Boşanamiyorum yardim

Çok tuhaf hakikaten.
3 senedir Süren bir dava var bunu takip etmek yerine yeni biri ile olup dini nikah yapıyorsunuz ve hala başkası ile evli iken dini nikahınızın geçerli olduğunuzu düşünüyorsunuz.
Tamamen boşanıp da çocuk yapmayı düşünmek yerine gayet ihtiyarı hamile kalıyorsunuz.
Bütün bunların sonunda da tek derdiniz Bebeğinizin soyadını birlikte Yaşadığınız adamdan değil eşinizden alacak olması.
Önce Ailenizi suçluyorsunuz bir Taksim şeylerle o da yetmiyor, yaptığınızın yanlışlığını anlatan buradaki üyelere kızıyorsunuz.
Hakikaten çok enteresansınız.
aten çok enteresansınız.

pardon ama kim dedi tek derdimin cocugumun soyadi oldugunu. Evlenmek istiyoruz resmiyette karisi olmak istiyorum. Onemli kagitlarim hala babamda oldugu icin salaklik yapip avukat tutmadim tekrardan burda hatami kabul ediyorum

Neden ısrarla zina diye tutturarak kadının üstüne gidiyorsunuz?
Okuduğunuzu mu anlamadınız? Kadın yaptığım zina mı diye sormuş mu? Kadının sorusu ne: nasıl boşanabilirim? Ama siz ısrarla zina zinaaa illede zina diye kendinizi parçalıyorsunuz...

Açıklamış önce eski eşim evlendi demiş. O resmiyette evliyken gidip başkasına imam nikah kıyınca zina olmuyor ama kadınlar yapamaz dimi? Çünkü kadınlara annelik gibi bir vasıf bahşedilmiş. Onlar pür pak temiz edepli olmalı (!!!)
Saolun beni desteklediginiz icin hatami biliyorum bosanma konusunda babamdan korkup agzimi acamadim daha sonrada ilgilenmedim kendi islerimle. Salaklik ettim her insan hayatinda pisman olacagi seyler yapar ben ilk degilim ama anlayissiz insanlarimiz cok cunku onlar hatasiz pür pak

O yapti aman bende gidip birini bulayim diye yapmadimki. 1 bucuk sene önce asik oldum tanistik sonra cocuk supriz oldu napsaydim gidip aldirsamiydim. Aldirsam burda bana herkes agzina geleni sayardi eminim. O cana nasil kiydin diye sanki hic supriz hamilelik yasayan olmamis gibi konusuolar
Mutlaka o yapti diye sen de gidip birini bulmamissindir kaldi ki zaten hamile kalmak birseyi degistirmez sonucta baska biriyle birlikteymissin cocuk olsa da yapilan eylem ayni olmasa da,zaten seni kimse cocuk oldu diye yargilamiyor sorumsuz davranip bunca zaman bosanmadigin icin yargiliyor
Sen simdi hassas zamanindasin ondan aliniyor da olabilirsin sadece sakin ol ve bir an once resmi esinden kurtulmaya bak,bence su an almanyada evli sayilmiyorsundur konsolosluktan bilgi alabilir,birlikte oldugun adamla istersen nikah kiyabilirsin.bildigim kadariyla cocugun dogunca gercek babasini gidip yazdirabiliyorsun almanyada,yani resmi nikahli esinin uzerine gecmiyor bebek
Bu arada soylemeden gecemeyecegim hem resmi nikahli esinin sevgilisiyle yaptigi imam nikahi hem de senin cocugunun babasiyla yaptigin imam nikahi asla ve asla gecerli degil

aten çok enteresansınız.

pardon ama kim dedi tek derdimin cocugumun soyadi oldugunu. Evlenmek istiyoruz resmiyette karisi olmak istiyorum. Onemli kagitlarim hala babamda oldugu icin salaklik yapip avukat tutmadim tekrardan burda hatami kabul ediyorum

Hımm demek sorununuzun Bebeğin soyadı olmadığını söylüyorsunuz şimdi de.
Sevdigim insan cocugumuz o herifin soyadini alirsa fıttırrım diyor haklida.

Almanyada yasiyorum ama sadece türkiyede nikah yaptik. Burda evli görünüyormuyum sizce? Eger evli Almanyadada evli görünüyorsam cocugum o pisligin soyadinimi tasicak :KK43:
Ben nasil bosancam yaaa 3 ay kaldi doguma aglamak istiyorum :KK42:
Bu mesaj size ait.
Aileniz ile görüşüp kağıtları ondan almalısınız.
Ayrıca seviyorum Dediğiniz insan geceleri arkadaşları ile gezen, size ailenizin yanına el kaldıran, isteklerinizi yok sayan, kendi keyif ve rahatını Düşünen bir insan.
Bu insanla bırakın çocuk yapmayı, nikah bile yapmamalıydınız.

Hımm demek sorununuzun Bebeğin soyadı olmadığını söylüyorsunuz şimdi de.

Bu mesaj size ait.
Aileniz ile görüşüp kağıtları ondan almalısınız.
Ayrıca seviyorum Dediğiniz insan geceleri arkadaşları ile gezen, size ailenizin yanına el kaldıran, isteklerinizi yok sayan, kendi keyif ve rahatını Düşünen bir insan.
Bu insanla bırakın çocuk yapmayı, nikah bile yapmamalıydınız.
O konu coktan kapandi bile özür diledi ailesiyle gorusmuyorum hersey tatliya baglandi sukur. Simdiki konuma gecelim eski defterleri bu konumda acmanizi istemiyorum buna gerekte yok yardimci olucaksaniz sevinirim

Oyle demeyin hayatta hic bisey planlandigi gibi yurumuyamor. Siz hicmi hata yapmadiniz
benim anlamadığım nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
adamı boşamak için babanız başvuruyor ve siz ardını kovalamak yerine başka bi adamdan çocuk yapmaya kalkıyorsunuz..
size tazminat davası açabilirler.

Mutlaka o yapti diye sen de gidip birini bulmamissindir kaldi ki zaten hamile kalmak birseyi degistirmez sonucta baska biriyle birlikteymissin cocuk olsa da yapilan eylem ayni olmasa da,zaten seni kimse cocuk oldu diye yargilamiyor sorumsuz davranip bunca zaman bosanmadigin icin yargiliyor
Sen simdi hassas zamanindasin ondan aliniyor da olabilirsin sadece sakin ol ve bir an once resmi esinden kurtulmaya bak,bence su an almanyada evli sayilmiyorsundur konsolosluktan bilgi alabilir,birlikte oldugun adamla istersen nikah kiyabilirsin.bildigim kadariyla cocugun dogunca gercek babasini gidip yazdirabiliyorsun almanyada,yani resmi nikahli esinin uzerine gecmiyor bebek
Bu arada soylemeden gecemeyecegim hem resmi nikahli esinin sevgilisiyle yaptigi imam nikahi hem de senin cocugunun babasiyla yaptigin imam nikahi asla ve asla gecerli degil
Sabah saat 8 den beri konsoloslugu ariyorum acmiyolar :KK43: galiba avukat bulduk sayilir bizim suanki kaldigimiz sehirde bir türk avukat varmis insallah o bize yardim eder

miniksercem000 miniksercem000 ben konuyu açanın sen olduğunu yeni farkettim önceki konuna bakınca. Canım sen şu an birlikte yaşadığın insandan emin misib gerçekten bu adam seni seviyor mu? nikahın yokken ipleri bu kadar eline almış. Diğerinden boşanabilirsen bununla evlenmek için pek acele etme bence

Arkadaslar eylül 2012 de dava actik bosanmak icin daha bosanamadim. Avukat akrabamizdi babam nerdeyse herseyi kendisi hallettiavukatimla bile konusmama izin vermedi zamaninda. Simdi biliyosunuzdur baskasiyla beraberim ve hamileyim cocugumuzun dogumu yaklasti. Sevdigim insan cocugumuz o herifin soyadini alirsa fıttırrım diyor haklida.

Almanyada yasiyorum ama sadece türkiyede nikah yaptik. Burda evli görünüyormuyum sizce? Eger evli Almanyadada evli görünüyorsam cocugum o pisligin soyadinimi tasicak :KK43:

Türkiyedeki avukatlar neden sadece para sömürmeye calisio aradan kac sene gecti beni bosamadilar cok paralarimiz gitti. Babamda giciklikmi yapti napti bilmiyorum bosanmamam icin elinden gelenimi yapti acaba gizli gizli. Zaten ailemlede görüsmüyorum senelerce burnum onlarin yuzunden b.. tan cikmadi.

