- Konu Sahibi Hesappasif
Esinizle anlattığınız kadariyla aranizda problem yok yapmayin ne esler var duyuyoruz görüyoruz bu kadar kolay olmamali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ilçedeyim ben küçük bir ilcede.
Sevmeyen insan mantığı, aldım verdim, kar zarar hesabı yapıyor. Benim bu evliklikten tatminliğin + 12 ise onun +15 olmamalı.Çok saçma kıskançlıklar gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum. Siz en başta kabul edip eşinizin ailesinin yaşadığı şehire gittiğiniz için olabilir mi acaba? Çocuk oyuncağı mı bu? Ben ailemden uzağım madem sen de uzak ol nasıl bir mantıktır gerçekten anlamıyorum.
Neden?Hiçbir bayram ailemde değiliz
Tabi ki :) eşim de bayılmıyordur eminim ama annesi babasi bi geldi 3 ay kaldi bi geldi 1.5 sene kaldi arada yine geldi mi 2 3 aydan asagi kalmazlar gorumcem geldi ogluyla 3 ay kaldi ki bunlarin çoğu ben yeni evliyken oldu sonrasinda gorumcemin esiyle arasi bozuldu kocasi ve 2 kizi geldi bizde 2 hafta kaldi ama ben hic of demedim l .. benim ailemle gorusmelerimiz her ne kadar surekli gibi gorunse de 1 2 saatlik mevzular ama nedir karsilikli anlayis var o yüzden birbirimizi sevdiğimiz icin tolere ediyoruz bazi seyleriBi de eşi dinlemek lazım. Özellikle her pazar kahvaltısı mevzusunda zira hemen hergün bundan bıktım diyen kadınlar konu açıyor
Birde kadinlarin karsi tarafin bu kahvalti yemek mevzusunu sevmeme mevzusu, genelde gelin olarak bir cok seyi yapmalari bekleniyor olmasi vs. Ama erkekler zaten her 2 turlude hazir sofraya oturuyolar 2 laklak eve gidiyolar. Ben esinin cok daraldigini dusunmedim nedense, heieki onunkiler yatili geliyomus cok daha vahim benceTabi ki :) eşim de bayılmıyordur eminim ama annesi babasi bi geldi 3 ay kaldi bi geldi 1.5 sene kaldi arada yine geldi mi 2 3 aydan asagi kalmazlar gorumcem geldi ogluyla 3 ay kaldi ki bunlarin çoğu ben yeni evliyken oldu sonrasinda gorumcemin esiyle arasi bozuldu kocasi ve 2 kizi geldi bizde 2 hafta kaldi ama ben hic of demedim l .. benim ailemle gorusmelerimiz her ne kadar surekli gibi gorunse de 1 2 saatlik mevzular ama nedir karsilikli anlayis var o yüzden birbirimizi sevdiğimiz icin tolere ediyoruz bazi seyleri
Aynen öyle annemller geldginde mesela meraba der iki sohbetini eder cani sikilirsa yorgunsa vs gider yatar telefon pc yapar bizimkiler hic laf etmez o konuda da rahatligi var yani onu zorlayacak hic bir sey yok dediginiz gibi ama oraya buraya da gitsek gelinip kalinsa da olan yine bizlere oluyor onlara gore hava hos :)Birde kadinlarin karsi tarafin bu kahvalti yemek mevzusunu sevmeme mevzusu, genelde gelin olarak bir cok seyi yapmalari bekleniyor olmasi vs. Ama erkekler zaten her 2 turlude hazir sofraya oturuyolar 2 laklak eve gidiyolar. Ben esinin cok daraldigini dusunmedim nedense, heieki onunkiler yatili geliyomus cok daha vahim bence
Çok film izledim spor yapıyorum. Kitap nadiren okuyorum bana kattığı tek şey gözümün açılmış olması. Buradaki kadar rahat olamazsakta istanbulda da geçinecek durumumuz var. Ailemin tavrını kestiremiyorum aklım durmuş gibi sanki teşekkürler yorumunuz içinSabahattin Ali der ki “bir insan bir insana elbette yeterdi”
Ve bende ona katılıyorum...
