• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşamak mı? 1 sene daha beklemek mi?

İnsan 6 yıl da nasıl çevre edinmez edinmek istemezse edinmez. Bu bahane çok saçma.
Eşimin ailesi ile aynı şehir de yaşamak istemiyorum deseniz direk, çok daha mantıklı olurdu.

Çok saçma kıskançlıklar gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum. Siz en başta kabul edip eşinizin ailesinin yaşadığı şehire gittiğiniz için olabilir mi acaba? Çocuk oyuncağı mı bu? Ben ailemden uzağım madem sen de uzak ol nasıl bir mantıktır gerçekten anlamıyorum.
Sevmeyen insan mantığı, aldım verdim, kar zarar hesabı yapıyor. Benim bu evliklikten tatminliğin + 12 ise onun +15 olmamalı.

Ben sizi tamamen haklı bulmadım belki ama haksız da değilsiniz. İnsan şu hayata bir kere geliyor tabi ki sevdiği yerde geçirmeli ömrünü. Ve tabi ki bazı bölgelerin insanı karakter olarak çok farklı ve o insanlarla arkadaş olmak anlaşmak zor olabiliyor. Eşiniz sizi oyalıyor mu bunu bizim sizin anlatımızdan anlamamız çok zor. Onu siz anlayabilirsiniz. Eğer gerçekten mutlu değilseniz eşinizin sizinle orta yolda buluşması gerekir. Çoğunluk için mutsuzluk boşanma sebebi değil onlar ya aldatılacak ya şiddet görecek🙄.

Bi de eşi dinlemek lazım. Özellikle her pazar kahvaltısı mevzusunda🙄 zira hemen hergün bundan bıktım diyen kadınlar konu açıyor🤷‍♀️
Tabi ki :) eşim de bayılmıyordur eminim ama annesi babasi bi geldi 3 ay kaldi bi geldi 1.5 sene kaldi arada yine geldi mi 2 3 aydan asagi kalmazlar gorumcem geldi ogluyla 3 ay kaldi ki bunlarin çoğu ben yeni evliyken oldu sonrasinda gorumcemin esiyle arasi bozuldu kocasi ve 2 kizi geldi bizde 2 hafta kaldi ama ben hic of demedim l .. benim ailemle gorusmelerimiz her ne kadar surekli gibi gorunse de 1 2 saatlik mevzular ama nedir karsilikli anlayis var o yüzden birbirimizi sevdiğimiz icin tolere ediyoruz bazi seyleri

Ben eşinize " ya bosanalim ya da İstanbul'a tayin iste" restini çekmeden önce kendi ailenizin yanına gidip bir süre misafirleri olmanızdan yanayım...nerede oturmak istediğinize ,ev kiralarina ,eşiniz o şehre gelirse nerede görev yapacağına bir göz atın..hatta iş ilanlarina başvurun iş görüşmelerine gidin . İstanbul'da düşündüğünüz gibi gitmeyebilir isler..siz iş bulamayabilirsiniz .Eşinizin maaşı ile İstanbul'da çok ciddi maddi zorluklar da yaşayabilirsiniz ve bu durumdan dolayı da eşiniz sizi suclayabilir .

Tabi ki :) eşim de bayılmıyordur eminim ama annesi babasi bi geldi 3 ay kaldi bi geldi 1.5 sene kaldi arada yine geldi mi 2 3 aydan asagi kalmazlar gorumcem geldi ogluyla 3 ay kaldi ki bunlarin çoğu ben yeni evliyken oldu sonrasinda gorumcemin esiyle arasi bozuldu kocasi ve 2 kizi geldi bizde 2 hafta kaldi ama ben hic of demedim l .. benim ailemle gorusmelerimiz her ne kadar surekli gibi gorunse de 1 2 saatlik mevzular ama nedir karsilikli anlayis var o yüzden birbirimizi sevdiğimiz icin tolere ediyoruz bazi seyleri
Birde kadinlarin karsi tarafin bu kahvalti yemek mevzusunu sevmeme mevzusu, genelde gelin olarak bir cok seyi yapmalari bekleniyor olmasi vs. Ama erkekler zaten her 2 turlude hazir sofraya oturuyolar 2 laklak eve gidiyolar. Ben esinin cok daraldigini dusunmedim nedense, heieki onunkiler yatili geliyomus cok daha vahim bence

Birde kadinlarin karsi tarafin bu kahvalti yemek mevzusunu sevmeme mevzusu, genelde gelin olarak bir cok seyi yapmalari bekleniyor olmasi vs. Ama erkekler zaten her 2 turlude hazir sofraya oturuyolar 2 laklak eve gidiyolar. Ben esinin cok daraldigini dusunmedim nedense, heieki onunkiler yatili geliyomus cok daha vahim bence
Aynen öyle annemller geldginde mesela meraba der iki sohbetini eder cani sikilirsa yorgunsa vs gider yatar telefon pc yapar bizimkiler hic laf etmez o konuda da rahatligi var yani onu zorlayacak hic bir sey yok dediginiz gibi ama oraya buraya da gitsek gelinip kalinsa da olan yine bizlere oluyor onlara gore hava hos :)

Sabahattin Ali der ki “bir insan bir insana elbette yeterdi”
Ve bende ona katılıyorum...
Bence siz eskisi kadar eşinize sevgi ve saygı duymuyorsunuz... yetmiyor Yani size... sıkıntı burada...
bunu bir gözden geçirin...
Demişsiniz ki kimse 3 sene önceki düşüncesinde değil... evet değil siz de İstanbul’a döndüğünüzde hiçbirşey eskisi gibi olmayacak... kaldığınız yerden devam edemiyeceksiniz hayata... aileniz bile size öyle olacak... bir de boşanma sürecinde yaşanılan gerginlikleri de katarsak düşünemiyorum aileniz bile tavır alabilir...
olan mevcut durumunuzu en güzel şekilde değerlendirin bence... teknoloji gelişti imkanlar çok fazla... iletişime geçmek artık çok kolay...

ve ayrıca oturup düşünün kendinizi muhasebe edin... bu 6 yıl nasıl geçti... bana neler kattı ben kendime neler kattım... ne öğrendim bu 6 yılda... ve neler öğrenebilirdim...
eğitiminiz nedir? Eğer eksik kaldığını düşündüğünüz yanları varsa tamamlamaya çalışın... açıköğretimin çok güzel bölümleri var ünv okumuş olsanız bile yeniden bişeye başlayabilirsiniz...

