açıkcası yazdıklarınızdan ben sizinde Allah konusunda kafanızın karışık olduğu kanısına vardım olabilir mi?bosanmak evet zor bır sureç . zor seylerr yasamıssınız ama haram ıslememıssınız hata yapmamamıssınız. neden ubu kadar dusunuyorsunuz.
ıstersenız zıhnınızı kontrol edebılsınız . cok fazla dusunuyorsunuz ınankı bu kadar dusunen ınanlar böle sorunlar yasar. kabullenın . (psıkolog degılım psıkolojı ogrencısıyım daha 2ye gectım ama ben sıze kendı fıkırlerımı söyleyecegm gercekten okurken cıddı bır sekılde okuyun ben de cok sıkıntı yasadım , boyle sıkıntılarımı atlattım. ) tabı psıkolloga gıtmeyi aksatmayın.
bakın dininize duskunsunuz, ALLAHI sevıyorsunuz herkesın kaderı bellı degıl mı? zaten bunları yasıcagınız bellı hatta edıcegınız duaları allah onceden bılıyo o da bellıı .. ee nıye edıyorum o zaman dua saçma gelebılır. Biz algılayamayız,insan aklı sınırlı, tıpkı hayvanlar ve dıger canlılar gibi. bız olan canlılar ıcın de en yüceyiz. melektende seytanda ustunuz. BUNU NERDEN ANLAYABILIRIZ ? PEYGRAMBERIMIZ INSAN. zaten dine yonelık bır ınsannız bunları da biliyorsunuzdur. YANI ATLATAMICAGINIZ SIKINTI YOK. KENDINIZI HEBA ETMEYI BIRAKIP GÜÇLÜ BİR KADIN OLMALISINIZ. ZATEN BÖLEHEBA OLMASAYDINIZ O SIZDEN AYRILMAZDI O YUZDEN DUSUNMEK BÖLE KAFAYA TAKMAK SİZE DAHA DA ZARAR VERİR. 2. OLARAK ONLA MI DOGDUNUZ CANIM .BU DUNYADA HERSEY BOS CIDDEN HAYIRLISI BU ALLAHIN TAKTIRI BU DEYIN DUANIZI EDIN .
pekı bu kadarüstünken bu kadar kendınızı üzmek, sukretmek ,hayata tutunmak yerine ağlamak , hayatı kahretmek niye ??
allah ı dını algılayamayız bızım zıhnımız 3 boyutu 2 boyutu 1 boyutu algılar. 6 7 vs zamanı goremmeyız bunlar gorunen seyler var . ama nsanlar goremez. yarasaların gozu gormuyor ama gercek bellı dunya bellı . degısın bsy yok ! bu yasadıklarınızı ALLAH sıze yasatıyor madem bu kadar ALLAH duskunsunuz kabulenın. bosanabılırsnz.. gunah ıslemedınız kı. ayrıyetten adam zaten cok dusundugunuz ıcın dayanamams . sızın sucunuz sadece cok falaz onemsemek ,dusunmek ..... bu dunyaya geldik ölucez.yasıcagımız kader de belli. ee sız degıstırebılır mısınız evet ( zıhnızı degıstırın ) gercekten ıcten ALLAHın taktırı dersenız bu kadar üzülmesiniz.......
hayatı boyunca ilaç kullanan insanlar var bayanın zaten ilaç kullanıyorken bir sorunu yokmuş neden tedavi görürken evlenemesinki ayrıca velevki ilaçları devamlı kullanacak bu tür ilaçları kullanan o kadar çok insan varki herkes sizin gibi düşünüp evlenmese evlilikler azalır. hem kız tedavi gördüğünü söylemiş bunu bilerek kocası evlenmiş neden kız ve ailesi hata yapmış olsunlar ben size katılmıyorumRuhsal bir hastalık yaşarken evlenmeniz sizin yanlışınız olmuş, dindar olsun olmasın hiç bir erkek böyle bir durumu çekmez.
Bu tür rahatsızlıkları olan kişiler inançlı olur ancak inancı tam manasıyla yaşayamaz daha çok kurgu yaşarlar.
Ailenizde bunu bilip sizi yanlışa sürüklemiş, tabiki eşinizde suçlu devamlı çekemiyeceği birşeyi kabul etmiş.
Artık hesaplaşmanız ahirete kalmış
Kibar olmayan hicbir kelimem yok asıl ben seni kibarliga davet ediyorum. Cirkef kelimesinide sana iyade ediyorum.biraz kibar ol istersen sende evde oturda magazin seyret millete ahkam kesmee hem soz konusu ibadet olunca niye bu kadar cirkefsinizz
Ruhsal bir hastalık yaşarken evlenmeniz sizin yanlışınız olmuş, dindar olsun olmasın hiç bir erkek böyle bir durumu çekmez.
Bu tür rahatsızlıkları olan kişiler inançlı olur ancak inancı tam manasıyla yaşayamaz daha çok kurgu yaşarlar.
Ailenizde bunu bilip sizi yanlışa sürüklemiş, tabiki eşinizde suçlu devamlı çekemiyeceği birşeyi kabul etmiş.
Artık hesaplaşmanız ahirete kalmış
Maasallah gayet aklı basında ve yasına göre olgunsun.. ilaç tedavin bitsin tamamen kurtul öyle düsün evliliği bence. Ani bir sarsılmada yine dibe vurma diye..ailende haklı...
son model bir araba lux dosenmis lux bir daire ve heray cok daha fazla kazandiran iyi bir isi vardi.bununla birlikte islami yasamaya calisan biriydi.
Allah sifa versin oncelikle. 2. evlilige hazır olmadıgınızı, benim 15 yasındaki yegenim dahi anlar su yazdıklarınızdan. Lutfen evlenmeyin, tedavinizi tamamlayın.
Esinizi islamı ne kadar yasayıp yasamadıgına gore degil, ne kadar "insan" ve merhamet sahibi olup olmadıgına gore secin.
Dine ve dini detaylara bu kadar takılmayın, kendinize saklayın. Din icinizde olsun. Gorunur yerlerde degil.
Ayrıca eczacı bir adam nasıl bu kadar luks icinde yasar o detayı anlamadım ama cok ta onemli degil.
Ailesinin karşı çıkma nedeni aynı olumsuzlukların yaşanması halinde konu sahibinin psikolojisinin hepten bozulacaģını dusunmeleri
Ama işte hep aynı şey olacak diye bi şey yok ya. Hani eğer gerçekten konuşarak tanıyarak tüm bu durumları severek kabul eden biri ile olursa mutlu olmak psikolojisine daha iyi gelir diye düşündüm. Psikolojin düzelsin evlen demiyorum da kız evlenmek istiyor. Ben napicam hep böyle mi kalicam düşüncesi de çok iyi yönde etkilemiyordur belki.
psikolojik tedavin bitmeden evlenme
kısa ve net
Eşiniz istediği kadar kılsın namazını, en süper müslüman olsun ama insan olamamış ki bu kişi. Olamamış.. Olmamış yani.. Bu nasıl eczacı ki ilaç bıraktırabiliyor? Sonuçlarını bilmesi gerekirdi. Ben çok sinirlendim.. Eski kocana da anasına da babasına da tüm ceddine çok sinirlendim.
afedersiniz ama neden dini ayrıntılardan bu kadar çok bahsettiniz, ne gerek vardı buna ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?