Boşanamiyorum yardim

Bence babanız sizi oyuna getiriyor bayan. Eşinizin çalışma izni vb çıkarı varsa o yüzden babanız sizi evlendirmiş, aynı sebepten boşanmanızı istemiyor ve kocanızdan para alıyor olabilir.

Adamın boşanmak istememe sebebi kalıcı oturma/ çalışma izni olabilir. Alman hükümetine de şikayette bulunun, sınırdışı etsinler. Sizin sırtınızdan geçindirmeyin yani.

O evrakları mutlaka babanızın sakladığı yerden alın bir şekilde. Kendinden isterseniz vermeyebilir , o yüzden babanıza çaktırmadan yapmaya çalışın ilk etapta. Güzellikle isteyin, vermezse polis çağırın.

Hay allah ya.
Şimdi çocuğun o adamın soyadını taşıyacak.
Senelerde uğraşman gerekecek çünkü önce senin boşanmaya çalıştığın adam nesebi red davası açması lazım. sonra o dava sonrası senin şimdiki koca üstüne alacak.
Benim bi ablamın arkadaşı okul çağına gelen çocuğu - adamdan boşanıp babası ile evlendiği halde- şimdiki kocasının soyadı ile okula kaydettiremediği için fıttırıyordu.
ah keşke azıcık sabretseydin be gülüm, şimdi uğraş dur, bir de almanyalardan doğru

yok artık.

Zaten yabancilar dairesine gidip pasaportunu vizesini iptal ettirdim bile bu yuzden bosanmadi. Hem babadan hem kocadan siddete nereye kadar dayanabilirdimki sonrada bi guzel oyuna gitirdiler

Burda önemli olan cinsiyet değil ki şahsiyet,iki tarafında yaptığı ahlaka edebe uymayan şeyler
işini sıkı tut boşan sonra istediğini yap

O süre 300 gün, ben saydığım için biliyorum.
Yani konu sahibi benim de boşandıktan sonra başlayan bir ilişkim var ama ben değil boşanmamayı beklemek 300 gün dolmadan bile böyle birşeyi düşünemedim bile. Evlenmeden nasıl cesaret edip hamile kalıyorsunuz.
Hani desem ki yaşınız geçiyor ama bakıyorum daha 24 yaşındasınız.
Sorumsuzsunuz, dava açılmış ama takip etmemiş sallamamışsınız şimdi yumurta kapıya dayanınca yandım anam !

Dava açılınca bekar olmuyorsunuz.
Dava sonuçlanmadan eğer başkası ile beraber olduğunuzu eşiniz ispat ederse dava bile açabiliyor. Lütfen boşanana kadar sabredelim. Burası Türkiye. Erkek isterse hemen evlenir ilişki yaşar ona haktır ama kadına - burada da olduğu gibi- hemen zina yaptı o.spu derler.

ihmal var. bu çok belli. sizin tarafınızdan. bunu kabul edin artık.
bu durumda doğumdan sonra yapılacak herşey. adli tatil var çünkü. hiç olmazsa tatile girmeden birşeyler yapsaydınız ilkbahar
da falan.
iş işten geçmiş artık

Basina buna benzer bisey gelmeden kimse anlayamaz kimseyi. Zina diye tutturup fetva verenler dönüp bi kendilerine baksinlar. Begeni istiyorum deseydi ben butona basardim

miniksercem , yaptığınızın mantıklı hiçbir açıklaması yok ki. İnsanlar boşanmak için yıllarca mücadele edip bu sürede hayatlarını erteliyorlar.

Yurt dışında evliliğinizi beyan etmediğiniz ve kaydettirmediğiniz için bu tarz bir ilişki yaşamaktan çekinmemişsiniz.

Neredeyse bebeğinizi kucağınıza alacaksınız , boşanamıyorum demişsiniz. Siz boşanmak için geçerli hiç bir girişimde bulunmamışsınız ki.

O görüşmediğiniz avukatlar ve gitmediğiniz mahkeme ile daha çok işiniz olacak. Bebeğinize yazık değil mi ? Eşiniz bebeği öğrenince neler olacak hiç mi düşünmediniz ?

Kabul ettim zaten salaklik ettigimi belirttim onceki yorumlarimda pismanim evet sorumsuzluk ettim.

Ögrensin kime ne benim hayatimdan belkide suan onunda sevdigi kadin hamile belkide coktan dogurdu. Neler olacakmis canimimi alicaklar hayatimla ilgili kararlari vermek icin bide esimimi arayip sorucam

Valla göçmenlik yasaları artık daha sıkı, babam beni istemediğim birine vize için sattı derseniz hem babanız hem kocanız hapse girer. 3 yıl boşanmamı engelledi derseniz başları iyice derde girer. Bana kalsa önce evrakları babadan kapın, sonra polise durumu tekrar anlatın bu ikisine dava açılsın. Babanız evraklarınızı alıkoymaktan suçlu zaten.

Çocuğun soyadını dert edinmeyin. İstediğiniz gibi yaptırırsınız. Lakin ben babanın da sağlam pabuç olduğunu sanmıyorum hiç mi dert edinmedi çocuğunun başkasının nüfusuna geçme olasılığını? Bu adam da en az koca ve babanız kadar işe yaramaz bence.

olay karışık maalesef ama bak tanık olduğum bir olayı anlatayım. kadın çocuğu üzerine alıyor.. babasıyla ayrılmışlar zaten nikahsız birlikteliğin çocuğu olmuş. yani dini nikah varmış. sonra adam çocuğu kaçırıyor ve bir kmlik daha çıkarıyor yani kendi üzerine alıyo. demem o ki kimliği biraz geç çıkarın. babası gidip bir birlikteliğin çocuğu gibi ki öyle zaten kimlik çıkarsın. en azından soyadını alır babanın..

siz de gidip boşanın bir an önce. belli ki bir oyunun parçası olmuşsunuz. babanız size oyun oynuyor o adamla..

