boşamak mı? 1 sene daha beklemek mi?

Bu dediğinizde haklısınız fakat tayinden bahsediyor konu sahibi yani esnaf değil ki adam düzeni değişsin işleri durulsun . Alacağım tayini dediğine göre öyle bir hakkı da var zor değil demek ki. Ve evin bütün yükü de ev hanımlarında oluyor adamın anasını bacısını ev hanımı ağırlayıp nazlarıyla oynuyor eve para getiriyor diye yasadıgın sehir bile adama göre ayarlanıcaksa ev hanımı insan değil robot oluyor bu durumda.

Özellikle bu dönem çok kişiden duyuyorum. İnsanlar daha hassas. Korku endişe ve izole bir hayat olduğu için kendimizi hislerimizi ve akıl sağlığımızı dengede tutmak çok zor. Bu zamana kadar sabretmişsiniz ama bu dönem herşey batar olmuş size. Buda bir süreçtir. Bir ay sonra yada bir sene sonra ben neden böyle düşünmüşüm diyeceksin. Karar senin istediğini yapmakta özgürsün. Bundan sonra çok fedakarlık yapma. Kararınca yap. İş aramaya başla istersen. Çevreyle uyuşmamış olabilirsin. Oluyor bazen. Eğer son bir defa denemek istiyorsan kendi içinde. Önce evini Semtini sev. orayı sevmeden orası seni bırakmayacak. Kaçan kovalanır misali. Eşinlede konuş beni oyalama ben mutsuzum de konuşmayı abartıp uzatmadan.

Çok bencilce bi düşünce sizinkisi ne alakası var siz kendi ailenizin yaninda iken esiniz de aynı bu tepkiyi veriyormuydu. Siz hala esinizi ve evliliği benimseyememissiniz kimse için de evliliğimi yikmam
Ben eşimle beraber hiç ailemin yanında olmadım. O senede 1 kez görür ailemi

Altı yıldir hayatınızı değiştirecek ne yaptınız ben onu merak ettim. Ailenizden uzak olmanız üzücü tamam ama mesela üni okudunuz mu, yada yuksek lisans. İş bulup çalışmayı denediniz mi? Sadece ev de otursaniz aileniz yanında da sıkılırsınız.

Zaten evlendikten sonra arkadaşlık ilişkileri değişiyor. Herkesin farklı sorumlulukları var çünkü. Bosansaniz bile hayatınız eskisi gibi olmayacak.

Taşındıgımda bir Allahın kulu hosgeldine gelmedi. Aynı şekilde kapıda görünce dahi selam vermeyen insanlar sevemem yani burayı. Karantina uzun uzun düşünme fırsatı verdi. Bu adam beni gerçekten seviyorsa onu bunu bahane etmeyecek hemen gelecek benimle

Eşine bu durumu bize anlattığın gibi anlatırsan eminim ki anında boşanır senden fakat senin için değil kendisi için... Çünkü böyle bir uyduruk bir sebepten anlattığın gibi mutlu bir evlilikten ayrılmak isteyen kadınla daha fazla sürdürmek istemezdim. Yarın bir gün elden ayaktan düşerim dünyanın her hali var bu kadın bana şuan böyle yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum diye boşanır...

Biraz soğuk bir semte düşmüşsün. İçin ferah ve yolun aydınlık olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

Zaten üniversite mezunuyum. Kpss çalıstım olmadı. Bir kursa gideyim dedim ama yok uzak baya bana. Ehliyet yine yok eşim ben sana öğretcem diyor ama icraat yok. Ki ben ailesine cok düşkün bir insan olsaydım burada olmazdım. Artık kıyaslama yapmaya başladım ya da gözüm acıldı diyelim sadece arkadaş İcin sadece aile İcin değil gitme isteğim. Şehriii sevmiyorum aynı insanları görmekten sıkıldım. Eşimin kararsızlıgından da öğh geldi.

