Boşanalı 1 buçuk yıl oldu ama buyrun hikayem

Canım bence eski kocanın başka problemleri vardı.. Zannetmiyorum sadece bunlardan boşanılsın.Bu arada senin hakkında ailesine yalan söylediği için kul hakkına girmiş oluyor sanırım.

Ben de hayret ettim adam eczacı bir de bu nasıl cahillik.

canım çok geçmiş olsun yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm
sana senin de çok iyi bildiğini düşündüğüm bir ayet hatırlatmak isterim inşirah suresinde iki kez üst üste her zorlukla bir kolaylık olduğunu söyler işte bu ayet böyle zamanlar için inmiştir Allah sana daha iyi kapılar açar hiç umudunu kesme

Allahim yardimcin oldun. Sen cok trmiz yüreklisin sakin kendini suclama. Basina bunlar gelmis hala kendini sucluyorsun ev islerimi vaktinde yapmiyordum yazmissin. Sakin üzülme allah büyük.

Ailesinin karşı çıkma nedeni aynı olumsuzlukların yaşanması halinde konu sahibinin psikolojisinin hepten bozulacaģını dusunmeleri

Canim benim sanki ben yasadim anlattiklarini.insanlar ne kusurlari gormuyor sevince.eski esin kendi olagan hayatina devam etmis seni gonlune hayatina yerlestirmemis.ailede biraz kibir var tabi hersey mukemml olmali.ilk sorun da olay olmus seni savunan esin olmaliydi.onune bak canim2. Evliginde mutlugu yakalayan nice insan var.insALLAH sende onlardan olursun.

Yasadıkların gercekten üzücü umarım atlatırsın.ama takıldıgım yerlerde var.hepimiz çok şükür müslümanız bizler içinde çok önemli.ama ben bu tatsızz konusmalardan cok sıkılıyorum hersey dini bir görevi olarak yapmıssınız nerde aşk, nerse tutku nerde sevgi. Bu evlilikte hersey görevmi sadece. Çok sıkıcı ve basıcı geldi bana.evlilikte hersey olmalı.muhteşem yüzyıl gibi agır kasvetli cümleler.biraz sempatiklik niraz tatlılık samimiyet yokmu

Yasadıkların gercekten üzücü umarım atlatırsın.ama takıldıgım yerlerde var.hepimiz çok şükür müslümanız bizler içinde çok önemli.ama ben bu tatsızz konusmalardan cok sıkılıyorum hersey dini bir görevi olarak yapmıssınız nerde aşk, nerse tutku nerde sevgi. Bu evlilikte hersey görevmi sadece. Çok sıkıcı ve basıcı geldi bana.evlilikte hersey olmalı.muhteşem yüzyıl gibi agır kasvetli cümleler.biraz sempatiklik

İlaçlarını bırakmakla ne büyük hata etmişsin. İyisin deyip ilaç bıraktıran eczacıya çok şaşırdım. Tabii ki iyiydin çünkü ilacını kullanıyordun. Doktorun ne derse o bunu unutma. Bir de hastalığını söyleyecektin. Sonuçta görücü usulü evleniyorsun. Doğruya doğru şimdi.

geçmiş olsun yaşadıklarınıza üzüldüm fakat evlenip boşanmış olmanız hayatınızda tekrar mutlu olmayacağınız anlamına gelmez.insanlar çeşit çeşit sizin kocanızda hata etmiş demek sevgisi bu kadarmış bunu da yaşayacağınız varmış çok şükürki toparlanmışsınız. bu arada halüsünasyon görme olayını bende biraz yaşamıştım. sizi çok iyi anlıyorum.mesela benim annem kanserken erkek arkadaşımda hasta idi yurtdışında tedavi görecekti. ben onunla ayrılmak istiyordum ama annem hastayken benimle ilgileniyordu hastalanınca onu bırakmayı doğru bulmadım aynı zamanda seviyordum ama bir geleceğimiz yoktu. neyse gece uyuyamıyordum uyku ilaçları alıyordum 3 ilaç içip uyuyamadığımı bilirim bende siyah köpek halüsünasyonu görmüştüm bir kere. sanki ilaç alınca etrataki sesler olanlar korkutucu oluyordu. neyse biz ayrıldık onun bir hatası yüzünden. kendime bir söz verdim dedimki rapisa bundan sonra hayatına biri girecekse bu kişi kocan olmalı 4 sene boyunca kimse olmadı. sonra biri çıktı karşıma onu çok sevdim aşık oldum ama ayrıldık. bu arada onunla tanıştığımızda antidepresan kullanıyordum başlarda ilişkimiz çok iyidi sonra ben iyileştim diye ilaçları bıraktım fakat ilaçları bırakmakla hata ettiğimi düşünmüyorum. sonra mesela erkek arkadaşımla aramızda bir sorun oluyor ben bir yere gidiyorum ve nun oraya gelip beni almasını bekliyorum halbuki neden gelsin yani nasıl bir kafadaysam artık kendimi bilmeden böyle şeyler yapıyordum . sonra tacize uğradım bunu erkek arkadaşıma anlattım ayrılmıştık ve hiç bişey yapmadı o kadar zoruma gittiki . ama asıl zoruma giden benim bu insanı sevmiş olmam Allah onu kalbimden alsın inşallah. anlatırken moralim bozuldu. kardeş sana tavsiyem inançlı biriymişsin Duha suresini oku hergün 7 defa bunu alışkanlık haline getir. inşallah iyileşirsin. hem yaşında gençmiş inşallah karşına seni gerçekten sevip mutlu edecek biri çıkar

Kesinlikle evliliğe hazır değilsin . Allah yardımcın olsun . Evlilige açlık hissetmeni de anlayamadim. Dinine bağlı bi insansin madem otur evinde ibadetini yap iyileş aileni dinle

bosanmak evet zor bır sureç . zor seylerr yasamıssınız ama haram ıslememıssınız hata yapmamamıssınız. neden ubu kadar dusunuyorsunuz.

