ama ikinci evliliğe ben şahsen sıcak bakmıyorum tek başıma olsam yaparım belki ama bir anne olarak ilk önce çocukları düşünmek lazım,eve yabancı bir adam gelmesi biraz çocukların rahatını bozmak gibi sanki. Ama bu tabiki benim fikrim diğer fikirlerede saygım sonsuz:))
Hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda kurtulursunuz. Boşanma sebebinden dolayı mı uzadı yoksa tek sebep pandemi mi?Merhabalar ben de boşanma aşamasındayim. Boşanmaya çalıştığım adam önce anlaşmalı boşanmayı kabul etti sonra cekismeliye çevirdi. 2 yıldır boşanmaya uğraşıyorum. Pandemide 1 yıl boş yere uzadı. Bu süreçte dualar ve bircan yıldırımın kitaplarıyla ayakta kaldım
Evet haklısın ben birazcık da kızları olanlar için konuştum üvey babanın bazen ne işler açtığını biliyoruz Allah korusun,bide kendi evladı gibi sevenler çok iyi baba olanlar da var senin dediğin gibi ama ne çıkacağı belli olmaz kimseye güven olmuyor şu devirde, benim annem beni tek başına prensesler gibi büyüttü mesela benim için kimseyle evlenmedi biz anne kız baş başa keyfimize baktık ve ben çok memnundum biraz da o yüzden dedim:) Allah hepimizi ve çocuklarımızıda hayatı boyunca iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallahBu yönden bakınca evet haklısın canım ama evde bir erkek model olması da farklı olur. Bir de senin iki oğluşun var. Nasip kısmet bu işler bahsettiğim eski konuya baktım da şöyle ben 2 çocukla bekar adamla evlendim kendi babalarından daha çok sahip çıkıyor diyen bile var. İyi insana denk gelmek mesele. Allah iyilerle karşılaştırsın
Boşanma sebebi çekişmekte çevrilince karşı tarafın genel boşanma sebepleri benimki de genel boşanma sebepleri ve zina. Uzama sebepleri 1 yıl pandemi ve tanığın 1i covid olmuştu ondanHoşgeldiniz umarım en kısa zamanda kurtulursunuz. Boşanma sebebinden dolayı mı uzadı yoksa tek sebep pandemi mi?
Ya evet emziği biraktirmasi zor oluyomus sanırım sonradan,ben şu rezene çayını deneyim o zaman yine uyumuyor çünkü kabızlık da var tabi gazla beraberRica ederimyok aslında canım boşuna almamışsın ana kucağı farklı beşik farklı,her bebek sevmez ana kucağını benim büyük oğlum kendi annesinin kucağını tercih ederdi mesela ama küçük seviyor deniz kenarında falan orda sallayarak uyutuyorum mesela.
Canım emziği doğduğundan itibaren hiç vermediysen ondan olabilir ilk zamanlarda başlamak lazım sonradan alışamıyorlar çünkü,ama emzik başa bela birşey zaten alışmamaları iyi olmuş bi bakıma:))
Ben 2.evliligimi yaptım ve boşanma kararı aldım.Hanımlar, aranızda 2.evliliğini yapan var mı peki :)
Ben de Ağustos ta mülakata gireceğim insallah olur. İnşallah iyi insanlara denk geliriz dediğin gibi. Bizde karşı taraf sehri ilk terkeden oldu, kendi memleketi olmasına rağmen. Ama ben ailemden de uzaklaşmak istiyorum boguyorlar beni.Bende psikolojik şiddet narsist eş fitne fucur eş ailesi ve en çok şerefsiz koca yüzünden boşanalı 7 ay oldu
İlk aylar çokkkk kötüydü
Aylar geçtikçe biraz biraz iyileşiyorsun
Bende bu şehirde eski kocayı arada görüyom diye ve dedikodumu olayları öğrenmeye çalışan meraklı çevremden nefret ettiğim için ve sizin gibi ailem asla izin vermediği halde kafayı kırıp egeye tayin istedim hiç bilmediğim şehre hemde ve aileme çokkk uzak olcak!
burda kalsam yeni sayfa açmam zor olcak onu yarın bi kadınlada görebilirim bunları ve psikolojimi düşünerwk bu tayini istedim
Tayin ağustosta sonuçlancak
İyi mi olur kötü mü olur hiç bilmiyorum inan
Allahım bundan sonra işlerimi kolaylaştırsın inş
İyi insanlara denk gelsin yollarımız inş
Benim (eski) eş benim gitmemi istiyordu (çünkü evliykende bu şehirden gidelim diyip duruyordum)Ben de Ağustos ta mülakata gireceğim insallah olur. İnşallah iyi insanlara denk geliriz dediğin gibi. Bizde karşı taraf sehri ilk terkeden oldu, kendi memleketi olmasına rağmen. Ama ben ailemden de uzaklaşmak istiyorum boguyorlar beni.
Bendeki it ailesini de sevmiyordu.gidelim diyordu ara ara bende sınavı bekle diyordum hani sınava girecektim yeni yere gidecektim ya. Ama adam profesyonel dolandırıcı benim dolaplarını anlamamam için herşeyi planlamış oynamis. Boşanma başladı başlayalı gitmeye çalışıyormuş geldiği yere, eş durumundan gelmişti memleketine. Sonunda da geçen ay gitmiş engelli durumundanBenim (eski) eş benim gitmemi istiyordu (çünkü evliykende bu şehirden gidelim diyip duruyordum)
Kendi ailesinden ayrılmak istemediği için burda kalcağını söledi boşanma konuşması yaptığımız gün
İlk evlendiğimiz aylarda egeye gidelim diyen oydu ben çok yeniyiz birazcık burda duralım diye istememiştimBendeki it ailesini de sevmiyordu.gidelim diyordu ara ara bende sınavı bekle diyordum hani sınava girecektim yeni yere gidecektim ya. Ama adam profesyonel dolandırıcı benim dolaplarını anlamamam için herşeyi planlamış oynamis. Boşanma başladı başlayalı gitmeye çalışıyormuş geldiği yere, eş durumundan gelmişti memleketine. Sonunda da geçen ay gitmiş engelli durumundan
Bizde de kavgayı bahane etti, sonra da eskisi kadar kavga etmiyoruz aslında dedi. Neyse bunlar bahaneymis sonradan çıkan pisliklerinden öğrendim. Bende yeni bir hayat için gitmek istiyorum. Sıfırdan bir iş, bir hayat.yeni insanlar vs vs. Ama benim tek eksim hala bosanmadim onun b.tan soyismi ile gideceğimİlk evlendiğimiz aylarda egeye gidelim diyen oydu ben çok yeniyiz birazcık burda duralım diye istememiştim
Sonra sonra anasıgile bağlandı çektiler benden iyice.tabi adamda şerefsiz olunca kavgalar arttı bu defa ben gidelim dedim o istemedi asla
Oyüzden eminim şuan 4 gözle gitmemi bekliyodur
Ben kendi psikolojim için gidiyorum ama
Hımm ben anlaşmalı şipşak bışandımBizde de kavgayı bahane etti, sonra da eskisi kadar kavga etmiyoruz aslında dedi. Neyse bunlar bahaneymis sonradan çıkan pisliklerinden öğrendim. Bende yeni bir hayat için gitmek istiyorum. Sıfırdan bir iş, bir hayat.yeni insanlar vs vs. Ama benim tek eksim hala bosanmadim onun b.tan soyismi ile gideceğim