Boşanıyorum

hiçbir hakim küçücük bebeği anneden alıp babaanne kollarına bırakmaz hiç merak etmeyin. o asalak kocanız anasına baktirip ne yapacakmış emzikli bebeği? hepsi salak bunların ya... kör ölür badem gözlü olur misali. bebegini çok seven baba anasına iyi davranacak iki iki daha dört. kusura bakmasinbebek vs alamaz bıraksın hayal aleminde yaşamayı...
Ağzınızdan bal damlıyor.. Artık insan kimseye hiç bir şeye güvenemiyor :KK43:

ya tabi ki alamaz, sakin olun. Şöyle düşünün, 500bin ya da 1 milyon rüşvet verdi diyelim (100bin tl maaş alan hakim, mal herifin biri bir yıllık maaş verecek diye mesleğini niye tehlikeye atsın o ayrı mesele), rüşvet verdiği hakim dava bitene kadar kaç kere değişecek allah bilir, her tayin olup gelene milyon mu verecekmiş :) onu da geçtim bu dosya istinafa gidecek, gittiği dairede 3 hakim olacak onlara da mı milyon verecekmiş, sonra da tüm yargıtay üyelerine birer milyon verecek herhalde :KK70:

Ülkede böyle şeyler oluyor diyeceksiniz ama o olan başka, yurtdışına kaçmak için ara celsede tutuksuz yargılanmak için veriliyor o paralar. Açılan dosya kaç tane hakimin önünden geçiyor, kolay mı öyle bi tane hakimi ikna edip istediğin kararı aldırmak, kıt akıllı eşinizin lafına kanıp kendinizi üzmeyin.

Bu adamla, anasıyla babasıyla veya tanıdığı herhangi biriyle, konuşmayın tartışmayın, haklı çıkmaya çalışmayın, sinirinizi bozup aleyhinize kullanacakları bir şey söyletmeye çalışacaklar. İlk polis geldiğinde nasıl davrandıysanız aynı şekilde muhattap olmadan devam edin. Bir kaç aya anası oğluşuna layık yeni bir kurban, pardon gelin bulunca hızlıca boşanacak sizden zaten.
Haklısınız bugün eşyalarımı toplarken polisin önünde bile tehdit etme cürreti göstermesi aşırı asabımı bozdu. Ben de karşılık verdim ama vermemeliydim.. Söylediler zaten hemen başkasıyla evleneceğini..

Ağzınızdan bal damlıyor.. Artık insan kimseye hiç bir şeye güvenemiyor :KK43:

Haklısınız bugün eşyalarımı toplarken polisin önünde bile tehdit etme cürreti göstermesi aşırı asabımı bozdu. Ben de karşılık verdim ama vermemeliydim.. Söylediler zaten hemen başkasıyla evleneceğini..
Aman evlensin sizide rahat bırakır, değil bebeğini bebeğinin boklu bezini bile alamaz rahat ol. Kayıta geçecek hiçbir şey ile iletişime geçme hemen dişli bi avukat bul onunla ilerle ne derse onu yap. Sakin kalman çok önemli

Bebeğimi benden alamazlar değil mi? Nolur yalvarırım benim içimi ferahlatın.. Nasıl bu kadar emin konuşuyorlar kendilerinden o çocuk sana kalmayacak mahkeme babasına verecek sen rahat ol mahkemede şok olacaksın nasıl diyebiliyorlar
Ben kendimden eminim, alkol-uyuşturucu- psikolojik rahatsızlık- ilaç kullanımı- aldatma vs yok,
3 aylıkken stresten sütüm kesildi emzirmiyorum şuan emzirmediğim için sigara içiyorum bunu söyleyebilir ancak, emzirmediğim için benden alabilirlermi veya tanıdıkla , Rüşvetle psikolojik rahatsızlığım var gibi gösterebilirler mi? :KK43:
Bebeğini senden alamazlar. Sigarayı acilen bırak çocuğu zehirliyorsun üstüne siniyor.

Polisin önünde tartışma çıkınca bi tutanak falan tutturmadın mı? Altınlarımı çaldı demedin mi?

