Boşananlar Kulübü...

merhaba arkadaşlar, 16 yıllık evliliğim 3 yıl önce bitti.39 yaşında iki çocuk annesiyim.eğitimciyim yavrularımla yaralarımızı sarmaya çalışarak yeni bir hayat kurduk kendimize acılarımız azaldı anılarımız kaldı her şeye rağmen hayat devam ediyor ve hemde çok güzel.yeni ayrılan arkadaşlar hiç karamsarlığa kapılmayın bitmesi gereken bir evlilikti bitmeliymiş diye düşünün.aranıza bu gün katıldım hepinize sevgiler...

ya bende warım iki aydrı bu sitedeyim ama bu formu yeni gördüm nese 3 ay ewli kaldım ayrılalı 4 ayı geçti 1 hafta sonra ikinci duruşmam olcak bi kurtulsam da rahat etsem soyadıma kawuşsam

sessizce hoşbuldum,dediğin gibi o kadar çok konuştumki, ve beni aramamasına rağmen ben onu aradım telf açmadı, ve beni aramadı. ve ben onun küfürlerine hakaretlerine bunca zaman katlandım, ama o sadece annesinim yanında değilim diye bunu bana yaptı ben anladımki benim değerim hiç yokmuş, keşke oda evliliğimizi kurtrmak için biraz çabalasaydı ben çok yoruldum artık, dilerim sende en kısa zamanda atlatırsın bu durumu. hayat ne gösterecek daha bize bilemiyoruz malasef umarım bundan sonra güzel şeyler yaşayalım...

canım benim durumda seninkine çok benzio bende hiç ewimde duramdım hep annesigilde kaldım akşama kadar ne laflar ne hakaretler işittim benimle berabera ailemde sataşdı kaadın durmadan senin annen böle senin baban böle deyip durdu we ewi terk ettim döwdüğü için bikere bile aramadı sormadı barışmak için bi talep de bulunmda ben herşeye rağmen aradım konuşmadı benle nie aradın ne war dedi kendi istedi bitirmeyi benim ewi terketmem onun için bi awantaj oldu anlıcan arkadaşım herkesin hayli o beyaz gelinliği bi kere giymek we ölene kadar o adamın soyadını taşımak oluo düşüncemiz ama anlamıo o ş,,,,,, ler

arkadaşlar tecrübeli olnalr wardır aranızda yardımcı olurmusnuz tedbir nafakası bağlandı ama adam ödemio işsiz gösterio kendini babasınn yanında çalışıo normalde maaşına haciz olmuo malarada olmuo kendine ait hiç bir şey yok bu hakim kararı sonuçda neye güwenip ödeme yapmıo bunun sonu ne olucak ne olur yardım edin

arkadaşlar tecrübeli olnalr wardır aranızda yardımcı olurmusnuz tedbir nafakası bağlandı ama adam ödemio işsiz gösterio kendini babasınn yanında çalışıo normalde maaşına haciz olmuo malarada olmuo kendine ait hiç bir şey yok bu hakim kararı sonuçda neye güwenip ödeme yapmıo bunun sonu ne olucak ne olur yardım edin

Canım benim,öncelikle hoş geldin.İsabet olmuş yolun en başında vermişsin kararını.Bizler gibi yıllarını harcamadan.Genceciksin,yepyeni bi hayata başlayacaksın.Bundan sonrası senin için hep güzellikler getirir inşallah. N afakayı hakim bağlamış ama o ödemiyorsa yasal yollara başvurmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.Bu senin hakkın.Ödemek zorunda.En nihayet icra yoluyla alırsın.Hiç vakit kaybetme,avukata ver.Avukatlık masraflarıda ona ait olacak çünkü.Bol şans diliyorum.Sevgiyle.a.s.

canım saol yaşımız küçük ama yükümüz ağır bana öle gelio yani bide çalışmıorm artık babamdan bişey isteyemiorm waktinde dinlemliydim ewliliğimi hiç onaylamamışlardı ama beni ikna edemediler awukat masrafını peşin werdi babam ama dahada bitmiş değil icra ile boşanma da aldığı paraya bakmıcak gibi awukat dawranışları öle gibi bilmiorm eğer nafaka alırsam biriktirp babama wericem çünkü awukata parayı peşin werdi işallh alırm da aslında para wermemek için elinden geleni yapıo karşı taraf haciz de olmuo üzerine mal yok en son iş hapse girer işallah odaha iyi siciline işler en azından

