-
- Konu Sahibi laraenve11
Evlenince ve anne olunca hayat doluyor mu? Yapmayın! bu şekilde de mutlu olabilirsiniz evliliğinde kan kusan eşinden çeken, binbir emekle büyüttüğü evladından gün görmeyen zilyon tane insan var, sadece iyi örnekleri düşünmeyin. Bence iyi örnek az zaten. Bulunduğunuz koşullarda keyifle yaşamaya bakın ya da koşulları iyilestirin derim.40 yaşındayım. Evlenmeyi, anne olmayı çok isterdim. Olmadı. Güzel bir işim olmadı. Annemle babamla yaşıyorum. Onları bırakamadığım için küçük bir şehirde yaşamaya çalışıyorum. Tabi hayatta hiç bir hayal ettiğim şeyi elde edemedim. Depresyondayım, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Eve geliyorum tüm gün televizyon önünde. Ölmeyi düşünmüyorum ama ölsem de üzülmem. Hayat bana adil davranmadı. Bana hiçbir istediğim şeyi vermedi. Ailem kaderimin bu olduğunu söyleyip duruyor. Ben bir türlü ikna olamıyorum. Çok mutsuzum. Sanki bu dünyaya boşa gelmişim gibi hissediyorum. Doğmasam da olurmuş yani.
Amin inşallah hepimizZamanı vardır belki hala.. Bu işler çok değişken, bizim de 1 yılı geçti olmadı, aşılamaya başladık olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Ama sanırım merkezden merkeze değişiyor, benim hocam 42 yaşındaydı dediğim gibi ama tüp bebekle hamile kaldı. Tez zamanda evladınıza kavusursunuz insallah..
Özel hayatınız konusuyla ilgili sizce neden olmuyor bir tahmininiz var mı ? Dış görünüş, diksiyon,dışa dönük olup olmama vs.İs konusunda da önü kapalı bor bölüm mezunu musunuz ? Biraz açsanız konuyu iyi olur40 yaşındayım. Evlenmeyi, anne olmayı çok isterdim. Olmadı. Güzel bir işim olmadı. Annemle babamla yaşıyorum. Onları bırakamadığım için küçük bir şehirde yaşamaya çalışıyorum. Tabi hayatta hiç bir hayal ettiğim şeyi elde edemedim. Depresyondayım, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Eve geliyorum tüm gün televizyon önünde. Ölmeyi düşünmüyorum ama ölsem de üzülmem. Hayat bana adil davranmadı. Bana hiçbir istediğim şeyi vermedi. Ailem kaderimin bu olduğunu söyleyip duruyor. Ben bir türlü ikna olamıyorum. Çok mutsuzum. Sanki bu dünyaya boşa gelmişim gibi hissediyorum. Doğmasam da olurmuş yani.
Böyle bir şey yok.Hayat bana adil davranmadı. Bana hiçbir istediğim şeyi vermedi
Kim acaba çok merak ettim o kitapları bende almak istiyorumValla isim vermeyeceğim ama tv de çıkan çoğu insanın dalga geçtiği sarışın dini kitaplar çıkaran kadının kitaplarını satın aldım oradaki dini uygulamaları yapıyorum müslümanım.Hayatım değişmeye başladı beş altı senede olmayan şeyler bi senede oldu bence bakabilirsin ya .Benim ailem dini yaşamayan bi aile benim dini öğreneceğim kimse yok çevremde onun kitaplarından çok şey öğrendim dini okumalar falan .Günlük yapıyorum zikir çekiyorum. Reklam yapmıyorum zaten isimde vermedim kitapları 200 TL falan al ne kaybedersin ben denizi kurutan biriyim nasipsizlikte ama benim için bile değiştiyse senin içinde değişir.
+1Kim acaba çok merak ettim o kitapları bende almak istiyorum