- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 34
-
- Konu Sahibi miniksercem000
Baya baya sacmaliyosunuz size yorum yaptigim icin simdi kendime kiziyorum acaba hangi filmin etkisinde kaldinizSize istedigini yaptirabilmek icin tabii ki. Cocugunuz soz konusu olunca 10bin euroyu gormez misal gozunuz.
Cok saol Allah razi olsunMilletin ahlak dersleri yüzünden konuya gelen bilgilendirici cevaplar arada kaynıyor. 15 sayfa yorum yazılmış yarısı ahlak bekçiliğinden oluşuyor... Tamam anladık en ahlaklı kişiler sizlersiniz, namus sizden sorulur, aslansınız kaplansınız, bütün ahlaksız kadınlar ölsün yaşasın üstün varlık erkekler ve o erkeklere layık süper kadınlar. Erkek dediğine ahlak gerekli değil zaten zina kelimesi de sadece kadınlar için kullanılır. Oldu mu? Şimdi başlığı rahat bırakın da kadın sorularına cevap bulabilsin ahlak timsali hanımlar.
Guzel ve mantikli yorumun icin tesekkur ederim. Bazilar elestiriyor elestiriye acigim dedikce bu seferde sacmaliyorlar neymis esim karnimdaki cocuk dogunca kacirirmis hadi ordan o bu ulkeye adimini atamaz pasaport vize iptal oldu bana yaptiklarinida biliyor yabancilar dairesi. Insanlar bazen sacmalamak icin acaba nasil bir yorum yapsam diye sasiriyorlarNormalde kimseyle polemige falan girmem ben de cok snir oldum dayanamadim yazdim artik. burdaki uyelerin onemli bir kismi sorun cozmeye degil de; asagilamaya, rencide etmeye, uzmeye, hakaret etmeye ve kucuk dusurmeye yonelik yorumlarda bulunuyor...sana ne sorulduysa ona cevap ver kardesim ne diye hicbirsekilde karsidakine yardimci olmayacak bos yorumlar yapiyorsun ki? hosuna gtmedyse yorum yazma...hadi dayanamadin elestrdin, elestrmenin de bir siniri var siz kim oluyorsunuz da insanlari asagiliyorsunuz diye sorarlar adama...buraya yardimci olmaya degil ofkelerini kusmaya geliyorlar resmen...lutfen yapici olun biraz...uslubunuza dikkat edin en azindan...konu sahibi arkadasim senn en kisa surede avukat bul kendin coz bu isi...bak esin de varmis o da yardimci olur avukat bulmanda bu surecte yaninda olur tek basina sayilmazsin...eski esin de istiyosa tek celsede biter ayrica almanyadan cocugu vs alamaz belki evli bile gozukmuyosunuz belgelerinizi alman devletine vermediyseniz...zaman kaybetmeden halledin bu isi...
Sevgilimle ikimizde turk vatandasiyiz boylede kalmayi dusunuyoruz cunku pek bisey farketmio alman vatandasi olunca nede olsa burda yabancisin. Annedir babadir yuzlerini bile gormek istemiyorum bilmiyorlar benim nerde oldugumu bile bilmiyolar. Annem babamda burda AlmanyadaSevgiliniz ve siz Almanya'da eski eşiniz Türkiye'de yaşıyor anladığım kadarıyla. Peki babanız nerde yaşıyor ve eski eşinizle babanız hamile olduğunuzu biliyorlar mı? Bir de sizin ya da sevgilinizin vatandaşlığı var mı?
sanki bosanan herkes hukuk mezunu, bilgisi olmamak nedir?Peşine düşseydiniz gayet iyi anlardınız bence bu işlerden. Çok garip ya. Sizin hayatınız bu ve boşanmak istiyorsanız boşanmak için ne gerekiyorsa yapardınız yani. Boşanmak istiyorsunuz ama olayın peşini bırakıyorsunuz. Avukatla da mı görüşmediniz? Sizi neye dayanarak boşamamışlar?
Burda Almanyadan tutucam avukati oyle para verip one almak gibi bisey olsa keske. ama bildigim kadariyla burda isler daha sıkı ben desemde rüsvet diye kabul etceklerini sanmiyorum. Ilk defa duydumSizin yazınızda da avukata sorulduğu söyleniyor avukatın elinde olan bazı durumlar var demek ki . Mahkeme çok yoğun değilse o gün de uygunsa öne çekebiliyorlar davayı nasıl yapıldığını bilmiyorum detayını . Bence konu sahibinin bu konunun üzerine düşüp herşeyi araştırması lazım artık ortada bir çocuk var dünyaya gelecek.