Ayyyyyyy yerimsenibenburda bosananlar kulbu varmıs aman dagcicegimde burdaymısŞeniz
eee kızlar bende bosananlardanım yanicimesengözlerimebaksanab ben biraz kıdemliyim valla sizlere göre 18 yıl oldu 18 de evlendim 27 de ayırıldım iki kücük cocuk büyüttüm 18 yılda ayrıldığmda cocuklarım biri 2 biri 7 yasındaydı simdi buyuduler. ama ben inanın sıfırdan hic birsey olmadan bugunlere geldim aile akraba destegiyle ayakta kalmayı basardım ama bos durmadım gün oldu evden iş yaptım gün oldu temizlik bile yaptım yılmadım kendi ayaklarınım üzerinde durdum. girmedim iş kalmadı . simdi cocuklarımı büyüttüm ikinci bir evliligi bile düsünmeye basladım ama cokkkkkkk korkuyorum . ilerye bakınca yalnızlıkta korkutuyor cıkmazdayım yani . bu yaslarda yalnızlıkta zormus . 2 . kere evlenenlerin tecrübelerinden yararlanabilirim neler tavsiye ederler paylasırsanız sevinirim.

Ayyyyyyy yerimsenibenburda bosananlar kulbu varmıs aman dagcicegimde burdaymısŞeniz
eee kızlar bende bosananlardanım yanicimesengözlerimebaksanab ben biraz kıdemliyim valla sizlere göre 18 yıl oldu 18 de evlendim 27 de ayırıldım iki kücük cocuk büyüttüm 18 yılda ayrıldığmda cocuklarım biri 2 biri 7 yasındaydı simdi buyuduler. ama ben inanın sıfırdan hic birsey olmadan bugunlere geldim aile akraba destegiyle ayakta kalmayı basardım ama bos durmadım gün oldu evden iş yaptım gün oldu temizlik bile yaptım yılmadım kendi ayaklarınım üzerinde durdum. girmedim iş kalmadı . simdi cocuklarımı büyüttüm ikinci bir evliligi bile düsünmeye basladım ama cokkkkkkk korkuyorum . ilerye bakınca yalnızlıkta korkutuyor cıkmazdayım yani . bu yaslarda yalnızlıkta zormus . 2 . kere evlenenlerin tecrübelerinden yararlanabilirim neler tavsiye ederler paylasırsanız sevinirim.

Hoooş geldin aramızaa.s.Genç yaşta evlenmişsin,e normal olarak da çocukların olmuş ama galiba tek başına büyütmüşsün.Babaları destek olmadı mı hiç?Uzun yıllardır da yalnızsın.fisfisfis Ama 2.evliliği dşünmen gayet normal.Çıkmazda olman da.Hayat insana hep kötü davranmaz ki:sm_confused:Yaş ilerledikçe insan yalnızlığı göğüsleyebilir miyim diye düşünüyor.Hem niye yalnız olalım ki:oklava:Keşkeleri boşverip biraz daha cesur mu olmalı ne?sengözlerimebaksanab

Ben 2 yıl evli kaldım ve 1 oğlum oldu.Beni aldattı ve şiddet vardı.Boşandık ve aradan 5 yıl geçti.Kapılarımı herkeze kapatmıştım asla diyordum, ama karşıma biri çıktı.Şuan çok mutluyum ya sonrasını bilmiyorum çünkü o hiç evlenmemiş,benim se 1 oğlum var.Ne yapıcam ben hiç evlilikten bahsetmiyoruz ikimizde ama sanırım ben aşık oluyorum.Mutluyum,gülmeyi unutmuştum ben,artık gülüyorum ya.Bana akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım.Benimle evlenemez çünkü o bekar o kabul etse ailesi kabul etmez.Yeniden mutsuzluğa dönmek istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

canım tekrar mutluluğu yakalamış olman çok güzel.şu an ben de çok umutsuzum geleceğim için :1no2: ama çevremde duyduğum baya çift var.kadının 2.evliliği ama erkeğin 1. evliliği olan.henüz evlilikten bahsetmemişsiniz ama konuyu o açarsa da emin ol seni,gerçekten sen olduğun için seven biridir.ilerde bunu sorun edebilecek biri değildir.ailesinin tutumu ve seni onlara karşı koruyabilme becerisi de çok önemli.bunları cesur yüreklilikle yapabilen biriyse devam et arkadaşım.amaaaa ilerde senin bu durumunu yüzüne vurabilecek biriyse ne kendini üz, ne de böyle birini sevmeye kalkış.....benim naçizane düşüncem tatlım...Allah sana, bana ve bizim durumumuzda olanlara mutluluk ve huzur nasip etsin inşallah...

