Boşanamiyorum yardim

Cok saol Allah razi olsun

Guzel ve mantikli yorumun icin tesekkur ederim. Bazilar elestiriyor elestiriye acigim dedikce bu seferde sacmaliyorlar neymis esim karnimdaki cocuk dogunca kacirirmis hadi ordan o bu ulkeye adimini atamaz pasaport vize iptal oldu bana yaptiklarinida biliyor yabancilar dairesi. Insanlar bazen sacmalamak icin acaba nasil bir yorum yapsam diye sasiriyorlar

Sevgilimle ikimizde turk vatandasiyiz boylede kalmayi dusunuyoruz cunku pek bisey farketmio alman vatandasi olunca nede olsa burda yabancisin. Annedir babadir yuzlerini bile gormek istemiyorum bilmiyorlar benim nerde oldugumu bile bilmiyolar. Annem babamda burda Almanyada

sanki bosanan herkes hukuk mezunu, bilgisi olmamak nedir?

Burda Almanyadan tutucam avukati oyle para verip one almak gibi bisey olsa keske. ama bildigim kadariyla burda isler daha sıkı ben desemde rüsvet diye kabul etceklerini sanmiyorum. Ilk defa duydum

Zaten zor bir hayatınız varmış birde daha zorlaştırmışsınız bundan sonra daha güzel ilerler herşey umarım

sanki bosanan herkes hukuk mezunu, bilgisi olmamak nedir?
Hukuk mezunu olmaya gerek yok ki bu insanın hayatını ilgilendiren bir konu, insan ilgilenir, yardım alır, araştırır, soruşturur, uğraşır yani ben anlamadım kağıtlarım babamda demiş mesela, sözde açılmış boşanma davası ama insan avukatla da mı görüşmez ne oldu ne bitti diye?

ben de onu diyorum ya iste, biz sanki hukuk mu okuduk, insan bi arastirmaz mi!

Millet sanki öbür tarafta benimle beraber yanacak millete dert olmus benim yasam tarzim bende bu sekil yasamayi seviyorum belki.

Bışanmadan adamın birini bulmuşun imim nikahı kıymışın üstüne bide çocuk yapmışın bu işlerden iyi anlamışın .. Boşanma avukat işinde kafan bişeye basmıyo nedense

Offf hakikaten daha once yaşanmış seyleri yaziyoruz burada. Asil sacma olani ben sana soyleyeyim baba ile kocayi sanki onlar evlenmiscesine basbasa birakmak ve ablam 3 ayda gitmeden bosandi ben de nasi olsa bosanirim diye yayilmak yayilmak taa ki cocuk dogacak hale gelinceye kadar.

ben de onu diyorum ya iste, biz sanki hukuk mu okuduk, insan bi arastirmaz mi!
Evet, aynen öyle. Çok garip ya. Nasıl haberi olmaz, nasıl peşine düşmez insan. Bildiğim kadarıyla sadece avukatla da yürütülebilen bişey bu ama onu da kafana göre yapamazsın, avukatla görüşürsün, ona göre avukat davada savunur yani.

reşit bi insanin muhim evraklari nicin kendinde degil, bu da ayri konu.. 3sene dile bile kolay degil, insan dogumuna 3 ay kala mi tutusur?

Avukatim babama benimle konustugunu soylerdi ve yine dayak yerdim herzamanki gibi defalarca dile getirdim yorumlarimda siddet gordugumu ve avukatin babamin akrabasi oldugunu

arkadasim, once gidin arastirin davanin son durumunu.. sonra da gerekirse avukat degistirin ve sureci aktif olarak takip edin.. biz burdan bilemeyiz.. ancak bunlari onerebiliriz..
Avukatim babama benimle konustugunu soylerdi ve yine dayak yerdim herzamanki gibi defalarca dile getirdim yorumlarimda siddet gordugumu ve avukatin babamin akrabasi oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…