Film listesi Çıkarın mesela onları bitirmeye çalışın
Kitaplar
El işleri
YouTube da kişisel gelişim videoları var onları takip edin...

Ve bir kıssa anlatmak isterdim ama siz internetten araştırın hz Süleyman’ın hindistana hz Azrail’den korktuğu için gönderdiği adamın hikayesi...

Velhasıl kader... eğer yaşanacak şeyler varsa memleket değiştirsenizde yaşarsınız... kaderinizde yalnızlık varsa yaşarsınız...
mevcut durumunuzu değerlendir bence...

Sabahattin Ali der ki “bir insan bir insana elbette yeterdi”
Ve bende ona katılıyorum...
Bence siz eskisi kadar eşinize sevgi ve saygı duymuyorsunuz... yetmiyor Yani size... sıkıntı burada...
bunu bir gözden geçirin...
Demişsiniz ki kimse 3 sene önceki düşüncesinde değil... evet değil siz de İstanbul’a döndüğünüzde hiçbirşey eskisi gibi olmayacak... kaldığınız yerden devam edemiyeceksiniz hayata... aileniz bile size öyle olacak... bir de boşanma sürecinde yaşanılan gerginlikleri de katarsak düşünemiyorum aileniz bile tavır alabilir...
olan mevcut durumunuzu en güzel şekilde değerlendirin bence... teknoloji gelişti imkanlar çok fazla... iletişime geçmek artık çok kolay...

ve ayrıca oturup düşünün kendinizi muhasebe edin... bu 6 yıl nasıl geçti... bana neler kattı ben kendime neler kattım... ne öğrendim bu 6 yılda... ve neler öğrenebilirdim...
eğitiminiz nedir? Eğer eksik kaldığını düşündüğünüz yanları varsa tamamlamaya çalışın... açıköğretimin çok güzel bölümleri var ünv okumuş olsanız bile yeniden bişeye başlayabilirsiniz...

Film listesi Çıkarın mesela onları bitirmeye çalışın
Kitaplar
El işleri
YouTube da kişisel gelişim videoları var onları takip edin...

Ve bir kıssa anlatmak isterdim ama siz internetten araştırın hz Süleyman’ın hindistana hz Azrail’den korktuğu için gönderdiği adamın hikayesi...

Velhasıl kader... eğer yaşanacak şeyler varsa memleket değiştirsenizde yaşarsınız... kaderinizde yalnızlık varsa yaşarsınız...
mevcut durumunuzu değerlendir bence...
Çok film izledim spor yapıyorum. Kitap nadiren okuyorum bana kattığı tek şey gözümün açılmış olması. Buradaki kadar rahat olamazsakta istanbulda da geçinecek durumumuz var. Ailemin tavrını kestiremiyorum aklım durmuş gibi sanki teşekkürler yorumunuz için ❤️

merhaba
anlattığınız gibi sosyal biri iseniz Dünyanın en kuytu yerine bile gitseniz mutlaka arkadaş edinirsiniz
bence siz bulunduğunuz yeri sevmemişsiniz ve içinizde büyümüş büyümüş patlyıorsunuz
bahsettiğiniz şehirdede arkadaş edinmemiş olmak.. bilemedim..
bence sizde kendi hatalarınızı gözden geçirin... bu kadar mutlu iseniz boşanma sebebiniz saçma geldi
Sıkıntı patroniçede:işsiz:

Aboww vazgeçtim sormadım say😂 o kadar kalmak nedir ya

Böyle söylediğimde önem veriyorum düşüncelerine seneye gitmek bana daha uygun deyip kapatmaya calısıyor konuyu ama bu senede o hakkım varsa neden kullanmayayım.
Eşiniz seneyede diğer seneyede tayinini istemez bulmuş yerini sizide getirmus gitmez o hicbiryere ,erkeklerin klasik vakit kazanma yalanları ,benim eşimde bazı konularda aynısını yaptı verdiği hicbirsozu tutmadi güvenim ona karşı sıfır yuzunede söylüyorum sana güvenmiyorum diye,
Sizde çocuk yokmuş cekismeliye hiç gerek yok git ailenin yanına donmeyecem bitti de bitir.ya gelir ya boşanır eşinize bu resti cekin.

Siz yine 6 yıl dayanmışsınız arkadaşım iki ay evli kaldı ailemi özlüyorum arkadaşım hiç yok burda diye boşadı adamı üstelik aynı şehirde ydi ailesiyle iki saatlik yol mesafesi vardı

Eşiniz çok iyi , ailesi çok iyi, eşinizi seviyorsunuz ama şehre alışmadığınız için boşanmayı düşünüyorsunuz ve seneye mi bu sene mi diye içinizden pazarlık yapıyorsunuz ve tayın isteyeceğim diyerek sizi kandırdığı gerekçesi ile çekişmeli dava açacaksınız. Eşinizi sevdiğinizi sanmıyorum ben ve kusura bakmayın ama bana içten pazarlıklı geldiniz çok.

Back