Arkadaşlar merhaba size danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Bundan 4 hafta önce istenmeyen bir gebelikti ve kürtaj oldum, bunun ardından 3 hafta sonra erkek arkadaşımla bir yakınlaşmamız oldu fakat yakınlaşmamız şu şekilde oldu: Arkadaşım İlişkiye girmeden önce mastürbasyon yapmıştı ama penisini sadece peçeteyle temizlemiş ve 25-30 dakika üstüne iç çamaşırı giymemiş( yani penisi hava almış baya) ardından biz yakınlaştık ve içime sadece bi kere girdi o da 2-3 saniye sürdü öylece durdu yani ve çıkardı, yapmak istemedi. Herhangi bir boşalma, içimde git gel yapma , zevk suyu ve seks durumu olmadı Bunun dışında sadece yumurtalık kısmıyla hafif sürtünerek 2-3 dakika bir temasımız oldu o kadar. Hiç bir şekilde boşalmadı yani..
Fakat ben kürtajın vermiş olduğu psikolojik stresle ilişkimiz bittiği andan itibaren sanki kendimde tüm hamilelik belirtilerini görmeye başladım. Kasık krampları, karın ağrıları vs. Bu evham yüzünden sabahında (15-16. Saatler)’de ella hap kullandım ve ondan sonra her şey daha da mahvoldu. Sürekli karın ağrısı, şişkinlik, kramplar ve bazen beyaz kesik kesik bazen de sarı akıntım var. 2-3 günde gebelik belirtileri başlar mı? Ve ilişkimin üzerinden bir hafta geçti ve Sanki ella vücuda ağır geliyor gibi.. Ve ben sanki tüm gebelik belirtilerini yaşıyormuşum gibi geliyor.. Kürtaj psikolojime ağır geldi bundan dolayı da böyle yapıyor olabilir miyim? Ve Aslında kürtaj üzerinden 4 hafta geçti artık yavaş yavaş adet de olmam gerekiyor fakat adet ile gebelik belirtileri çok benzediği için evham yapıyorum. Sizce böyle bir durum söz konusu mudur?