Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Her gecenin bir sabahı vardır canım Allah sana kolaylık sabır ve can sağlığı versin öncelikle. Ailene yük olduğunu düşünme onlar seni bu dünyada yaşayacağın her şeyi düşünerek getiriyor. Tedbir ve yoksulluk nafakası almalısın. En azından çalışana kadar ve çalışsan da çocuklar sadece sana ait değil babalarının da bakması gerekir. Şiddetin affı olmaz artarak devam eder ben de yaşadım öldürürüme kadar geldi olay. Böylesi en iyisi. Yolun açık olsun.

Öyle ama o işleri de bilmiyorum ki nasıl olur kardeşim ayarlıyor herşeyi ben sadece bakıyorum keşke zamanında bir meslek edinseyidm sımdi kendimi de çocuklarımı da rezil ettim, çok sağolun sizede geçmiş olsun

Hayır öyle düşünme ailen onlar senin kime rezil olacaksın ayrıca bebeklerin çok küçük mesleğin olsa da çalışamazdın. Vardır her işte bir hayır sen değil babaları olacak şahıs utanmalı bu durumdan.

Merhabalar. Bende boşanma aşamasında biri olarak aranıza katilmak istedim. Konumu bilenler bilir zaten. Bende de fiziksel şiddet yoktu ama psikolojik şiddetin alasını yaşamışım geçmişe baktığımda, maddi manevi dolandirilmisim. Neyse buraya yazmak çok iyi geliyor. Yanındakine anlatmaktansa buraya yazmak daha iyi ve güvenilir.
Şimdi güzel arkadaşlarım ben bir kamu kurumunda calisiyorum boşanmam malesef bitmedi ama ben de bu şehirde kalmak istemiyorum, ailem ise beni biryere göndermek istemiyor. Sağolsunlar yanimdalar her konuda tayin hariç. Ama özellikle annemin haberi olmadan bir sürece girdim. Ünvan değişikliği sınavına girdim ve boş kafayla bile Rabbim in yardımıyla barajı geçecek bı puan aldım. Şimdide yine bir mucize olarak mülakatta aşıklar arasindayim. Kimin duası kabul olur bilinmez ne olu dua edin hayırlısı olsun. Bir yanım gitmek istiyor, sıfırdan bir iş sıfırdan bir hayat yeni insanlar vs vs. Bir yanım ise aileni ozellikle anneni birakma diyor. Siz olsanız ne yapardınız.

Anneni de götür, gelmezse kendi bilir.

Aaa evet hatırladım merhaba:) kızım doğmadı da oğlum doğdu 5. Aya kadar kız zannediyorduk ama erkekmiş gayet iyi şimdi.Senin ikizlerin de doğmuş sanırım hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara Evet bana göre iyiydi ama ona göre iyi değilmiş ki aldatıyormuş.Senin için de üzüldüm kuzum ama nolursa olsun hem kendin hem çocukların için doğru kararı vermişsin ailen için de yük olduğunu düşünme kızlarının da torunlarınında başları üstünde yeri vardır eminim

Öyle mi kız istiyordunuz ilk çocuğunuz erkek olduğu için ama önemli olan sağlıklı hayırlı evlat,adı noldu? teşekkür ederim sizin çocuklarınıza da inşallah.keske bakımları da kolay olsa iki bebek bakmak ne kadar zormuş siz tecrübelisiniz yardımlarınızı alırım belki.ha bende kuzen olayı ile ilgili sanmıştım geçmiş olsun.Onlar da öyle souyluyo ama ben kendi ekonomik özgürlüğüm olsun isterdim

Evet gönlüm kızdan yanaydı ama mühim olan sağlık, adı Miran senin ikizlerin adı ne benim öyle olsaydı kuzey güney koyardım herhalde takıntım var tabiki canım ne istersen sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,ikiz bebek bakımı daha zordur tabi Allah kolaylık versin Yok kuzen olayı değil, çocuklarımı düşünmesem intikam olsun diye söylerdim de işte bu işten bir an önce kurtulmak istiyorum uzatmak değil.Evet tabi bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi önemli ama ikizler biraz büyüyene kadar çalışmazsın sonra bir iş bulursun kendi düzenini kurarsın canım moralini bozma

Çok güzel bi isim benimkilerin isimleri Alp ve Sarp, bende düşündüm Kuzey Güney'i aslında.Bence de uğraşmayın böylesi daha iyi.Babam da öyle düşünüyor sonra iş bulursun bebeklerin daha çok küçük diyo idare edicem artık teşekkür ederim. Benimkilerin bir tanesi kolik bebek onun için tavsiye edebileceğiniz bişey var mi, bide diğeri çok fazla uyuyor emmek için bile kalkmıyor uyandiramıyorum neden böyle oluyor ki acaba?

