Boşanamiyorum yardim

Peki bu cocuk benim ve bu kadin benden cocugumu kaciriyor diye cingar cikarirsa sizden kaçırmak isterse ne yapmayi dusunuyorsunuz

Benim en cok korktugum seylerdendir biraralar cok yaygindi adam bebegi kaciriyor birine veriyor evlatlik gibi ya da gocebe gibi oradan oraya polisrde bulamiyor. Sabah programlarina cikip cocugumu 5 yildir gormuyorum diyen analar pek revactaydi bir ara.
Babalik testi yapicaz gerekirse bebegim dunyaya gelince cocugumun sevgilimden olduguna dair kanit olarak. Bu anlattiginiz cok nadir

Buraya Almanyaya gelebiliyosa gelsin ama gelemez iptal ettirdim pasaportunu coktan. Hem napsin baskasindan olan cocugu niye kacirsin
Peki bu cocuk benim ve bu kadin benden cocugumu kaciriyor diye cingar cikarirsa sizden kaçırmak isterse ne yapmayi dusunuyorsunuz

Benim en cok korktugum seylerdendir biraralar cok yaygindi adam bebegi kaciriyor birine veriyor evlatlik gibi ya da gocebe gibi oradan oraya polisrde bulamiyor. Sabah programlarina cikip cocugumu 5 yildir gormuyorum diyen analar pek revactaydi bir ara.

Sevgiliniz ve siz Almanya'da eski eşiniz Türkiye'de yaşıyor anladığım kadarıyla. Peki babanız nerde yaşıyor ve eski eşinizle babanız hamile olduğunuzu biliyorlar mı? Bir de sizin ya da sevgilinizin vatandaşlığı var mı?

Ortada yanlış bir bilgi yok aynı şey benim başıma geldi ordan biliyorum. Ayrıca boşanma davasının ne zaman hangi gün olacağını hakim belirlemiyor herhalde.9 ay sonraya verilen boşanma davasını 1 ay sonraya çekti avukatımız.Hakimle mi konuştu şimdi o ?

boşanma davasının hangi gün hangi saatte olacağını mahkeme belirler, iş yoğunluğuna, duruşma defteri durumuna göre
anca duruşmadayken bir sonraki celse tarihini verirken avukata sorar sizin için bu tarih uygun mu diye (avukatın şehir dışında vs duruşması olabilir onun için yahut celse arası yapılacak ara kararlar kısa sürede halledilebilecekse avukat daha kısa bir süre isteyebilir.)
yoksa bir çekişmeli boşanma davası açılmış ise mahkeme duruşma defterine göre bir gün verir bunu taraflara tebliğ eder
anlaşmalı boşanmada ise avukat gidip gün konusunu konuşabilir zira anlaşmalıda iki taraf da hazır bulunması gerektiğinden ve 5 dk da hallolacağından duruşma yapılan günlerin dışında bile mahkeme kaleminde duruşma görebilir
siz 'avukata para verin duruşmayı öne alsın' demişsiniz, bu yanlış bir algıdır
9 ay sonraya verilen 'duruşma gününü' avukat kendiliğinden 8 ay önceye çekemez, duruşma günleri sisteme kaydedilir avukatın gün konusunda değişiklik yapabilmesi için (zaruri haller var ise) mutlaka hakimin onayı olmalıdır

