boş yere mi üzülüyorum ?

eşimde bende çalışıyoruz evlendikten 1 yıl sonra ev almak istediğimizi söylediğimizde eşimin ailesi daha kaç yıllık evlisiniz,ne evi,demeye başladılar .onları dinlemedik aldık..araba almaya kalktık küçümsemiyorum ama gidip en dandik model ve eski model bir araba bulmuşlar eşimde almış.arabyla geldiğinde nasıl kızmıştım ve 1 yıl bindik ona sonrada onlara söylemeden gittik sıfır en çok istediğim model arabayı aldık...sonuçta kendimiz ödüyoruz onlara ne ki....eşimin ailesi o zamnda bişey diyemedi..bence sizin sorununuz onlara sormanız,onların fikrini almanız..eşin ödeyecekse kime ne ya....şimdi 2. bir ev alacağız kısmetse ben bu evimi seviyorum ama çok sevdiğim yakın dostlarımla hep birarada oturmak için hem de bu apartmdaki bazı düzensizlklerden yoruldğm için alacam ve bu evi satacaz tabi,eşime sıkı sıkı tembih ettim bu evi satana kadar sizinkiler duymayacak,yoksa biliyorum yine bize akıl vermeye kalkacaklar,bir ara bunu çıtlatmış eşim hemen başlamışlar evinizin suyu mu çıktı diye....onun için artık siz bir ailesi,niz ve eşinde kendi kazanıyor hatta sende gir bir işe çalış bak nasıl güzel olacak herşey.istediğin eşyalarıda alacaksın.biz evleneli 8 yıl oldu o zaman tüm eşyaları kayınvaldemler almıştı ama kimisi içime sindi kimisi sinmemişti..eşya ne ki ya insanın ömründen de değerli mi...hiç üğzülme..ben şimdi yeni eve çıkarken büyük çoğunluğunu değiştirecem.ne var sanki bu kadar abarttılar eşyanızı bile biz aldık diye..aldıklarında ne varsa..aman neyse..takma bunları kafana ama biran önce icraate geçin....Allah gönlüüne göre versin

Canım kariyerin,işin,evin,araban herkesin gıpta edeceği kadar mükemmel olsa ama huzurun olmasa neye yarar. Yaşayan biri olarak söylüyorum ve ağlayarak yazıyorum sana yemin ederim hiçbirşeye yaramıyor. Lütfen hayırlısını iste. Bana sorsan birkaç saatlik huzur için o evde ölene kadar yaşarım emin ol. Lüxüme dönüpte bakmam bile. Yuvanda huzur olsun yeter ki hepsi zamanla olur merak etme. Ama o varlığın içinde huzuru özlemek daha kötü. O evlerdeki huzursuzluğun yerini birşey tutmaz. Herkein yana yana istediği para da çözmez.İnşalah herşeyin en güzelinden olur canım benim. Allah sana evinde arkadaşlarını ağırlayabileceğin güzel günler göstersin.(huzurlu).

o kadar güzel yazmışın ki canım senin cevabını okuyunca dayanamayıp arkadaşa göz yaşları içinde yazdım. Saray yavrusu gibi evin olsa da, sen herkesin gıpta edeceği özelliklere sahip olsan da çok para ihaneti,zaman zaman sözlü şiddeti de beraberinde getiriyor. Hemde asla kendinle kıyaslayamayacağın insanlarla aldatılıyorsun. Kendine bakıyorsun, fiziksel özelliklerin, yaş farkın seni her ne kadar önde tutsa da. kariyerin bile eşinin parasının yanında sönük kalıyor. Dışardan bakıldığında gıpta ettiğin o hayat aslında tam bir işkence oluyor.

sağolun arkadaşlar bana moral verdiniz biraz birikmiş paramız var düğünde takılanları bozdurup bankaya atmıştık 1+1 de olsa gidicem burdan eşimede kıyamıyorum hergün bu yol çekilmiyor günde 2 saat görüşüyoruz bebeğimde büyüyünce kreşe vericem bende yüksekokul mezunuyum iş bulmamda kolay olur herhalde herşey güzel olur inşallah tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…