Yani polisin önünde cereyan eden durum için şikayet edilmedi ve tutanak tutulmadı.
Bu hikaye bana en başından beri inandırıcı gelmiyordu.
Yav gerçekten anlam veremiyorum ben size neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bana bütün bunları sallamam için mantıklı bir tane sebep söyler misin?
Tutanak neden tutulsun, benim uzaklaştırma kararım var bir önceki gün şikayetçi olmuşum zaten ne tutanağı tutulacak kayınpederimin boş boş konuşması için. Benim polisi çağırıp evden çıktığım günde annesi ve eşim polise çocuğu alıp götüremezsiniz böyle bir hakkınız yok vs tarzında konuştular karakolda bir ara yine sesler yükseldi polis he he diyor geçiyor benim yalan borcum mu var size Allah aşkına yapmayın yeter ya boş boş yorumlar

Bebeğini senden alamazlar. Sigarayı acilen bırak çocuğu zehirliyorsun üstüne siniyor.

Polisin önünde tartışma çıkınca bi tutanak falan tutturmadın mı? Altınlarımı çaldı demedin mi?
Tartışma büyük bir tartışma değil kayınpederimin kayınvalidemin boş boş konuşmasi benimle babamın da onlara cevap vermem, polis de bunları dışarı çıkarttı sadece, altınlarımın olmadığını söyledim polise eşimin yalan söylediğini söyledim, elinizde takı videosu var mı dedi var dedim boşanma davası açarken onu delil olarak sunun vermek zorunda

Yenilip yutulacak laflar değil .Her kavgada bin katını söyleyecek zaten eşik aşılmış.Donsenizde kurtulmaz kangren artık vücudu sarmış.Hakkinizda hayırlısı

Evden ayrıldınız mı? Eşinizin tepkisi nasıl oldu?
6 sında polisle evden çıkıp şikayetçi olmuştum uzaklaştırma aldırdım ertesi günde polisle eşyalarımı aldım ailemin yanına geldim il dışına. Yani o günden beri kendisi ile iletişimde değilim. Bilmiyorum tepkisi nasıl. Ama eline tebligat geçtiğinde delireceğine eminim..

Polis benimle gelir mi eşyalarımı almak için de yoksa sadece babamı mı göndersem kendim gitmeyip.
Bu tür bahanelerle gidip barısıp donuyorlar
Burada Bi üye vardı
Herkes bılır
Sizde bilirsiniz ailesi filanda düşmandı kıza
Bence ayak üstü seksen yalan sallıyordu da herkes İnanc ıcındeydı neyse.
O bosanıyordu fılan bıcak cektı silah cektı vs vs dıye. Boyle bı sekılde karsılacagı durum oldu yanında polis olsun dedık ama sanmıyorum yapmamıstır
Sonra da Hemen o karsılasmada barısıverdı zaten

Oyle olmazsın umarım.
Kulagına kupe olsun

Bu tür bahanelerle gidip barısıp donuyorlar
Burada Bi üye vardı
Herkes bılır
Sizde bilirsiniz ailesi filanda düşmandı kıza
Bence ayak üstü seksen yalan sallıyordu da herkes İnanc ıcındeydı neyse.
O bosanıyordu fılan bıcak cektı silah cektı vs vs dıye. Boyle bı sekılde karsılacagı durum oldu yanında polis olsun dedık ama sanmıyorum yapmamıstır
Sonra da Hemen o karsılasmada barısıverdı zaten

Oyle olmazsın umarım.
Kulagına kupe olsun
Yok ben babama arattırıp onu evden çıkarttırdım ne olur ne olmaz diye de polisle gittim eve kendisi yoktu ama ailesi vardı, onlar barıştırma girişimleri oldu ben ters yapınca tehditlere döndü sonra polis uzaklaştırdı onları evden. 2 ay uzaklaştırma vermişler hiç bir şekilde beni arayamaz, yazamaz, mesaj atamaz ve 500 mt yakınıma yaklaşamazmış. Eğer bunlardan birisi olursa kadesi kullanmamı söyledi polis memuru. Gerçi cezasını da okudum, 3-10 gün arası hapis, tekrar olması halinde 15-30 gün arası hapis cezası varmış. Hiç bir şekilde caydırıcı değil. Uzaklaştırma alan erkeklerin hepsi gider küfür eder, tehdit eder, saldırır rahatlarım 3 gün yatar çıkarım kafasında ..

hayırlı olsun. kazasız belasız kurtulursun inşallah.
Hatırlıyor musun 2 ay öncesinde de aynı süreci yaşamıştım da tehditleriyle beni korkutmuştu çocuğu alamazsın vs. Diye. Keşke diyorum o zaman dönmeseydim. Daha kötülerini yaşayip yine başladığım yere döndüm. Neyse ki bu sefer ben önce davranıp davayı açtım. Amin inşallah kurtulurum tez zamanda bu iblisten...

