Polis benimle gelir mi eşyalarımı almak için de yoksa sadece babamı mı göndersem kendim gitmeyip.Dikkat et lütfen ortalık manyak kaynıyor, polisle git eve ...
Evet aynen bu şekilde oldu siz benim bütün bunları uydurduğumu düşünerek rahatlayacaksanız eğer öyle düşünmeye devam edebilirsiniz ama ben bunları yaşadım yaşıyorum maalesef.Buraya konu actiniz ve olaylar birden gelisti demek. Hayirlisi olsun.
Bence gelirPolis benimle gelir mi eşyalarımı almak için de yoksa sadece babamı mı göndersem kendim gitmeyip.
Siz çok kötü kalplisiniz. . Merak etmeyin bundan sonra çıkarsa da buraya yazmayacağım, buraya bir daha da girmeyeceğim zor günümde anlattığım şeylerle kızılcık şerbeti diye dalga geçildi inanılmadı vs kimse bunları kafasından uyduracak kadar geniş hayal gücüne sahip değil, beni bilenler önceki konularımdan nasıl bir kocayla yaşadığımı da bilir, kullanıcı adımı değiştirdiğimi daha önce 2 kez ayrılmaya kalktığımı da bilir. Siz ve sizin gibiler ancak burda insanların acısıyla dalga geçin.olay çıkmasın şimdi yarın?
Siz çok kötü kalplisiniz. . Merak etmeyin bundan sonra çıkarsa da buraya yazmayacağım, buraya bir daha da girmeyeceğim zor günümde anlattığım şeylerle kızılcık şerbeti diye dalga geçildi inanılmadı vs kimse bunları kafasından uyduracak kadar geniş hayal gücüne sahip değil, beni bilenler önceki konularımdan nasıl bir kocayla yaşadığımı da bilir, kullanıcı adımı değiştirdiğimi daha önce 2 kez ayrılmaya kalktığımı da bilir. Siz ve sizin gibiler ancak burda insanların acısıyla dalga geçin.
Herkes Allah'a emanet olsun. Gözümü açan, kuvvet veren destek olan herkese de teşekkür ederim.
Canım arkadaş kötü bir şey dememis olsy çıkmasin malûm kocanın kafasinin nasil kırık olduğunu anladık sana yada babana bisey olmasındsn endiselenmis ,Siz çok kötü kalplisiniz. . Merak etmeyin bundan sonra çıkarsa da buraya yazmayacağım, buraya bir daha da girmeyeceğim zor günümde anlattığım şeylerle kızılcık şerbeti diye dalga geçildi inanılmadı vs kimse bunları kafasından uyduracak kadar geniş hayal gücüne sahip değil, beni bilenler önceki konularımdan nasıl bir kocayla yaşadığımı da bilir, kullanıcı adımı değiştirdiğimi daha önce 2 kez ayrılmaya kalktığımı da bilir. Siz ve sizin gibiler ancak burda insanların acısıyla dalga geçin.
Herkes Allah'a emanet olsun. Gözümü açan, kuvvet veren destek olan herkese de teşekkür ederim.
Kim niye böyle birşey uydursun ki.uyduracak olan hava atacak birşeyler uydurur.Evet aynen bu şekilde oldu siz benim bütün bunları uydurduğumu düşünerek rahatlayacaksanız eğer öyle düşünmeye devam edebilirsiniz ama ben bunları yaşadım yaşıyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?