- Konu Sahibi ImTheDevil
Çok değişik harbiden umarım pişman olmazsınız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarıdan bakınca aynen böyle olmuşOrtak bir işe girmişte anlaşmayı feshetmişsiniz olmuş biraz.
Evet o imza evlilik adı resmen bu ev bizi bitirdi boğdu öyle diyeyim eve mutsuz giriyoruzO nasıl oluyor ya?
Yani ne bitti tam olarak, valla ben neyden memnun olmadığınızı anlamadım. Beraberde yaşamışsınız üstelik. Herşeyi bitiren imza mı oldu
Sevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündükAdamin iyisi ayrilirken belli olur. Bu adami kacirma derdim ama aranizda sevgi kalmamis gibi.
Olgunsunuz orasi belli, ama evliligi bitiren etkenler ne oldu? Dolayli yada genelleme seklinde degil de, net olarak bu bu bu diyeceginiz neler oldu?Şu an gerçekten iyiyim sırtımdan yük indi eşim için de öyle gayet güle oynaya sarılarak uyumaya geçtik o derece diyeyim size
Yok hayır önceden de aynı evdeydik aynı sorumluluk bağlılık vardı o imza bizi boğdu sadeceŞimdi biz bdv nin ekşınlı boşanmalarına alışık olduğumuz için bu biraz garip geldi ..resmiyete dökülen bağlılığı mi tasiyamadiniz?
Ay azıcık açsana ,olmadı böyle oldu bitti
O annesinin evine geçecek ben burada kalkacağım normal görüşmeye devam edeceğiz ama sevgili olarak değil herkes kendi hayatına bakacak sevgi her şeye yetmiyor inanın bana sadece sevgi bir şeyleri ileri almıyormadem hala birbirinizi çokça seviyorsunuz, boşandıktan sonra ne olacak?
aynı evde sevgili olarak yaşamaya devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız tamamen?
İnşallah olmayız gerçi ikimiz de bir daha böylesine saygılı insanlarla karşılaşabilecegimizi düşünmüyoruz yani bir daha evlilik mi tövbe dedikÇok değişik harbiden umarım pişman olmazsınız..
Sevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündük
Yani diyorum ya. Bu evlilik işi olmadı bozdu o imza bozdu hani her insan dediğiniz gibi evlilik insanı değil demek kiÇok ilginç gerçekten,sevgi var,saygı var.Kavga gürültü anlaşmazlık yok, şiddet yok, maddi sıkıntı yok ama bosaniyorsunuz.
Siz evlilik insanı değilsiniz demekki, tek mantıklı açıklaması bu olabilir.Yarin başkasıyla evlenseniz yine aynısı olacak demekki.
ben sevgınızınn bıttıgını dusunmustum ama sevgı de var dıyosunuz suanda sasırdım gercekte sevgı saygı varsa ınsan neden ayrılır kı ozlemıcekmısınız bakısını gulusunu dokunusunu ne bıleyım sımdı uzuldum adınıza keske hemen karar vermesenızSevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündük
Şimdi mesele şu ki şu şu şu diye bir neden yok eve geldim yemek yedik masaya oturduk bir anda konu geldi yani karşılıklı konuştuk ve mutlu olmadığımıza karar verdik. Yatağı ayırmadık aynı yataktayız.Olgunsunuz orasi belli, ama evliligi bitiren etkenler ne oldu? Dolayli yada genelleme seklinde degil de, net olarak bu bu bu diyeceginiz neler oldu?
Simdi yatagi vs ayirmak bir anda zor olmadi mi? Ne zaman ayrilacaksiniz?
Cok mutlu olmanizi temenni ediyorum. Cok etkilendim nedense...
E şimdi ne olacak ? Boşanıp birlikte yaşamaya devam mı edeceksiniz yoksa tamamen mi yolları ayiracaksiniz ?Yok hayır önceden de aynı evdeydik aynı sorumluluk bağlılık vardı o imza bizi boğdu sadece
Gerçekten çok saygısız bir konuşma tarzınız var eşim hayatımda olduğu süre boyunca kimseye hiçbir gözle bakmak içimden gelmedi erkek olarak gördüğüm tek kişi oydu ben onu hala çok seviyorum bizim karakterimizde öyle şeyler yok sevgi her zaman mutluluk getirmiyor demek ki bir evlilikte paylaşım yoksa olmuyor işte sevgi her şeyin çözümü değilCapkinlik mi yapamiyordunuz noldu ? Sevgi varsa bitmez imza neyi degistirecek ki ? Evlilikte sevgiliklteki gibi rahat capkinlik yada ne yakisikli ne guzel diyormusun ondandir baska ne olacak ama cok tuhaf olmus gercekten gulesim geldi
Evet evlilik adı bizi gerçekten yıprattı inanın birlikte yaşamakla arasında çok az fark varBence evliliğe alışamamızsınız sorun bu.. zaten boşanmalar en çok evliliğin ilk 3 yılı yaşanıyor, aslında keşke bitmese dedim.. ama sizin seçiminiz, hayırlısı olsun hakkınızda
Belki de yoktur bilmiyorum hani cinsel anlamda mükemmel bir ten uyumu var sevgi var saygı var birbirimizin bir sözünü iki etmişliğimiz yok ama olmadı işteSevgi olabilir de aranizda tutku yok , iki arkadas gibisiniz . Kavgali ayrilmaya gerek yok zaten . Normal olan sizin yaptiginiz.