Hatırlıyor musun 2 ay öncesinde de aynı süreci yaşamıştım da tehditleriyle beni korkutmuştu çocuğu alamazsın vs. Diye. Keşke diyorum o zaman dönmeseydim. Daha kötülerini yaşayip yine başladığım yere döndüm. Neyse ki bu sefer ben önce davranıp davayı açtım. Amin inşallah kurtulurum tez zamanda bu iblisten...

Evet, konuşmuştuk. Bence dönmen çok daha iyi oldu. Aklında hep bi "acaba?" kalacaktı, gittin, elinden geleni yaptın, tüm savaş malzemelerini tüketip çekildin, bu en iyisi. Bundan sonrasına bak artık.

Evet, konuşmuştuk. Bence dönmen çok daha iyi oldu. Aklında hep bi "acaba?" kalacaktı, gittin, elinden geleni yaptın, tüm savaş malzemelerini tüketip çekildin, bu en iyisi. Bundan sonrasına bak artık.
Kesinlikle haklısınız hani düşünüyorum affedeceğim hiç bir şey kalmadı

Babamı aradı şerefsiz, babama neler diyor.
Babamın onun ailesine saygısı yokmuş, ben babamı aradığımda otur oturduğun yerde orası senin yuvan, adam seni dövmüyor etmiyor rahat mı batıyor sana diyecekmiş beni almaya gelmeyecekmiş.
O beni baş tacı etmiş, ne yapmışta ben ona uzaklaştırma çıkarttırmışım, düşmani bile yapmazmış bunu, bebeğim benden nefret edecekmiş, babasından kaçırıyormuşum onu, yürümesini konuşmasını göremeyecekmiş, ileride anlatacakmış benim yaptıklarımı, babama diyorki sen şimdi kızım yanımda torunum yanımda diye mutlusun böyle kalacak mı sanıyorsun, kendi kızını eğitemedin daha benim çocuğumu eğitebileceğini mi sanıyorsun, o çocuk sizi dinleyecek mi sanıyorsunuz, 16 yaşında gidecek evden tutamayacaksınız, Allah kötülük düşüneni helak etsin, haksız olanı helak etsin diye bin bir tane laf saydı. Daha boşanma davasının açıldığının bile farkında değil sanırım sadece polis uzaklaştırmasını söylüyor. Daha şimdiden böyleyse davanın açıldığını görünce ne olacak kim bilir. Tüylerim diken diken oldu.. Çok korkuyorum ben bu adamdan ve bu adam çocuğumun babası ileride onu görmek zorunda.. Sürekli beni kötüleyecek. :KK43:

Cizirti Cizirti bebeklinick bebeklinick K kerkenes garciaas garciaas

Babamı aradı şerefsiz, babama neler diyor.
Babamın onun ailesine saygısı yokmuş, ben babamı aradığımda otur oturduğun yerde orası senin yuvan, adam seni dövmüyor etmiyor rahat mı batıyor sana diyecekmiş beni almaya gelmeyecekmiş.
O beni baş tacı etmiş, ne yapmışta ben ona uzaklaştırma çıkarttırmışım, düşmani bile yapmazmış bunu, bebeğim benden nefret edecekmiş, babasından kaçırıyormuşum onu, yürümesini konuşmasını göremeyecekmiş, ileride anlatacakmış benim yaptıklarımı, babama diyorki sen şimdi kızım yanımda torunum yanımda diye mutlusun böyle kalacak mı sanıyorsun, kendi kızını eğitemedin daha benim çocuğumu eğitebileceğini mi sanıyorsun, o çocuk sizi dinleyecek mi sanıyorsunuz, 16 yaşında gidecek evden tutamayacaksınız, Allah kötülük düşüneni helak etsin, haksız olanı helak etsin diye bin bir tane laf saydı. Daha boşanma davasının açıldığının bile farkında değil sanırım sadece polis uzaklaştırmasını söylüyor. Daha şimdiden böyleyse davanın açıldığını görünce ne olacak kim bilir. Tüylerim diken diken oldu.. Çok korkuyorum ben bu adamdan ve bu adam çocuğumun babası ileride onu görmek zorunda.. Sürekli beni kötüleyecek. :KK43:

Cizirti Cizirti bebeklinick bebeklinick K kerkenes garciaas garciaas
Boşverin anca ağlasın zırlasın, haklısınız ben pisliğin tekiyim hep benden oldu diyecek hali yoktu.

X