Benden önce o evlenmisti imam nikahiyla bi kadinla bunu avukatlar biliyodu ama kimse bi b..k yapmadi afedersin. Bana gelincemi iffetsizlik olcak. Sanki hepsi anlasmislardi

her şeyden önce o yaptı ben de yaparım tavrı hoş değil. herkes kendisinden sorumlu.
eşinizin "iffetsizlik ve sadakatsizlik" sebebiyle dava açma hakkı var ki bunu çok kolay ispatlar başka bir adamdan hamilesiniz.

evlilik kanunlarla korunan bir birlikteliktir ve türkiye'de resmi nikah yaptıysanız diğer ülkelerde bu evlilik geçerlidir.

3 yıl süren boşanma davası olmaz. artık ne film fırıldak döndü bilemeyiz ancak baba şiddetinden kaçıp sığınma evine gidebilen, aşık olduğu adamdan nikahsızken çocuk doğurmayı gözealabilen bir hanım sanırım kendi boşanma davasının peşinden de koşturabilir. bahaneleri bırakın olan olmuş. yaşınız çok genç sanırım hata yapmanızın sebebi çoğunlukla bu ancak hatada ısrar hepsinden beter.

siz ya da türkiye'deki eşiniz ya da şu an birlikte yaşadığınız adam önemli değil.
önemli olan doğuracağınız bebek ve o'nun geleceği.
bu saatten sonra ne yapacaksanız o'nun için yapmak zorundasınız.

ayrıca değinmeden geçemeyeceğim başka adamın nikahlı eşiyle birlikte olmakta bir sakınca görmeyen ama bebeğin soyadı sorun olduğunda fıttıran bir adama ben olsam güvenmezdim.

ve dünyaya getirilecek olan her çocuk meşru bir birliktelikten doğmayı, aile düzenini ve bir soyadını hak ediyor.
bebeğiniz için mücadele edin.
bu arada boşansanız bile iddet süreniz dolmadan kimseyle nikah yapamazsınız tekrar. yani görünen o ki bu yavru her koşulda soyadı sorunu yaşayacak.

ya tv de bır avukat ile seren serengilin konuşmasında duydum,bilgim yok,dava açıldıktan sonra yakalanınca dosyaya girmıyormuş filan filan,türkiyede herşeye konuşcak bişey buluyorlar dediğin gibi,o...,zina bilmem ne,bence konu sahıbı en iyisini yapmış,sevmış,mutlu olmuş,yas tutmamış,yerle yeksen olmamış,diğer tarafdan çocuğuda yok,sorunluluğu yok,ama bır tuhaflık var,ihmal,ilginç tabikide,tatlım tutalım kendımızı demişin,ömür çok kısa,böle yapamayıp depresyonda yaşasada daha mı ıyı olcaktı,ha dıyorsunki karşı taraf kullanır,ama oda evlenmış,kızlar çocuklar konusunda üstünüze düşenı yapın,eksik etmeyın,ama kendınız için mutlu olmaya bakın

Valla bana boşanmam için 2 ay sonrasına gün vermişlerdi avukatım hanımefendi durumuma üzülüp boşanma günüm bir haftaya sonraya aldırmıştı, böyle şeyler oluyor.
Ayrıca bebek doğmadan boşansa bile o çocuk şu anda resmi olarak evli olduğu adamın nufusuna otomatik olarak geçer. Bu adamın nesebi red davası açması lazım ki o çocuğu babası nufusuna alabilsin.

bu arada 10 yıldır boşanayamayan tanıdığım bırı var,yanı kaıdnı tanıyoruz,adamı boşamıyor on yıldır,aynı bınada ikinci evlilğini yapana komşumuz kadının kocası 7 yılda boşandı,kadın boşanmak istemedı,dava düştüitekrar açıldı,ikemat ayrılığı,en son hakıme başka biribi sevıyorum,birlikte yaşıyoru dmeiş adam,hakım 7. yılda boşamış,sonra nıkah yaptılar,ama 7 yıl evli idiler,çokda mutlular,burda tuhaflık yokki

Ögrensin kime ne benim hayatimdan belkide suan onunda sevdigi kadin hamile belkide coktan dogurdu. Neler olacakmis canimimi alicaklar hayatimla ilgili kararlari vermek icin bide esimimi arayip sorucam

Çocuğunuzun kimliği eşinizin üstüne çıkacak. Sonrasında evlilik birliği içinde zina ve iffetsiz yaşamla suçlanmanız olası. Eşiniz bu süreçte canınızı yakmak isterse çocuğunuz okula başlarken gerçek kimliğini alamamış olması muhtemel.

Beraber yaşadığınız kişi bu süreçte yan çizer ve bebeği nüfusuna kaydettirmek için babalık , soy nesep bağı belirlenmesi isteminde bulunmaz ise zor günler sizi bekliyor.

Kısacası işiniz zor. Dilerim bebeğiniz şanslı ve mutlu bir çocuk olur , bu olaylara şahit olmadan gerçek kimliğine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…