Boşanalı 1 buçuk yıl oldu ama buyrun hikayem

Su zelzenisim arkadas iki ayet soledi Allaha olan inancindan bahsetti yasantisini anlatti herkesde bi degisik bir his..kelimelere dokemiyorum..konu sahibesi Allah yar ve yardimcin olsun..rabbimiz buyuktur..

Allah önce akıl sonra beden sağlığı versin, eşmiş, paraymış, işmiş hepsi hikaye.. Kendini kesinlikle üzüp kafana takma geçmişte yaşadıklarını. Sen önemlisin burada, senin ardından koşan ailen önemli.. Önerimi de ciddiye almanı tavsiye ederim

Kotu bir deneyim olmus canim. Rabbim hayirlisini versin hakkinda. Henuz 24 yasindasin, bosanan ilk kadin sen degilsin, emin ol son kadinda olmayacaksin. Cok takilma bu bosanma olayina, napalim, yasamamiz gerekiyormus, boyle imtihan olmamiz gerekiyormus ve olduk (bende bosanma surecindeyim su anda).
Elbette insan sevmeyi sevilmeyi arzular, kendini buna yeterince hazir hissediyorsan ailenide bir sekilde ikna edersin buna.

Neden evlenemiyeceknişsin tabi ki evlenebilirsin aynı durumlar ve bu hastalık kardeşimdede var ama asla ilacı bırakmıyor 2. Eşide çok iyi adam gibi adam yemeğini pişirir yerleri paspas yapar ayağımıza çayı getirir ben onu çok severim böyle iyi adamlarda var ki kardeşime bir dediğini 2 etmez ev aldı üstüne yaptı, şimdi 2 evi alacak onun üstüne yapacak , var iyi adamlar azda olsa tabi vicdanlı olanını bulman şart

banada esının bırdenbırakması garıp geldı, anlattıgın kadarı ıle gayet ıyı gıden bı evlılıgın varmıs. acaba senın hastalıgın ılk zamanlar senın dusundugun kadar hafıf değildi ve yaptıgın hatalartın davranısların farkında mı degıldın acaba?

boyle bi aileden ve kocadan kurtulduguna sevin, sukret.. cok gencsin daha, rahatsizliginin tedavisini ihmal etme sakın.. 'duzeldim' diyerek ilaclari kendi kafana gore birakmak cok tehlikeli.. Allah acil ve hayirli sifalar versin.. ne der bi baska ayette: 'Sakın ha! Ümitsizlige duseyim deme'
Rabbim yuregine ferahlik versin..

Eklentiler

• SC20150806-120924-1.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 254
  • IMG-20150831-WA0001.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 262
çok üzüldüm çok
Allah yar ve yardımcın olsun.
kimsenin ahı kimseye kalmıyor sende bunu çok iyi bilirsin.

bence sen dini roman yaz.
hem kafani bosaltirsin rahatlarsin hem belki yazdiklarin satar.
ciddi diyorum ha dalga geciyorum sanma.
konun hakkindaki yorumuma gelince, zaten okudugum kadariyla evliyken de mutlu degilmissin ki, esin seni birakip gezmelere gidiyormus, uyuyamiyormussun.
belki boylesi daha hayirli olmustur kendine daha uygun bir hayat arkadasi bulman icin bir firsattir.

Hanımlar,
lütfen dini yorumlar yapılmasın, yasak.
Yasak oluşunu yadırgıyorsunuz farkındayım ama din çok hassastır, özen gösterilmesi, saygı duyulması gerekir.
Maalesef iş dine gelince gerekli hassasiyet ve saygı korunamayabiliyor, incitilmemeniz adına yasaklama kararı alındı.
Rica ediyorum sizde yönetimin bu hassasiyetine karşılık kurala uyarak dini yorum yapmayınız.

canım geçmiş olsun. önce bir tam olarak topla kendini. hem hastalığın hem de boşanmanın senin psikolojine verdiği etki tamamen bir geçsin. sonrasında evliliği düşün. ama acele etme. evlenmiş olmak için evlenme. seveceğin sevileceğin biri illaki çıkar karşına. biraz ruhunu dinlendir.

Daha yaşın genç biraz daha bekle ilerde evlenirsin.Üstelik boşandım gibi dert etme insanlar artık boşanmış, nişan atmış önemsemiyor.

bir dahaki evliliğinde müslüman kavramının içini tam anlamıyla dolduran birini tercih etmenizi öneririm.dışardan bakınca ""aaa bak namaz kılıyor, oruç diyor, besmele çekiyor işte bu müslüman!!!" demicekmişiz demek ki.benim eski eşim de dışarı çıkarken güneş gözlüğü kullan peçe tak çorapsız dışarı çıkma diyen biriydi ama her türlü kadına sulanır bakardı ve beni kapatmaya çalışırdı İslamın emri diye.
dışardan bakılınca bu tür insanlar sayesinde islama önyargı var.haklı mı önyargılı olan yabancılar evet bence haklı.
konu sahibi kardeşim eşin olacak müslüman sana hiç adil ve islama yaraşır şekilde davranmamış.hakkına girmiş hem de nasıl.elbet cezasını çekecek nasıl verecek hesabını bakalım. satsın kendini islam ayağında.
arkadaşlar gerçekten ben de yaşadım biliyorum namaz kılıyor bundan kötülük gelmez , din hakkında konuşuyor kötülük gelmez diye düşünmeyelim.bu işler öyle ezbere yürümüyor.

Allah tez zamanda yeniden sevgi bahşetsin yüreğine inşallah

Öncelikle ailen haklı hemen evlenmeye odaklanma kardeşim sınav zor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.
Gez dolaş, kurslara git, ne bileyim kafanı dağıt, tedavini ol ve geçmişi unutmaya çalış!
Ayrıca adam bahane aramış diğerlerinin de söylediği gibi, işin içinde başka bir şey var gibi.
Kapı gibi ailen arkanda unutma boşanmışlık bir kusur değildir,çok sevip evlenenler de boşanıyor. Olan olmuş, biten bitmiş her zaman önüne bak.
Rabbim seni anlayan ve mutlu edecek kişiler çıkarsın karşına.

Benim tuhafima giden bazi noktalar var

Bir eczacinin bu hastalikta ilac kullaniminin onemini hice saymasi, bu cidden akil alir gibi degil.

Siz tanisma sonrasi hastaliginizdan bahsetmissiniz.Bipolar bozuklukta halusinasyonda olur, sanrida olur.Bu adam kabul ediyor ama ilk gordugunuz halusinasyonda ayrilmak istiyor.

Buda gelip gecicek.Sukur ki, bu kisa vadede bebeginiz olmamis.Tuvalet fircasini eve gonderen mantalite size o cocugu vermemek icin elinden geleni yapardi.

Aynen oyle

Yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini bir birey olarak değil kocanın eşi- babanın kızı olarak görüyorsun.
Yani sürekli olarak aileni mutlu etme-uygun müslüman bir damat onun dışında kocanı mutlu etme görevini yetirme bilmem ne.
Hayat bu değil. Sana olmadığını da açıkca göstermiş.
Kendini sev. Başkaları ile var olmayacaksın- öncelikle kendine inan. Kendini mutlu etme görevini yerine getir.
Herşey geçip gidiyor- geçmişte bıraktıklarını silip yeni bir ben lazım demelisin gerekir ise yoğun terapi al ama yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…