-
- Konu Sahibi miniksercem000
Hayatına baksın, yeniden sevsin eyvallah. Buna itirazım yok ki. Ben de boşandıktan sonra yas mas tutmadım, hiçte kendimi kapamadım. Ama çocuk yapmasın bari.ya tv de bır avukat ile seren serengilin konuşmasında duydum,bilgim yok,dava açıldıktan sonra yakalanınca dosyaya girmıyormuş filan filan,türkiyede herşeye konuşcak bişey buluyorlar dediğin gibi,o...,zina bilmem ne,bence konu sahıbı en iyisini yapmış,sevmış,mutlu olmuş,yas tutmamış,yerle yeksen olmamış,diğer tarafdan çocuğuda yok,sorunluluğu yok,ama bır tuhaflık var,ihmal,ilginç tabikide,tatlım tutalım kendımızı demişin,ömür çok kısa,böle yapamayıp depresyonda yaşasada daha mı ıyı olcaktı,ha dıyorsunki karşı taraf kullanır,ama oda evlenmış,kızlar çocuklar konusunda üstünüze düşenı yapın,eksik etmeyın,ama kendınız için mutlu olmaya bakın
bu arada 10 yıldır boşanayamayan tanıdığım bırı var,yanı kaıdnı tanıyoruz,adamı boşamıyor on yıldır,aynı bınada ikinci evlilğini yapana komşumuz kadının kocası 7 yılda boşandı,kadın boşanmak istemedı,dava düştüitekrar açıldı,ikemat ayrılığı,en son hakıme başka biribi sevıyorum,birlikte yaşıyoru demiş adam,hakım 7. yılda boşamış,sonra nıkah yaptılar,ama 7 yıl evli idiler,çokda mutlular,burda tuhaflık yokki
ICimi birazda olsa ferahlattinizSallamak istemiyorum ama çocuk Alman vatandaşı doğacak. Bu durumda baba piyasada olmadığına göre , çocuğu kendi üstünüze veya sevgilinize kaydettirebilirsiniz diye biliyorum. En kötü baba DNA davası açar, çocuğu üstüne alır. Türk pasaportunu da boşandıktan sonra çıkartırsınız.
Lakin bunlara gerek yok bence. Babanızı polis baskınıyla, kocayı davayla tehdit edin. Koca çocuk üstünde hak iddia etmezse bu iş uzamaz.
ICimi birazda olsa ferahlattiniz
Sükür bulduk bi avukat yarin aramamiz gerekiyor randevu alicazBak şekerim ben avukat değilim. Her şehirde Türkçe konuşan, Türk aile hukuku davalarına bakan avukartlar var. Burda vakit harcayacağına bugün bir avukata git hemen.
Bizi babam daha sonradan getirdi almanyaya insanin gozu sonradan aciliyor inan. Bisey bilmiodk geldigimizde annemde babama hep destek cikti ne dese yapti bizede yaptirdi salak saf yetistirelimde gozleri acilmasin diye ellerinden geleni yaptilar. Basimdan gecen olaylardan sonra benim gozum siginma evinde acilmaya basladi Allah razi olsun bi ablam sayesinde siginma evine kactim. Insallah simdi hersey daha guzel olcak niyetim bosanip hemen evlenmek degil yeterki bi bosanayim su adamdan yaptigim salakliklara sorumsuzluklara yaniyorumdoğuma 3 ay var çıldıracağım falan diyeceğinize,türk hukukunu bilen bir avukatla görüşseydiniz bu 3 yıl içinde,şimdiye kadar boşanmış ve tekrar evlenmiş olurdunuz..
burda konu açan yurtdışında yaşayan türk kızlarını anlamkta güçlük çekiyorum,avrupada yaşıyorsunuz,orda doup büyüdü çoğunuz ama ,ya görücü usulu evleniyor ya da çaresizmiş gibi konular açıyorsunuz..oysa çözümünüz o kadar basit ki..sanki almanyada değil de türkiye doğunun elektrik olmayan köyünde yaşıyorsunuz..cidden anlamıyorum..
anladım sanırım..babanız gözünüz açılmasın diye türkiyeden biriyle evlendirdi sizi,koca da çok süründürdü...sonrasında boşanma işlerine de bakmadınız pek..ama babanız bence sizi kandırmış,dava bile olmayabilir ortada..mutlaka avukatla görüşüp araştırın durumu..Bizi babam daha sonradan getirdi almanyaya insanin gozu sonradan aciliyor inan. Bisey bilmiodk geldigimizde annemde babama hep destek cikti ne dese yapti bizede yaptirdi salak saf yetistirelimde gozleri acilmasin diye ellerinden geleni yaptilar. Basimdan gecen olaylardan sonra benim gozum siginma evinde acilmaya basladi Allah razi olsun bi ablam sayesinde siginma evine kactim. Insallah simdi hersey daha guzel olcak niyetim bosanip hemen evlenmek degil yeterki bi bosannanayim su adamdan yaptigim salakliklara sorumsuzluklara yaniyorum
Zaten ne geliyorsa basimiza ailelerimiz yuzunden geliyor. Kiz cocugu olmak cok zoranladım sanırım..babanız gözünüz açılmasın diye türkiyeden biriyle evlendirdi sizi,koca da çok süründürdü...sonrasında boşanma işlerine de bakmadınız pek..ama babanız bence sizi kandırmış,dava bile olmayabilir ortada..mutlaka avukatla görüşüp araştırın durumu..
yaşınız da 24 henüz çok gençsiniz..önünüzde inşallah uzun güzel bir hayat var.bundan sonrası iyi olsun umarım..yeni eşiniz iyi biri olsun..evladınız sağlıkla gelsin..
edit:yazdığım aslında genellemeydi,anlamadığım durumlardı,içtenlikle cevabınıza teşekkür:)
yanlış bilgi veriyorsunuz
avukata para verilince dava öne falan alınmaz duruşma günlerine avukat değil mahkeme karar verir
ne alakası var yani.. avukat hakime gidip şunu bir öne alalım mı diyecek?
şu an dava açılsa bile adli tatil olduğu için ilk duruşma en erken 2-3 ay sonraya verilir (anlaşmalı boşanma değilse)
duruşma ekim-kasım ayına verildi diyelim hemen ilk celsede hemen boşanma olmayacağına göre (anlaşmalı boşanma değilse) çocuk her halükarda doğmuş olacak..
Peki bu cocuk benim ve bu kadin benden cocugumu kaciriyor diye cingar cikarirsa sizden kaçırmak isterse ne yapmayi dusunuyorsunuzÖgrensin kime ne benim hayatimdan belkide suan onunda sevdigi kadin hamile belkide coktan dogurdu. Neler olacakmis canimimi alicaklar hayatimla ilgili kararlari vermek icin bide esimimi arayip sorucam
Cnm evlenip mi gittin? Eğer bişeyler talep ediyorsan uzlasamıyorsanız bosanamazsınız. Tl aracılığıyla bi avk. Tut.fiili olarak ayrı olduğunuzu söyle ayrıl. Nekadar evli kaldınki bu arada