Varsa böyle bir imkanınız değerlendirin bence çok iyi gelecektir

Çok beğendim isimlerini çok uyumlu
Canım Miran da bir ay öncesine kadar öyleydi,rezene çayını tavsiye edenler de görmüşsündur mutlaka bende tavsiye ediyorum,bide emzirdikten sonra gazını çıkarmayı unutma çoğunlukla gaz sebep oluyor istersen yatmadan önce sıcak bir banyo yaptırabilirsin, bebeğin karnına doğru masaj yapabilirsin yavaş yavaş o da iyi gelir, kolik bebeklere özel YouTube da sesler var onlardan dinletebilirsin.
Diğeri için konuşmak gerekirse o gerçekten çok aç olsaydı inan hemen uyanırdı durmazdı ama biberonu ağzına koyup yavaş yavaş emmesini sağlayabilirsin uyanmıyorsa sonra da uykusuna devam eder:)

Haklısınız,gaz sancısı çekiyor ağlamaktan mahvoluyor çocuk,peki rezene çayını ben mi içeceğim bebeğe mi içireceğim?Gül suyuyla masajı da tavsiye ediyorlar ama emin olamadım ondan, bide ben anne yanı beşik aldım ama park yatak da almayı düşünüyorum ona ne diyosunuz?
Ya biberonu veriyorum agzina alıyor ama emmiyor 3 saatte bi emzir dediler o yüzden endişe ettim, çok teşekkürler sizide sorularım ile yoruyorum ama tecrubesizim yardımcı olacak biride yok

Canım kaynayıp ılımış suyun içine bir kaşık koyup bebeğe icireceksin ama sende icebilirsin senden emiyor sonuçta, gül suyunu bilmiyorum ama, Miran da oluyor bazen gaz sancısı ayaklarını içine doğru çekiyor sancıdan çok tatlı bir görüntü oluyor ama üzülüyorum aynı zamanda da
Canım park yatağı tavsiye etmem büyük oğlum hiç yatamazdı onda delik deşik etmişti hiç kullanışlı değil yani bende o yüzden ikinci için de almadım, anne yanı beşik her zaman tercihim ama özellikle kolik bebegin için hareketli beşik en iyisi bazen o kadar ağlıyorlar ki kolumuz yoruluyor sallamaktan onun için.
Yok canım tabiki sorabilirsin ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Evet çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim park yatak almayayım o zaman,ana kucağı sipariş ettim orda sallarım diye ama hareketli beşik daha iyi olacak sanırım boşuna almışım
Bide kolik bebekler için emzik tavsiye ettiler ama benimki onu da ağzına almıyor malesef

Bende psikolojik şiddet narsist eş fitne fucur eş ailesi ve en çok şerefsiz koca yüzünden boşanalı 7 ay oldu
İlk aylar çokkkk kötüydü
Aylar geçtikçe biraz biraz iyileşiyorsun
Bende bu şehirde eski kocayı arada görüyom diye ve dedikodumu olayları öğrenmeye çalışan meraklı çevremden nefret ettiğim için ve sizin gibi ailem asla izin vermediği halde kafayı kırıp egeye tayin istedim hiç bilmediğim şehre hemde ve aileme çokkk uzak olcak!
burda kalsam yeni sayfa açmam zor olcak onu yarın bi kadınlada görebilirim bunları ve psikolojimi düşünerwk bu tayini istedim
Tayin ağustosta sonuçlancak
İyi mi olur kötü mü olur hiç bilmiyorum inan
Allahım bundan sonra işlerimi kolaylaştırsın inş
İyi insanlara denk gelsin yollarımız inş

Geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…