Sevgilimle ikimizde turk vatandasiyiz boylede kalmayi dusunuyoruz cunku pek bisey farketmio alman vatandasi olunca nede olsa burda yabancisin. Annedir babadir yuzlerini bile gormek istemiyorum bilmiyorlar benim nerde oldugumu bile bilmiyolar. Annem babamda burda Almanyada
Baya baya sacmaliyosunuz size yorum yaptigim icin simdi kendime kiziyorum acaba hangi filmin etkisinde kaldiniz
Hukuk mezunu olmaya gerek yok ki bu insanın hayatını ilgilendiren bir konu, insan ilgilenir, yardım alır, araştırır, soruşturur, uğraşır yani ben anlamadım kağıtlarım babamda demiş mesela, sözde açılmış boşanma davası ama insan avukatla da mı görüşmez ne oldu ne bitti diye?sanki bosanan herkes hukuk mezunu, bilgisi olmamak nedir?
ben de onu diyorum ya iste, biz sanki hukuk mu okuduk, insan bi arastirmaz mi!Hukuk mezunu olmaya gerek yok ki bu insanın hayatını ilgilendiren bir konu, insan ilgilenir, yardım alır, araştırır, soruşturur, uğraşır yani ben anlamadım kağıtlarım babamda demiş mesela, sözde açılmış boşanma davası ama insan avukatla da mı görüşmez ne oldu ne bitti diye?
Millet sanki öbür tarafta benimle beraber yanacak millete dert olmus benim yasam tarzim bende bu sekil yasamayi seviyorum belki.Bende bunu yazdım başta
Bence tamamen ego tatmini
Hele bu tür konuların ilk yorumları daha da önemli
Her gelen ilk yoruma bakar mutlaka
Ne kadar aşağılarsa o kadar popoüler olacağını düşünenlet var maalesef
Hep savunurum Türkçe dersi dışında özel olarak okuduğunu anlama dersi olmalı ki anlamadan yorum yapınca komik duruma düşülmesin
Tutturmuş zina zina
Sanane
Çatır çatır zina yaptı belki de sa-na-ne ?
Bışanmadan adamın birini bulmuşun imim nikahı kıymışın üstüne bide çocuk yapmışın bu işlerden iyi anlamışın .. Boşanma avukat işinde kafan bişeye basmıyo nedenseSonuclandi iste bosamadilar bizi sonra benim avukatim babamla anlasmis gibi 3 sene daha bosanamicami soyledi bu konularda bilgim olmadigini ve cahil oldugumu biliyorlar. Cunku gercekten avukatir davadir pek anlamam. Bende nasil olur ayri ulkelerdeyiz ve uzun suredir ayri yasioruz bosamalari lazim dedim.
Guzel ve mantikli yorumun icin tesekkur ederim. Bazilar elestiriyor elestiriye acigim dedikce bu seferde sacmaliyorlar neymis esim karnimdaki cocuk dogunca kacirirmis hadi ordan o bu ulkeye adimini atamaz pasaport vize iptal oldu bana yaptiklarinida biliyor yabancilar dairesi. Insanlar bazen sacmalamak icin acaba nasil bir yorum yapsam diye sasiriyorlar
Hayir sadece turkiyede evlilik cuzdanim ciktialmanyada evlilik cuzdani çikarttidinizmi ?
çikdiysa evlisinzidir çikamdiysa deilsinzidir
fransada boyle oluyor
Evet, aynen öyle. Çok garip ya. Nasıl haberi olmaz, nasıl peşine düşmez insan. Bildiğim kadarıyla sadece avukatla da yürütülebilen bişey bu ama onu da kafana göre yapamazsın, avukatla görüşürsün, ona göre avukat davada savunur yani.ben de onu diyorum ya iste, biz sanki hukuk mu okuduk, insan bi arastirmaz mi!
yaws kadin imam nikahim var diyor zina nerden çikdi
reşit bi insanin muhim evraklari nicin kendinde degil, bu da ayri konu.. 3sene dile bile kolay degil, insan dogumuna 3 ay kala mi tutusur?Evet, aynen öyle. Çok garip ya. Nasıl haberi olmaz, nasıl peşine düşmez insan. Bildiğim kadarıyla sadece avukatla da yürütülebilen bişey bu ama onu da kafana göre yapamazsın, avukatla görüşürsün, ona göre avukat davada savunur yani.
Avukatim babama benimle konustugunu soylerdi ve yine dayak yerdim herzamanki gibi defalarca dile getirdim yorumlarimda siddet gordugumu ve avukatin babamin akrabasi oldugunuHukuk mezunu olmaya gerek yok ki bu insanın hayatını ilgilendiren bir konu, insan ilgilenir, yardım alır, araştırır, soruşturur, uğraşır yani ben anlamadım kağıtlarım babamda demiş mesela, sözde açılmış boşanma davası ama insan avukatla da mı görüşmez ne oldu ne bitti diye?
Evet aynen oyle :) neoldu rahatsizmi oldun gel beraber yanalim öbür taraftaBışanmadan adamın birini bulmuşun imim nikahı kıymışın üstüne bide çocuk yapmışın bu işlerden iyi anlamışın .. Boşanma avukat işinde kafan bişeye basmıyo nedense
Avukatim babama benimle konustugunu soylerdi ve yine dayak yerdim herzamanki gibi defalarca dile getirdim yorumlarimda siddet gordugumu ve avukatin babamin akrabasi oldugunu