boşanma davasının hangi gün hangi saatte olacağını mahkeme belirler, iş yoğunluğuna, duruşma defteri durumuna göre
anca duruşmadayken bir sonraki celse tarihini verirken avukata sorar sizin için bu tarih uygun mu diye (avukatın şehir dışında vs duruşması olabilir onun için yahut celse arası yapılacak ara kararlar kısa sürede halledilebilecekse avukat daha kısa bir süre isteyebilir.)
yoksa bir çekişmeli boşanma davası açılmış ise mahkeme duruşma defterine göre bir gün verir bunu taraflara tebliğ eder
anlaşmalı boşanmada ise avukat gidip gün konusunu konuşabilir zira anlaşmalıda iki taraf da hazır bulunması gerektiğinden ve 5 dk da hallolacağından duruşma yapılan günlerin dışında bile mahkeme kaleminde duruşma görebilir
siz 'avukata para verin duruşmayı öne alsın' demişsiniz, bu yanlış bir algıdır
9 ay sonraya verilen 'duruşma gününü' avukat kendiliğinden 8 ay önceye çekemez, duruşma günleri sisteme kaydedilir avukatın gün konusunda değişiklik yapabilmesi için (zaruri haller var ise) mutlaka hakimin onayı olmalıdır

Sizin yazınızda da avukata sorulduğu söyleniyor avukatın elinde olan bazı durumlar var demek ki . Mahkeme çok yoğun değilse o gün de uygunsa öne çekebiliyorlar davayı nasıl yapıldığını bilmiyorum detayını . Bence konu sahibinin bu konunun üzerine düşüp herşeyi araştırması lazım artık ortada bir çocuk var dünyaya gelecek.

Bu konu hakkında hukuki bir bilgim yok fakat hangi vatandaşlığı taşıyorsunuz, çift vatandaşlığınız var mı vs. konuları önemli.Ona göre haklarınızı bilirsiniz. Ayrıca Almanya'da çok sorun olacağını sanmıyorum doğum sonrası şimdilik çocuğunuza kendi soyadınızı bile verebilirsiniz sanırım.

Yorum yazma amacım size gelen kötü yorumlar yüzünden oldu.İnsanlar hiç düşünmeden şurada doğumuna 2-3 ay kalmış birinin üstüne nasıl geliyorlar anlamıyorum.- ki hakları da yok kesinlikle.Eğer size ve sizin yaşamınıza çok çok ters gelecek şeylerse yorum yazmayın geçin en azından yakında anne olacak hamile bir kadını üzmemiş olursunuz.Bu tarz insanlar toplumda mahalle baskısı yaratan insanlardır bence.Herkesin doğrusuyla, yanlışıyla kendi hayatı...

Gelen kötü yorumlara üzülmeyin kesinlikle.Tek yapmanız gereken 3 sene boyunca babanıza emanet ettiğiniz konuya ağırlığınızı koymanız, avukatınızı değiştirmeniz ve en kısa zamanda boşanmanız.En kısa zamanda bilgi toplamaya bir avukatla görüşmeye başlayın.

Çocuğunuzu kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah.

Canım Babalık Davası açılır çocuğun soyu kime aitse onun soyadını alır. Sen kocandan ayrıldıktan kaç ay sonra hamile kaldın ?
Mahkemelerini de kendin takip et. Iki taraf da yolunu bulmuşken boşanmamanız imkansız. Aile birliği yok sonuçta.

Milletin ahlak dersleri yüzünden konuya gelen bilgilendirici cevaplar arada kaynıyor. 15 sayfa yorum yazılmış yarısı ahlak bekçiliğinden oluşuyor... Tamam anladık en ahlaklı kişiler sizlersiniz, namus sizden sorulur, aslansınız kaplansınız, bütün ahlaksız kadınlar ölsün yaşasın üstün varlık erkekler ve o erkeklere layık süper kadınlar. Erkek dediğine ahlak gerekli değil zaten zina kelimesi de sadece kadınlar için kullanılır. Oldu mu? Şimdi başlığı rahat bırakın da kadın sorularına cevap bulabilsin ahlak timsali hanımlar.