Ben nasil bosancam yaaa 3 ay kaldi doguma aglamak istiyorum :KK42:
Biraz sabretseydin nedir bu bosanmadan hemen birini bulup çocuk yapmak

Şu an hamile olduğunuz için Türkiyeye gelip bu işlerin peşine düşme şansınz çok az o yüzden tekrar vekalet vs ne gerekiyorsa vererek dava açsanız doğum yaptıktan sonra kendiniz takip etseniz. Avukata belli bir ücret verirseniz davanızı öne almaya çalışırlar. Belki kimlik çıkmadan boşanabilirsiniz.

yanlış bilgi veriyorsunuz
avukata para verilince dava öne falan alınmaz duruşma günlerine avukat değil mahkeme karar verir
ne alakası var yani.. avukat hakime gidip şunu bir öne alalım mı diyecek?
şu an dava açılsa bile adli tatil olduğu için ilk duruşma en erken 2-3 ay sonraya verilir (anlaşmalı boşanma değilse)
duruşma ekim-kasım ayına verildi diyelim hemen ilk celsede hemen boşanma olmayacağına göre (anlaşmalı boşanma değilse) çocuk her halükarda doğmuş olacak..

benim anlamadığım nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
adamı boşamak için babanız başvuruyor ve siz ardını kovalamak yerine başka bi adamdan çocuk yapmaya kalkıyorsunuz..
size tazminat davası açabilirler.
Isteyen istedigi davayi acabilir daha oncede duygulariyla oynamosim diye tazminat acti neymis dugun yapmis sanki ilk dugun yapan o ama bisey alamadi benden.

aten çok enteresansınız.

Bence konunu kapattır
Konsolosluktan yardım al
Eminim onlar sana "ama bu zinaaa" diye çığırmayacaktur

Burada daha çok sinirin bozulacak
Bebeğine yaık

Yanlış anlamadıysam Almanya'dasınız.

Bu durumda çocuğu istediğiniz adamın üstüne yazdırabilirsiniz.

Lakin anlamadığım nokta şu ki koskoca kadınsınız evraklarınız neden babanızda? Kendi davanızı neden takip etmediniz?

Neyse olan olmuş. Evrakları babanızdan alın, bir avukat bulun , kendi işlerinizi takip edin.

Bir de zina aşağı zina yukarı yazanlara cidden güldüm. Adam başkasıyla, kadın başkasıyla ortada bir evlilik yok ne zinası Allah aşkına? Ortada aldatma, mağduriyet yok ki her iki taraf da kendi hayatına bakıyor.

miniksercem000 miniksercem000 ben konuyu açanın sen olduğunu yeni farkettim önceki konuna bakınca. Canım sen şu an birlikte yaşadığın insandan emin misib gerçekten bu adam seni seviyor mu? nikahın yokken ipleri bu kadar eline almış. Diğerinden boşanabilirsen bununla evlenmek için pek acele etme bence
Ben bosanayimda inan bu dedigini dusundum daha yeni bosanmisken hemen yeni bir nikah yapmak istemiyorum. Zamana birakirim cocuk dogunca.

Yanlış anlamadıysam Almanya'dasınız.

Bu durumda çocuğu istediğiniz adamın üstüne yazdırabilirsiniz.

Lakin anlamadığım nokta şu ki koskoca kadınsınız evraklarınız neden babanızda? Kendi davanızı neden takip etmediniz?

Neyse olan olmuş. Evrakları babanızdan alın, bir avukat bulun , kendi işlerinizi takip edin.

Bir de zina aşağı zina yukarı yazanlara cidden güldüm. Adam başkasıyla, kadın başkasıyla ortada bir evlilik yok ne zinası Allah aşkına? Ortada aldatma, mağduriyet yok ki her iki taraf da kendi hayatına bakıyor.
Babamdan siddet goruyordum zaten 20 yasimda nisanlamislardi beni sonunda siddete dayanamayip kadin siginma evine kacmistim. Daha sonrada suanki birlikte oldugum kisiye asik oldum. Babam herseyimi engelliyordu cok ezildim bisey yaptirmiolardi belkide niyetleri beni tekrar birlestirmekti. Ama dedigim gibi sükür avukat buldum sayilir gidip konusucaz randevu alip yardimci olacaktir eminim

X