Bence siz eskisi kadar eşinize sevgi ve saygı duymuyorsunuz... yetmiyor Yani size... sıkıntı burada...
bunu bir gözden geçirin...
Demişsiniz ki kimse 3 sene önceki düşüncesinde değil... evet değil siz de İstanbul’a döndüğünüzde hiçbirşey eskisi gibi olmayacak... kaldığınız yerden devam edemiyeceksiniz hayata... aileniz bile size öyle olacak... bir de boşanma sürecinde yaşanılan gerginlikleri de katarsak düşünemiyorum aileniz bile tavır alabilir...
olan mevcut durumunuzu en güzel şekilde değerlendirin bence... teknoloji gelişti imkanlar çok fazla... iletişime geçmek artık çok kolay...
ve ayrıca oturup düşünün kendinizi muhasebe edin... bu 6 yıl nasıl geçti... bana neler kattı ben kendime neler kattım... ne öğrendim bu 6 yılda... ve neler öğrenebilirdim...
eğitiminiz nedir? Eğer eksik kaldığını düşündüğünüz yanları varsa tamamlamaya çalışın... açıköğretimin çok güzel bölümleri var ünv okumuş olsanız bile yeniden bişeye başlayabilirsiniz...
Film listesi Çıkarın mesela onları bitirmeye çalışın
Kitaplar
El işleri
YouTube da kişisel gelişim videoları var onları takip edin...
Ve bir kıssa anlatmak isterdim ama siz internetten araştırın hz Süleyman’ın hindistana hz Azrail’den korktuğu için gönderdiği adamın hikayesi...
Velhasıl kader... eğer yaşanacak şeyler varsa memleket değiştirsenizde yaşarsınız... kaderinizde yalnızlık varsa yaşarsınız...
mevcut durumunuzu değerlendir bence...
Sıkıntı patroniçedemerhaba
anlattığınız gibi sosyal biri iseniz Dünyanın en kuytu yerine bile gitseniz mutlaka arkadaş edinirsiniz
bence siz bulunduğunuz yeri sevmemişsiniz ve içinizde büyümüş büyümüş patlyıorsunuz
bahsettiğiniz şehirdede arkadaş edinmemiş olmak.. bilemedim..
bence sizde kendi hatalarınızı gözden geçirin... bu kadar mutlu iseniz boşanma sebebiniz saçma geldi
Aboww vazgeçtim sormadım say o kadar kalmak nedir yaTabi ki :) eşim de bayılmıyordur eminim ama annesi babasi bi geldi 3 ay kaldi bi geldi 1.5 sene kaldi arada yine geldi mi 2 3 aydan asagi kalmazlar gorumcem geldi ogluyla 3 ay kaldi ki bunlarin çoğu ben yeni evliyken oldu sonrasinda gorumcemin esiyle arasi bozuldu kocasi ve 2 kizi geldi bizde 2 hafta kaldi ama ben hic of demedim l .. benim ailemle gorusmelerimiz her ne kadar surekli gibi gorunse de 1 2 saatlik mevzular ama nedir karsilikli anlayis var o yüzden birbirimizi sevdiğimiz icin tolere ediyoruz bazi seyleri
Eşiniz seneyede diğer seneyede tayinini istemez bulmuş yerini sizide getirmus gitmez o hicbiryere ,erkeklerin klasik vakit kazanma yalanları ,benim eşimde bazı konularda aynısını yaptı verdiği hicbirsozu tutmadi güvenim ona karşı sıfır yuzunede söylüyorum sana güvenmiyorum diye,Böyle söylediğimde önem veriyorum düşüncelerine seneye gitmek bana daha uygun deyip kapatmaya calısıyor konuyu ama bu senede o hakkım varsa neden kullanmayayım.
Neden?Hiçbir bayram ailemde değiliz