arkadaşlarım evleniyor veya oturmaya gidiyoruz burda görüyorum herkesin ne kadar güzel evi eşyaları var benim ise evimi görmek bile istemezsiniz öyle çok üzülüyorum ki evime misafir bile alamıyorum ne istediğim eşyaları alabildim gidip ucuz diye teşhir ürünlerinden koltuk takımı modası geçmiş gümüşlük konsol,çekmecesi bile olmayan yatak odası eski yıkık bir ev...eşimin ailesi biz evlenirken borcumuz var diye çeyrek altın bile takmadı eşim kendi imkanlarıyla yaptı düğünümüzü yeni ev aldılar kendileri oturdu bu yıkık kötü evi bana verdiler 4 tarafı duvara bakan yağmur yağdığında içeri su giren yerleri beton duvar kenarları yarık sürekli ne kadar temzilesemde böcekler çıkan banyosunun tavanı sürekli üst dairelerden akan sularla ıslanan kışın ısınmayan eski bir ev tadilat yapalım dedik kesinlikle olmaz dediler, burayı kiraya verin başka eve gidelim dedik onada olmaz dediler, bize biraz para verin borç olarak (10bin tl) onada olmaz dediler burda oturacakmışız eşim hergün bağcılardan tuzlaya gidiyor işe kayınvalideme söylüyoruz çok zor diyoruz bişey olmaz servis var herkes çalışıyor diyor kadında resmen vicdan yok şu yaşımda ne tatile gidiyorum ne adam gibi gezmeye tek yaptığımız para biriktirmek eşim 1400 lira maaş alıyor ve kardeşleri para istiyor birisi üniversitede burslu okuyor eşimin ailesinin durumu kötü olsa içim yanmıycak öyle yoruldum ki anlatamam güzel evleri gördükçe özeniyorum hergün dua ediyorum Rabbim biz ve bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin diye, Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum. arkadaşıma anlattım bu yaşadıklarımı ev eşya mutluluk getirmiyor diyor ama istediğimde çok birşey değil ki iki göz oda temiz bir ev az sade eşyalı bir ev ama benim olan
Son düzenleyen: Moderatör: