- 21 Eylül 2021
- 12
- 4
- 24
-
- Konu Sahibi Akrepkadini3434
4 kaşıksa inşaaallah bir problem yok. Fakat mazaaallah 4 kaşığın yanına 1 çay kaşığı bile eklense sıkıntı. O yüzden kaşıkları ii ayarlayın ve aman iii ölçün inşaaallah.Merhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum
Haykırdım gece gece Allah iyiliğinizi versin4 kaşıksa inşaaallah bir problem yok. Fakat mazaaallah 4 kaşığın yanına 1 çay kaşığı bile eklense sıkıntı. O yüzden kaşıkları ii ayarlayın ve aman iii ölçün inşaaallah.
4 kaşık miMerhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum
4 kaşık neymiş ben 5 olanını duydum4 kaşık mi
Sen kaç ölçtünEvli olduğum halde ben 4 kaşık görmedim siz bekar halinizle gorduyseniz ne mutlu size
1 çay kaşığı olabilirSen kaç ölçtün
Merhaba genc kız.Merhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum
Meni geliyorsa hamile kalabilirsin dikkat et, prezervatif tak kukuna.Merhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum