Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Aaa onu bende görmüştüm bak:) lisedeki ilk aşkımı saymamıştım ama yaaa kaybettik işte Serra Noyan gibi düzenli bi hayatımız yok ki napalım
Ciddiyetsiz dediğim öyle takılmacasına işte detay vermeyelim daha fazla

Ben de gerçekten aşık olduğum kişiyi kendim bıraktım diğeri eşimdi zaten ama 3.aşka inanıyorum
Off niye böyleyiz biz yaa ben ayrılık sürecinde eşime aşık olduğum için bırakmıştım benim gerçekten aşık olduğum kişiyi eşimde biliyor yani savaş verip aldı ama kıymetimi bilemedi aptal
Bu arada sen kaç yaşındasın canım gençsin baya herhalde çocuk da yok senin karşına daha ne aşklar çıkar tabi hayırlısı olsun senin için en iyisi neyse o olsun

Lisede çocuksun zaten onu sayma
Hmm takılmaca diyosunnn yap kız hep erkekler mi yapacak

Bizim de öyle oldu valla hatta ben eski eşimden ayrılmıştım diğerine aşık oldum anası yumurtlamış, bunların hepsi aptal oluyor galiba gurur yaptı beni arayıp ben nişanlansam üzülmez misin filan demişti ben de naparsan yap demiştim
ben de acık fenamışım he hiç acımamışım sonuç değişmemiş kıymet bilemedi aptişler
amin canım inşallah 22 yaşındayım henüz

Oh iyi çakmışsın lafı hiç acımayacaksın bunlara değer verip adam yerine koydukca şımarıyorlar benim eskiden beraber olduğum kişi eşimin kuzeniydi, şimdiye kadar kimseye anlatmadım şimdi de uyku sersemi anlatıyorum pişman olmam inşallah bununla ilgili çook şeyler yaşadım rezil olmayayım diye başka bir hikaye uydurup anlatmıştım buradaki bazı kişilere de ama saklayacak birşey yok öyleydi işte. Vakit bulduğum bi zaman uzun uzun anlatırım hikayeyi nasılsa gizli burası kimse göremez beni tanıyanlar falan
Sen daha çok gençsin,bu arada yaş 22 olduğuna göre okuyor musun henüz okuyosan ne okuyosun?Bende 29 yaşındayım bu arada daha 30 olmadan yaşamış öğrenmiş olduk çoğu şeyi:))

Hiç bir yaşadığım için pişman değilim biliyor musun her şey tecrübe oldu bana bu hayatta. He bazı şeylerin daha kolay olmasını isterdim ama derler ya ders sen öğrenene kadar bitmez diye anca öğrendim sanırım 2 bölüm bitirdim bu sene mimarlık ve emlak yönetimi

Bende değilim valla hiç keşke demedim ve demeyeceğim de düşe kalka öğreniyoruz hayatı hatalar yaparak, hiçbir zaman aşırı düzenli bir hayatım olmadı ve olmasını da istemezdim böylesi daha dolu bir hayat ve daha kıymetli:))
Oo hay maşallah bu arada bende mimarlığı çok isterdim de nasip olmadı şu an sevdiğim işi yapıyorum ama içimde bir yara olarak kaldı

uyku tutmadı bu gece beni ara ara oluyor böyle psikologlara göre tamamen boşanmaya adapte olmak evlilik sürecinin 4te 1 i süreye denk geliyormuş kaldı 1 yıl tamamen sıyrılmama.Ben çok severek evlenmiştim dile kolay 9 yıl çok da uyumluyduk çatışmalarımız hep oldu ama tadı tuzuydu son 1 sene çok uzaklaştı benden ağladım olmadı,konuştum olmadı,küstüm olmadı sanki beni dinlemiyor gibiydi sanki değer vermiyor gibiydi çok uğraştım olduramadım bir gece dayanamadım artık bu kadar yok sayılmaya dayanamadım kafayı yemek üzereydim neden ya neden ne oldu niye böyle oldu.Ertesi gün konuştum anlamadı beni ve beni suçladı dır dır ediyorsun dedi.Oysa sadece yardım et diyordum yapamayacağım böyle boğuluyorum.Beni dinlemedi o an içimde birşeyler kırıldı sanki hani kime sorsan asla boşanırlar demezlerdi ama öyle bi an oldu ki o gün boşanalım dedim kabul etti , belki ne kadar kırıldığımı anlar bu sefer beni ciddiye alır da birşeyler yapar sandım.3 gün bekledim boşa beklemişim ellerinden kayıp gitmeme izin verdi.Mahkeme 2 kere ertelendi pandemiden dolayı sonra gittim yanına konuşalım dedim konuştuk ve mahkemeden 5 gün önce tekrar denemeye karar verdik o beni suçlamış ben onu içimizdeki soğukluk o kadar büyümüş ki olmadı yapamadık çünkü değişen hiç birşey olmadı aynı tas aynı hamam kaldığımız yerden devam gibi oldu ben dayanamadım istediğim bu değildi toparlarız sanmıştım boşandık mahkemeden çıkınca dedi ki evet ilgisizleşmiştim haklısın ama bunu değiştirmenin başka yolunu bulabilirdin illa boşanmakmıydı çözümü.Çok iyi bir dosttur,ayağına taş değsin istemem ama anladım ki kimseyi dünyana merkez yapmayacaksın,herşeye uyum sağlamayacaksın,sen kendine değer vermezsen kimse vermiyor.ne uzun yazdım değil mi birikmiş galiba

Çeşmeyi avucumun içi gibi bilirim İzmirde yaşadığım için çok gider geliriz buradaki bakkalı bile tanırım, başka tanımadığım bir yere gitsem bende çekinirdim canım normal yani kadın başımıza nolacağı belli değil güven olmuyor çevreye maalesef

Malesef öyle.size güzel bir tatil dilerim bol bol enerji depolayın

Yok kuzum dertleşmek için buradayız banada iyi geliyor burası yazdıkça açılıyorum

Böyle evliliğin günden güne tükendiğini görmek sevginin saygının.. hergün..ama sen kendini bundan kurtarmışsın benimki bir anda bitti herşey yolunda zannederken mutluyken,iki durum da çok can yakıyor ama atlatacağız..senin dediğine göre benim de 1.5 yıl sürecek iyileşmem bide beraber olduğumuz süreyi de sayarsak işin içinden çıkamayız gerçi..

Hanımlar merhaba,bende boşanma sürecindeyim eşimin hamileyken bana uyguladığı şiddet yüzünden boşanma kararı aldım 2 aylık ikizlerim var ikiside erkek 30 yaşındayım bir mesleğim yok maalesef o yüzden ikizlerle ailemin yanına yerleştim ama onlara yük olmak istemiyorum işe girsem bebekler daha çok küçük,napacağımı şaşırdım açıkçası boşanma kararını dusunmeyecegim çünkü bir seferlik birşey değildi daha önce de oldu,gece gece buraya yazıyorum bebekler de uyumuyor zaten kendimi çok kötü hissediyorum

Sağol kuzum bide şöyle başımızı yastığa koyduğumuzda hemen uyuyabilsek düşüncelere dalmadan..daha verimli olacağız ama
Merhaba sizi Haziran annelerinden tanıyorum sanırım? Nasılsınız sizin durumunuz ne kızınız doğdu mu ? Ben çok yazmadım oraya ama takip ettim özellikle sizin yorumlarınızı. Sizin de boşananlar arasında olmanıza üzüldüm eşinizle aranız iyiydi diye okuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…