ıstersenız zıhnınızı kontrol edebılsınız . cok fazla dusunuyorsunuz ınankı bu kadar dusunen ınanlar böle sorunlar yasar. kabullenın . (psıkolog degılım psıkolojı ogrencısıyım daha 2ye gectım ama ben sıze kendı fıkırlerımı söyleyecegm gercekten okurken cıddı bır sekılde okuyun ben de cok sıkıntı yasadım , boyle sıkıntılarımı atlattım. ) tabı psıkolloga gıtmeyi aksatmayın.

bakın dininize duskunsunuz, ALLAHI sevıyorsunuz herkesın kaderı bellı degıl mı? zaten bunları yasıcagınız bellı hatta edıcegınız duaları allah onceden bılıyo o da bellıı .. ee nıye edıyorum o zaman dua saçma gelebılır. Biz algılayamayız,insan aklı sınırlı, tıpkı hayvanlar ve dıger canlılar gibi. bız olan canlılar ıcın de en yüceyiz. melektende seytanda ustunuz. BUNU NERDEN ANLAYABILIRIZ ? PEYGRAMBERIMIZ INSAN. zaten dine yonelık bır ınsannız bunları da biliyorsunuzdur. YANI ATLATAMICAGINIZ SIKINTI YOK. KENDINIZI HEBA ETMEYI BIRAKIP GÜÇLÜ BİR KADIN OLMALISINIZ. ZATEN BÖLEHEBA OLMASAYDINIZ O SIZDEN AYRILMAZDI O YUZDEN DUSUNMEK BÖLE KAFAYA TAKMAK SİZE DAHA DA ZARAR VERİR. 2. OLARAK ONLA MI DOGDUNUZ CANIM .BU DUNYADA HERSEY BOS CIDDEN HAYIRLISI BU ALLAHIN TAKTIRI BU DEYIN DUANIZI EDIN .

pekı bu kadarüstünken bu kadar kendınızı üzmek, sukretmek ,hayata tutunmak yerine ağlamak , hayatı kahretmek niye ??

allah ı dını algılayamayız bızım zıhnımız 3 boyutu 2 boyutu 1 boyutu algılar. 6 7 vs zamanı goremmeyız bunlar gorunen seyler var . ama nsanlar goremez. yarasaların gozu gormuyor ama gercek bellı dunya bellı . degısın bsy yok ! bu yasadıklarınızı ALLAH sıze yasatıyor madem bu kadar ALLAH duskunsunuz kabulenın. bosanabılırsnz.. gunah ıslemedınız kı. ayrıyetten adam zaten cok dusundugunuz ıcın dayanamams . sızın sucunuz sadece cok falaz onemsemek ,dusunmek ..... bu dunyaya geldik ölucez.yasıcagımız kader de belli. ee sız degıstırebılır mısınız evet ( zıhnızı degıstırın ) gercekten ıcten ALLAHın taktırı dersenız bu kadar üzülmesiniz.......

Son düzenleme:
Rabbim seni sen oldugun icin seven seni canı gönülden seven bi insanla karsilastirsin inş.

Ailen haklı daha 24 yaşındasın. İleriki yıllarda muhakkak evleneceksin tabii ki ama şu an çok erken. Tedavini tamamlayıp kendine odaklan. Geçmiş olsun bu arada.

Nedem bu kadr kendini bosladin. Psikolojik bi duruma getirdin. Dunyada bosanmis bir insan sen degilsin benim annem 23 yasind bosanmis bide ben varken evladi varken. Cildirip kendini birakmamis. Kimse icin kendinizi yipratmayin

Canim benim allah yardimcin olsun ins karsina senin gibi iyi biri cikarda tum bu kotu anilarini hic hatirlmassin bile kendini cok guzel ifade etmissin cok uzuldum ama hz allah kimsenin yanina birakmaz ...guzel dusun sen ins her seyin en guzeli seni uluur

Kesinlikle evliliğe hazır değilsin . Allah yardımcın olsun . Evlilige açlık hissetmeni de anlayamadim. Dinine bağlı bi insansin madem otur evinde ibadetini yap iyileş aileni dinle

biraz kibar ol istersen sende evde oturda magazin seyret millete ahkam kesmee hem soz konusu ibadet olunca niye bu kadar cirkefsinizz

Ah! Ne güzel bir yüreğin var. Rabbim sana güzellikleri elbet verecektir. Sen de çok iyi biliyorsun. Sınavın buymus... Eski esinde sınavını kaybetmiş . biraz Daha bekle. En azından 27 li ki yaşları gec. Bu arada farklı şeyler yap. İnsanlaa uğraş. Bildiklerini insanlarla paylas. Biraz geçsin her sey. Yasin daha genç. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…