Canım,ne güzel seni burda görmek.ŞenizAslında en güzelini yapmışsın,bizim gibi yıllarını geçirmeden vermişsin kararını.Şimdiki aklım olsa çok daha önce ayrılırdım ben de.Tabiki yeni bir evlilik senin hakkın.Çocuklarını da büyütmüşsün.Bence kendin içinde bi şeyler yapmalısın.Yeni bi mutluluk senin hakkın.İnşallah bundan sonra yaşam sana hakettiklerini versin.Sevgiyle kal.a.s.

merhaba kizlarr
bu sayfani ilk yeni simdi gördüm, tanistigim arkadaslar genelde evli,
burda hic bosanmis benim durumda olan yokmu derken burayi bulmak beni cok sevindirdi.
hani derlerya yasamak lazim bazi seyleri anlamak icin,
bende 2 yildir yalniz yasiyorum,bir kizimla birlikte.
umarim hosca vakit geciririz, artik aranizdayim
hadi bana hosgeldin demek yokmu nerdesinizzzzz kizlarrrr :teytey:a.s.a.s.

kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun benim eşimin tayini sebebi ile ben iki yıl kadar ailemle kaldım isterse altın kafeste tutsunlar isterse sarayda yaşatsınlar çok zorr ki tüm günüm okulda geçtiği halde eve geldiğimde saatler geçmek bilmedi ayakalarım geri geri gitti halbuki yıllarca yaşadığım büyüdüğüm ailemin yanı ama ekmek bölündü mü eskiye dönmek bir o kadar zor.sizleri cesaretininzden hayatınızı zorluklardan kurtardığınızdan dolayı tebrik ediyorum .o ne der bu ne söyler diyerek her güne çile sıkıştırmaktansa korkularla yüzyüze gelmeyi yeğlemek kararsız kalmaktan binlerce kat iyi.bir şeyler bitmeden yeni bir düzen malesef kurulmuyor.zamanla acıyada alışıyor insan ve eli kolu bağlanıyor benim de çok zor zamanlarım oldu topiclerimi okuyanlarınız vardır elbet aranızda......ama ailemdir odur budur çok şeye sustum derinliklerime hapsettim acılarımı....içim kan ağlarken yüzümü güldürdüm kimseler anlamasın diyeeee...şimdilik ehh diyebilirim amaaaaa hayata bir yerden tutunmak lazım bir yerden yaşamak lazım dilerim hep mutlu olursunuzzzzz ve bende bir gün o gururu cesareti kendimde toplarım

Eşim olacak şahısla yollarımı ayıralı 10ay oldu ama kağıt üzerinde hala evli gözükmenin ağırlığını taşıyorum,evliliğimiz 1 ay sürdü ama o bir ayın içine okadar akıl almaz hatalar sığdırdıki halende hataları bu boşanma aşamasında katlanarak devam ediyor,tazminat ödememek uğruna binbir yalan ve karalamalara başvuruyor haklı durumdayken bir anda kendimi her duruşmada savunma durumunda buluyorum ve hergeçengün dahada iyi anlıyorum ki boşanma kararı almakla hayatımın en doğru kararını vermişim.Evliliğim öyle kısa sürdü ki ne evlendiğimi ne yeni gelin olduğumu daha anlayamamışken bir anda dul takısının da ağırlığını üzerimde taşımaya başladım,ilk zamanlar dışarıya çıktığımda herkes benim boşanacağımı biliyor ve benden faydalanmak istiyor gibi geliyordu ve eve dönünce hıçkırıklara boğuluyordum,bu durumu atlatmak biraz zaman aldı,bu şartlarda ailemin desteği çok büyüktü ve halende üzerime titriyorlar ve boşanmayı istemekle nekadar doğru karar verdiğimi onlarda görüyor ve söylüyorlar.Bu boşanma kararını almak çok zor buradaki herkes bunu çok iyi bilir ve ben bu kararı verebilen her bayanın çok güçlü olduğuna inanıyorum.Zamanla dahada güçlü olunuyor hayata karşı,ilk zamanlar çok ümitsizdim ama olaylar ve kişiler siz istediğiniz müddetçe sizi üzüyorlar bende artık daha az üzülmeye başladım,zamanlada tamamen unutacağım,bana dua edin kızlar gelecek duruşmada artık bu şahıstan tamamen kurtulup eski kimliğime döneyim.Hepinize sevgiler:)

Allah yardımcın olsun her ser de bır hayır vardır sen guclusun ve ayakta kalmaya devame deceksın hıc canını sıkma senı gercekten seven aıle kurumuna saygılı bırı karsına mutlaka cıkacaktır bu dunyada hrkes kotu degıl bence umıtsızlıge kapılma bos senı uzen bır evlılık ıcın yıllarını harcamadıgına ve aılenın yanında yer almasına sevin tüm üzüntüleri yok say hayatından ıns cok mutlu olursun

