bosanmak evet zor bır sureç . zor seylerr yasamıssınız ama haram ıslememıssınız hata yapmamamıssınız. neden ubu kadar dusunuyorsunuz.
ıstersenız zıhnınızı kontrol edebılsınız . cok fazla dusunuyorsunuz ınankı bu kadar dusunen ınanlar böle sorunlar yasar. kabullenın . (psıkolog degılım psıkolojı ogrencısıyım daha 2ye gectım ama ben sıze kendı fıkırlerımı söyleyecegm gercekten okurken cıddı bır sekılde okuyun ben de cok sıkıntı yasadım , boyle sıkıntılarımı atlattım. ) tabı psıkolloga gıtmeyi aksatmayın.
bakın dininize duskunsunuz, ALLAHI sevıyorsunuz herkesın kaderı bellı degıl mı? zaten bunları yasıcagınız bellı hatta edıcegınız duaları allah onceden bılıyo o da bellıı .. ee nıye edıyorum o zaman dua saçma gelebılır. Biz algılayamayız,insan aklı sınırlı, tıpkı hayvanlar ve dıger canlılar gibi. bız olan canlılar ıcın de en yüceyiz. melektende seytanda ustunuz. BUNU NERDEN ANLAYABILIRIZ ? PEYGRAMBERIMIZ INSAN. zaten dine yonelık bır ınsannız bunları da biliyorsunuzdur. YANI ATLATAMICAGINIZ SIKINTI YOK. KENDINIZI HEBA ETMEYI BIRAKIP GÜÇLÜ BİR KADIN OLMALISINIZ. ZATEN BÖLEHEBA OLMASAYDINIZ O SIZDEN AYRILMAZDI O YUZDEN DUSUNMEK BÖLE KAFAYA TAKMAK SİZE DAHA DA ZARAR VERİR. 2. OLARAK ONLA MI DOGDUNUZ CANIM .BU DUNYADA HERSEY BOS CIDDEN HAYIRLISI BU ALLAHIN TAKTIRI BU DEYIN DUANIZI EDIN .
pekı bu kadarüstünken bu kadar kendınızı üzmek, sukretmek ,hayata tutunmak yerine ağlamak , hayatı kahretmek niye ??
allah ı dını algılayamayız bızım zıhnımız 3 boyutu 2 boyutu 1 boyutu algılar. 6 7 vs zamanı goremmeyız bunlar gorunen seyler var . ama nsanlar goremez. yarasaların gozu gormuyor ama gercek bellı dunya bellı . degısın bsy yok ! bu yasadıklarınızı ALLAH sıze yasatıyor madem bu kadar ALLAH duskunsunuz kabulenın. bosanabılırsnz.. gunah ıslemedınız kı. ayrıyetten adam zaten cok dusundugunuz ıcın dayanamams . sızın sucunuz sadece cok falaz onemsemek ,dusunmek ..... bu dunyaya geldik ölucez.yasıcagımız kader de belli. ee sız degıstırebılır mısınız evet ( zıhnızı degıstırın ) gercekten ıcten ALLAHın taktırı dersenız bu kadar üzülmesiniz.......