- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi Akrepkadini3434
Ben meniyi erkeklere ozel saniyordum. Okşadığınız yer vajina mi gercekten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkim çift cinsiyetlidir?Meni geliyorsa hamile kalabilirsin dikkat et, prezervatif tak kukuna.
Neden olmasındıBelkim çift cinsiyetlidir?
Ne ilgisi var ? Bekarken daha istekli olunuyor.Evli olduğum halde ben 4 kaşık görmedim siz bekar halinizle gorduyseniz ne mutlu size
Kim demiş? Nasıl bu sonuca vardın diye soracam ama yine saçmalardan seçmeler yapacaksın kesinNe ilgisi var ? Bekarken daha istekli olunuyor.
Al o bamyanı ve sessizce siteyi terk et pleaseMerhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum
Sen boşanmış mıydın Ferhan, bilmiyordum.Ne ilgisi var ? Bekarken daha istekli olunuyor.
Nasıl karistiriyosun ki birinde ah uh imh filan olunuyorMerhaba 22 yaşında genç bir kızım hiç ilişkim olmadı bugün seks düşünürken ve vajinamı okşarken saydam bir sıvı geldi 4 kaşık kadar bir sıvıydı zevk suyu gibiydi bu gusül gerektirir mi ? Boşalsam beyaz meni mi olurdu acaba yoksa bugün zevk suyu sandığım şey boşalmamıydı hiç bilmiyorum
Çay mı çorba mı tatlı mı değişir4 kaşık mi
Kahkaha attım betimlemeye bak ah uh ımh ahahahahahahahNasıl karistiriyosun ki birinde ah uh imh filan olunuyor
Diğerinde öyle vajina kendi kendine sulaniyo anca, doymuş gibi hissetmiyo insan
Ne yaşıyorsam oKahkaha attım betimlemeye bak ah uh ımh ahahahahahahah
Ne guldumm yaaaa4 kaşıksa inşaaallah bir problem yok. Fakat mazaaallah 4 kaşığın yanına 1 çay kaşığı bile eklense sıkıntı. O yüzden kaşıkları ii ayarlayın ve aman iii ölçün inşaaallah.
4 kaşık ne ayol. O kadar az mı ? 4 kepçe boşalmıştım ben
Nasıl karistiriyosun ki birinde ah uh imh filan olunuyor
Diğerinde öyle vajina kendi kendine sulaniyo anca, doymuş gibi hissetmiyo insan
Ya ama