Milletin ahlak dersleri yüzünden konuya gelen bilgilendirici cevaplar arada kaynıyor. 15 sayfa yorum yazılmış yarısı ahlak bekçiliğinden oluşuyor... Tamam anladık en ahlaklı kişiler sizlersiniz, namus sizden sorulur, aslansınız kaplansınız, bütün ahlaksız kadınlar ölsün yaşasın üstün varlık erkekler ve o erkeklere layık süper kadınlar. Erkek dediğine ahlak gerekli değil zaten zina kelimesi de sadece kadınlar için kullanılır. Oldu mu? Şimdi başlığı rahat bırakın da kadın sorularına cevap bulabilsin ahlak timsali hanımlar.
Normalde kimseyle polemige falan girmem ben de cok snir oldum dayanamadim yazdim artik. burdaki uyelerin onemli bir kismi sorun cozmeye degil de; asagilamaya, rencide etmeye, uzmeye, hakaret etmeye ve kucuk dusurmeye yonelik yorumlarda bulunuyor...sana ne sorulduysa ona cevap ver kardesim ne diye hicbirsekilde karsidakine yardimci olmayacak bos yorumlar yapiyorsun ki? hosuna gtmedyse yorum yazma...hadi dayanamadin elestrdin, elestrmenin de bir siniri var siz kim oluyorsunuz da insanlari asagiliyorsunuz diye sorarlar adama...buraya yardimci olmaya degil ofkelerini kusmaya geliyorlar resmen...lutfen yapici olun biraz...uslubunuza dikkat edin en azindan...konu sahibi arkadasim senn en kisa surede avukat bul kendin coz bu isi...bak esin de varmis o da yardimci olur avukat bulmanda bu surecte yaninda olur tek basina sayilmazsin...eski esin de istiyosa tek celsede biter ayrica almanyadan cocugu vs alamaz belki evli bile gozukmuyosunuz belgelerinizi alman devletine vermediyseniz...zaman kaybetmeden halledin bu isi...

Ben katılıyorum hatun zina yapıyor muyum yapmıyor muyum diye sormamış ki, öyle olsa bile kime ne herkesin hayatı kendine. Burda babası kendini oyuna getirmiş anafikir bu, babasına dikkat etsin.

Normalde kimseyle polemige falan girmem ben de cok snir oldum dayanamadim yazdim artik. burdaki uyelerin onemli bir kismi sorun cozmeye degil de; asagilamaya, rencide etmeye, uzmeye, hakaret etmeye ve kucuk dusurmeye yonelik yorumlarda bulunuyor...sana ne sorulduysa ona cevap ver kardesim ne diye hicbirsekilde karsidakine yardimci olmayacak bos yorumlar yapiyorsun ki? hosuna gtmedyse yorum yazma...hadi dayanamadin elestrdin, elestrmenin de bir siniri var siz kim oluyorsunuz da insanlari asagiliyorsunuz diye sorarlar adama...buraya yardimci olmaya degil ofkelerini kusmaya geliyorlar resmen...lutfen yapici olun biraz...uslubunuza dikkat edin en azindan...konu sahibi arkadasim senn en kisa surede avukat bul kendin coz bu isi...bak esin de varmis o da yardimci olur avukat bulmanda bu surecte yaninda olur tek basina sayilmazsin...eski esin de istiyosa tek celsede biter ayrica almanyadan cocugu vs alamaz belki evli bile gozukmuyosunuz belgelerinizi alman devletine vermediyseniz...zaman kaybetmeden halledin bu isi...

Bende bunu yazdım başta
Bence tamamen ego tatmini
Hele bu tür konuların ilk yorumları daha da önemli
Her gelen ilk yoruma bakar mutlaka
Ne kadar aşağılarsa o kadar popoüler olacağını düşünenlet var maalesef

Hep savunurum Türkçe dersi dışında özel olarak okuduğunu anlama dersi olmalı ki anlamadan yorum yapınca komik duruma düşülmesin

Tutturmuş zina zina
Sanane
Çatır çatır zina yaptı belki de sa-na-ne ?

Yorumların tamamını okuyamadım,belki daha önce yazılmıştır ama türkiyeden bir avukatı arasanız,vekalet gönderseniz davanızın takibini isteseniz çok kısa sürede çözülür en azından bilgi alırsınız.Tabi bir ücret ödersiniz ama en azından sağlıklı sonuca ulaşırsınız.Vekalet için kimlik bilgileriniz ve noter onayı gerekir.Başka bir belgeye gerek yok.

Ne kadar fetvacı ukala ve anti patik yorumlarınız var ya okurken benim içim şişti .. Sanki herkes cahil bi tek siz akıllı .. Bi sinirlilik bi sevimsizlik iticilik .. Okumadım sıkıldım böyle yazacağınıza hiç yazmayın .. Kimsenin yaşamına müdahale edemeyiz ..
Gelelim konuya .. Yurt dışında olduğunuzu yazdığınızdan dolayı davayı takip etmeniz güç ve zorlu olmuş zaten yeni bir hayatınız var yasalara göre eskisi gibi değil dava açıldıktan sonra herkes rahat geleceğine BAKIYOR zaten öyle olmak zorunda .. Yeni eşinizle ivedilikle farklı bir avukat tutup davanızı yeniden açın zaten birleşir her türlü boşar sizi ..çocuğun ister senin ister babasının soyadını alır.. Üç yıl olmuş daha ne .. Sıhhat dilerim mutluluklar ...

Almanya' da resmi nikah mı yapıldı ? Boşanmadan yurt dışında böyle birşey oluyormu ki ?

Soruldu mu bilmiyorum, yorumları okuyamadım. Eski eşinizle irtibata geçseniz, yeniden iki tarafta boşanma isteğini dile getirse , boşanma olur gibi geliyor .
Babanız ya oyun oynuyor , ya da avukat baştan savıyor.
İnşaallah bir an once kurtulursunuz. Hayırlı doğumlar diliyorum.

Babalik testi yapicaz gerekirse bebegim dunyaya gelince cocugumun sevgilimden olduguna dair kanit olarak. Bu anlattiginiz cok nadir
Babalık testi yapmana gerek yok, Bebeğin babasını sevgilin olarak gösterebilirsin. Türk vatandasısın değilmi?Neden konsolosluğa danışmayı düşünmediniz? Onlar vatandaşlarının her türlü sıkıntısı icin ordalar.

Arkadaslar eylül 2012 de dava actik bosanmak icin daha bosanamadim. Avukat akrabamizdi babam nerdeyse herseyi kendisi hallettiavukatimla bile konusmama izin vermedi zamaninda. Simdi biliyosunuzdur baskasiyla beraberim ve hamileyim cocugumuzun dogumu yaklasti. Sevdigim insan cocugumuz o herifin soyadini alirsa fıttırrım diyor haklida.

Almanyada yasiyorum ama sadece türkiyede nikah yaptik. Burda evli görünüyormuyum sizce? Eger evli Almanyadada evli görünüyorsam cocugum o pisligin soyadinimi tasicak :KK43:

Türkiyedeki avukatlar neden sadece para sömürmeye calisio aradan kac sene gecti beni bosamadilar cok paralarimiz gitti. Babamda giciklikmi yapti napti bilmiyorum bosanmamam icin elinden gelenimi yapti acaba gizli gizli. Zaten ailemlede görüsmüyorum senelerce burnum onlarin yuzunden b.. tan cikmadi.

Ben nasil bosancam yaaa 3 ay kaldi doguma aglamak istiyorum :KK42:
keşke önce boşansaydın

Anlamadim ne zinasi kendisi suanda imam nikahina bir kadin almis zaten herkes kendi hayatinda. Bende sevdigim insanla burda imam nikahi kiydirdim ahh keske resmi nikah yapabilsek ben istemiyormuyum sanki. Napcam ben simdi :KK43:

Ahahaha ama çok güldüm. Önce onu suçlayıp sonra da aynı şeyi yaptıgınızı yazmışsınız. Bir de adam neden sizin başkasından olan bebeğinize soyadını versin ya hu?

X