Sanırsınız İstanbul'da biri taşınınca herkes hoşgeldin demek için sıraya giriyor kapıda. İnsanlar ne yazık ki eskisi gibi komşuculuk yapmıyor. Herkes işine gücüne gidiyor. İstanbul'dan daha kötü durumda olduğunu da pek sanmıyorum doğrusu. Bence siz abartıyorsunuz. Ne kadar eften püften sebepler boşanmak için. Ortada aslında bi sebep yok ama resmen oldurmaya çalışıyorsunuz.

Ben anlatamıyorum galiba bu zamana kadar bütün fedakarlıkları ben yaptım. Sıra onda

O zaman şöyle söyleyeyim eşinizin taşınmaması bir boşanma nedeni değil, boşuna heveslenmeyin mal mülk için. Siz en iyisi bir senede bir neden bulurum demişsiniz ya kendinize bir kuma bulun, kocanızın koynuna sokun tertemiz boşanma nedeni..
Allahım ne insanlar var cidden anlamıyorum. Anlaşamazsan kocana söyler anlaşmalı boşanırsın, adamın kocalık yönünden bir eksiği yokken, kocayı bir yatırım gibi gören şu zihniyet beni benden alıyor. Umarım eşiniz ya da çevresi şu konuyu okurlar da ve eşiniz nasıl bir insanla evli olduğunu anlar. Bak bu durum ispatlanırsa eşiniz için mis gibi evlilik birliğini temelinden sarsan hareket olur.

Türkce konusmuyorum galiba. Niye anlatamıyorum adam beni oyalıyor kandırdı. Karsınızdaki size sözünü tutmasa hala aynı mı olur her şey

Türkce konusmuyorum galiba. Niye anlatamıyorum adam beni oyalıyor kandırdı. Karsınızdaki size sözünü tutmasa hala aynı mı olur her şey
Yok Türkçe konuşuyorsunuz. O konuda bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Acaba daha önce hiç gerçekten kandırılmadınız mı diye düşünüyorum. Eşiniz esnaf olsaydı ve şehri değiştiremeyeceği bir işi olsaydı mesela o zaman evlenmez miydiniz?

Bende aynı şehire alışamadım nefret ediyorum ağlıyorum ailem çok uzakta

Evlenmezdim tabikide taa İstanbuldan giresundaki esnafı nerden tayıcaktım ben tanısamda esnafla giresuna cakılı kalmamamak için Evlenmezdim

Konuya yorumum farklı olacak. 2 yıl boyunca giresunda yaşadım. Hayatımın en güzel günlerini yaşadım. Her gün o şehri özlüyorum. Yine özlemim dağlandı şimdi of

Evlenmezdim tabikide taa İstanbuldan giresundaki esnafı nerden tayıcaktım ben tanısamda esnafla giresuna cakılı kalmamamak için Evlenmezdim
E o zaman sizin başta eşinizi sevmiyorsunuz bi kere. Sorun şehir değil yani. İzmir'e de gitseniz memnun olamazsınız aynı adamla gittiğiniz sürece. Madem boşuna adamı ailesinden,düzeninden etmeyin de direkt boşanın. Nereye giderseniz gidin boşanacaksınız çünkü sonuçta.

Konuya yorumum farklı olacak. 2 yıl boyunca giresunda yaşadım. Hayatımın en güzel günlerini yaşadım. Her gün o şehri özlüyorum. Yine özlemim dağlandı şimdi of
Benimde ünv oda arkadaşım Giresunluydu , bir evleri vardı denize karşı. Ve biz zengin değiliz giresun da hep böyledir demişti. Çok da düzgün bir aileydi. Modern bir şehir diyordu.

kusura bakmayın da; bana parasal sıkıntınızın da olduğu, ve bu çekişmeli boşanma olayını lehine dönüştürmeye çalıştığınız gibi geliyor...
haklı yanlarınız var,
fakat haklıyken haksız duruma düşmeyin:
ayrıca eşinizi yeterince sevdiğinizi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…