Boşanalı 1 buçuk yıl oldu ama buyrun hikayem

Bu insanlar çok genç yaşta bu hastalığa maruz kalıyor ve ömürlerince çekiyorlar. Ömür boyu yuva kurma, çocuk sahibi olma özlemi çekmelerini mi tavsiye ediyorsunuz?

Ayrıca erkeklerden de bu hastalığı yaşayan var, onlar da sağlıklı kadınlarla evlenebilir. O zaman da kadın çekmez demeyecek, kadın herşeye katlanır mı diyeceksiniz?

Bazı insanlar sabırlıdır ve severse herşeyi sırtlanabilir. Arada hastalığı nüks edecek ve o dönemde yanında olacak. Kaldı ki sitede görüyoruz bipolarlı olmayıp ciddi sıkıntılı adamların kahrını çekiyor kadınlar, bipolarlı hastaların en büyük sorunu dönemsel atak, onu da atlatınca ilaçla normale dönüyorlar. 365 gün sıkıntılı adamlar varken bu katlanılabilir bir durum olsa gerek.

Dinlerini yaşamaya gelince atak harici beyinleri bizimle normal çalışıyor bu hastaların, neden dini kurgu yaşasınlar onu anlamadım. Namaz da kılarlar, oruçta tutarlar, ibadet de yaparlar. Kurgu din nasıl olabilir ki?

Duygusu olan herkes aşk yaşamak, evlat sahibi olmak vs vs isteyebilir. Kendi kızınız/oğlunuz hatta kendiniz Rabbim esirgesin böyle birşey yaşasa bunları diyemezdiniz. Hatta kimin ne zaman nasıl rahatsızlık geçireceği belli değil...

Kardeşim Allah iyiliğini versin ben konu sahibiyim ve sana o Mesajı yani kibar ol mesajını yazan kişi bu konuya yorum yapan başka bir arkadaş ismine bakıp o kişiye yaz bu mesajını

Arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı dün gündüz konum kapatılınca açılacağını düşünmemiştim tekrar o Yüzden soru soran Arkadaşlara cevap yazamadım kusura bakmayın Bişey eklemek istiyorum üç dört arkadaş şu cümleme takılmış açıklama yazıcam cümle şu " geriye dönüp baktığımda ev işlerini aksattığımı hatırladım yazmıştım ve bunu Yazdığım için kendimi suçladığımı düşünmüşsünüz yanlış anlaşıldım o cümleyi yazmamın sebebi Boşanma sebebi sayılacak bir kusur işlemedim ev ili aksatmak ta Boşanma sebebi olamaz demeye çalışmıştım neyse :)

allah kalbini iyiliklerle buluştursun.ilk mesajındaki duaları dikkate alarak okuyacağım ben de boşanma olmasa da bi ilişki sonrasında kötü hissediyorum kendimi ben de.Allah karşına son derece hayırlı birini çıkarsın.

kendinizi o kadar güzel ifade etmişsinz ki, boşluk yok paragraf yok demeden bu upuzun yazıyı bir nefeste okudum.
Tabiiki evleneceksiniz yeni bir yuva kurup tabiki mutlu olacaksınız.Bir kez boşandım diye hep mutsuz mu olacaksınız.

Cutomom konu ile alakası yok ama bu resimde ki sen misin? Çok güzel hatunsun valla:)

ayy bende cidden kendi resmini koydu sandım cutemom mu yazılarından biliyorum da merak ettimdiii evet benim diyince döndüm baktım çizgresim varmış yaa. demek daha hayla çömezim buralarda

Lüks bir hayat sürüp İslami yaşadığını iddia edenlere zerre inanmıyorum, sana sadelik ve mütevazılık emrediliyorken gidip jiplere lüks dairelere kendini kaptırıp ''ben dini bütün bir insanım'' diyen gözümde ağır ikiyüzlüdür asla ciddiye almam !

Yalniz bipolar bozukluk asiri abartilmis gordugum kadariyla. Sizofren gibi ciddi derecede hayati bozan bir rahatsizlik degil. Cogu bipolar hastasi omru boyunca hastaligi oldugunu fark etmeden yasiyor.

Allah sifa versin ve sizi çokkk mutlu edecek bir es...Kalbinizi karartmamanız çok iyi tabiki evlenmeyi düsüneceksiniz su durumdan kurtulup biraz kendinizi dinledikten sonra ailenizde bu konuda destek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…