ben de isityorum ayrılmayı, bunu eşim de biliy ama o kadar manyakca bi bağlılığı var ki bana, nezaman ayrılmak sitediğim söylesem kendini öldürmekten bahsediyo.. en son geçen ay gittim dava açtım.. tabiiki çok zor günler geçirdim ve davamı geri çekt,m..
ama pişmanım.. şimdi düşünüyorum kendi kendime..
beni ayrılmaktan geri alan tek sebep onun tehtitleri.. onu onu hayata bağlıcam diye neden kendimi hayattan çözüyorumki.. mutlu değilim, yarınımdan beklentim yok,.. ona karşı en küçük bi sevgim kalmadığı gib saygımı da yitirdim.. sırf intihar etmekten hayatına son vermekten bahswettiği için kendimi sürüklüyorum bu evlilikte. aslında onu düşündüğümden değil.. sadece vijdan azabı çekmekten korkuyorum..
okadar boşluktayım ki.. ruh sağlığım bozulcak diye çok korkuyoum..
keşke bariz elle tutulur bi sebebim olsaydı herşşey daha kolay oluru ozaman.
adamda kötü alışkanlık yok, çapkınlık yok, aksine bütün dünyası benden ibaret, ama işte
bunlar yetmiyo..
zaten şimdiye kadar da bu yönünü düşünerek zoraki kendimi sürükleyebildim ama biyerden sonra artık gücüm kalmadı..
napcam bilmiyoeum..,
onunla olmamktan nefret ediyorum ... hele bi de beni yatak yönümden zorlaması yokmu..
resmen kendimden ve ondan tiksiniyorum..
o da bensiz olamıyo..
napim arkadaşlar... nolur bana biraz fikir..
siz olsaydınız napardınız......

Ben 2 yıl evli kaldım ve 1 oğlum oldu.Beni aldattı ve şiddet vardı.Boşandık ve aradan 5 yıl geçti.Kapılarımı herkeze kapatmıştım asla diyordum, ama karşıma biri çıktı.Şuan çok mutluyum ya sonrasını bilmiyorum çünkü o hiç evlenmemiş,benim se 1 oğlum var.Ne yapıcam ben hiç evlilikten bahsetmiyoruz ikimizde ama sanırım ben aşık oluyorum.Mutluyum,gülmeyi unutmuştum ben,artık gülüyorum ya.Bana akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım.Benimle evlenemez çünkü o bekar o kabul etse ailesi kabul etmez.Yeniden mutsuzluğa dönmek istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

denemden bilemzin canım benim.. eğer beraber olduğun kişi seni seviyosa ve daha önceki evliliğini sorun etmiyosa gerisi boş.. ailesi de birmüddet sonar alışır bence.. hele de sen kendini sevdiridsen herşey daha güel olucaktır eminim.

şekerler merhaba !... Bende yeni boşandım. 10 yıllık bir birliktelik ve evlilikti
bişeyler bitmişti ben istedim boşanmayı ayrıldık eşim istemedi hala rahat vermiyor.Zaten boşanma başlı başına bir sorun inasan depresyona giriyor
onun yaptıgı bu şeylerde beni çok sıkıyor ciddi anlamada depresyona girdim
hayattan zevk almıyorum yüzüm gülmez oldu.Bir arkadaşımla oturup bir yerde bişey içnme özgürlüğüm bile yok hep rahatsız ediyor sözle tel karşımıza çıkıyor
savcılıga başvurdum darf izi istiyor şiddet görmem gerekliymiş
türkiyede kadın olmak ne kadar zor bende buraya yazarak belki bir nebze olarak manevide olsa sizlerden destek almak istedim inanın insanın bu günlerde herkese o kadar çok ihtiyacı oluyorki..Hepinizi çok seviyorum şekerler hepiniz allah herkesi dogru insanlarla karşılaştırsın Allaha emanet olun!.....

Canım ya sen de benim gibisin yan. ama ben daha ayrılmayı başarmadım.. inşallah o cesreti bulurum..

merhaba nurbeyzacım açıkcası yazmadan edemedim çünkü hikayeni okuyunca sende kendimi gördüm beş yıllık evliliğimin hemen hemen her günü karasızlıkla geçti bir türlü cesaret edemedim beni kendini öldürmekle beni öldürmekle tehdit ediyordu ne zaman ayrılmak istiyorum desem itiraz ediyordu fakat çok mutsuzdum onu sevmiyordum hep düşündüğüm şey hayatımın geri kalanını bu adamlamı geçirecem de kaç kere avukata gittiğimi hatırlamıyorum çok mutsuzdum ve hayatım kabusdu sonunda herşeyi göze alıp dilekçemi verdim gerçi hala mahkememiz sürüyor ama benim iiçin onun hayatımda olmaması bile bir lütuf ve şimdi bu zamana kadar niye bunu yapmadığıma kızıyorum kendini öldüreceğini söyleyen adam ise hala yaşıyor bence artık düşünecek bir şey kalmadıysa geçen yıllarına yazık etme

Back
X