Yine baskı yapar diye düşünüyorumPeki en azından bu duruma bakarak bundan sonra sürekli ailemi ara, onlarla görüş vs vs diyerek baskı yapmayı bırakacak birisi mi? Yoksa iki gün sonra yine aynı tas aynı hamam mı olur?
Nişanlın zaten bi tuhaf, sana git diye baskı yapana kadar ailesine deseymiş doğum günü için viserion çağırın mutlaka diye..Çalışmıyorum
Sıkıntı değil de nişanlıma göre hareket ettim üzüldüm.
Dediklerinizi düşünüyorum evet kendisi de diyor zaten
Annem gelir abim esi ile gelir
Misafir çağırirmis annesi bilmem ne
Ben aileme ayrılmak istediğimi söylüyorum gülüyorlar bana bunun için nişan atılmaz diye
Kendisine nişanı bitirmek istiyorum tamam diyor.
Şuan buradan uzaklaşmaya çok ihtiyacım var.
Kız kardeşim şehir dışında ona gitmek istiyordum oda arkadaşları ile tatil planı yapmışAnnenlere durumlarin hepsini anlat. Artik cidden mutsuz oldugunu ve devam etmek istemedigini.
Onlar simdi "gençler iste.." diye düsünüyorlar.
Eger halen arkanda degillerse, sen yinede nisani at. Zamanla onlarda kabul ederler. Sende önüne bakmis olursun.
Tabiki adamin ailesi gelebilirde, bunu simdiden bile dile getirmek, onlarin gelmesinin sadece ziyaret olmadigini isaret eder. Adamlar haftalarca kalir sizde.
Baska bir sehirde bir arkadasin var mi? Gerekirse bir kaç gün olsa dahi yanina gidebilcegin. En azindan kafan dagilir.
Kız kardeşim şehir dışında ona gitmek istiyordum oda arkadaşları ile tatil planı yapmış
Misafir derken ben kendi evimize misafir cagirdim.
Benim davetim 3 gün önceden edildi
Bende meraklı değilim bu insanlara
Benim ailemden kimseyi tanımadıkları için çağırdım
Çünkü kendileri her zaman beni çağırıp istekleri oluyor ben bir etkinlik yapınca mi kötü oldum.
Siz konuyu nerenizle okudunuz
Bu cümleden ne anlamamı bekliyorsunuzEn son geçen hafta ben kendi akrabalarımdan biri iki kişiyi çağırdım kayınvalideme ve aynı binada oturan eltimede çağırdım
Yoo gelicem dememiş ki denize gidicez demiş kadın. Konu sahibi dedi dedim dedi dedim diye flash tv konuğu gibi yazdığı için tam anlamamış da olabilirim tabiMisafir olduğu eve çağırmamış, eltisi daha önce benim annemi evine davet etmedi diye trip atmış konu sahibine. Zorla emrivaki yapıp annesini davet ettirmiş.
Konu sahibi başka bir gün de iki akrabasını davet edecekmiş eltisi ile kv sine şu gün müsaitmisiniz diye sormuş, onlar da o gün değil şu gün demişler, konu sahibi de ona göre diğer misafirlerle beraber davet etmiş. Önceden davet edilen yere gelicem deyip o gün denize giden elti yani :)
Merak etme carlarim sana da ona da herkese deBu cümleden ne anlamamı bekliyorsunuz
Sizin Türkçeniz kıt farkında değilsiniz sanırım tıpkı eltinizin sizinle görüşmek istemediğinin farkında olmadığınız gibi. Burada bana carlayıncaya kadar nişanlınıza carlayıp sözünüzü geçirin daha yararlı olur sizin için.
Benim davetim 3 gün önce söylemiş bir davetti
Eltim 11 yıllık evli kocasına doymuştur
Biz iki ay sonra düğünü yapıp gidicez sık görüşmicez
Bilseydim böyle olacağını hiç gitmezdim.
Yoo gelicem dememiş ki denize gidicez demiş kadın. Konu sahibi dedi dedim dedi dedim diye flash tv konuğu gibi yazdığı için tam anlamamış da olabilirim tabi
Ben kendimi değiştirmeyi hiç düşünmüyorumKocasına doyup doymadığı sizi ilgilendirmez. İnsan sınırını bilmeli ama siz bilmiyorsunuz ısrasrla. İnsanların sizle görüşmek istememesine şaşırmıyorum. Belli ki başta samimi olmak istediler ama sonra mesafe koymayı daha uygun buldular. Sizin için üzücü. Davet ettiniz diye de koşmaları gerekmez. Onlar davetinize bile mesafeliyken sizin davet edilmediğiniz yere koşarak gitmeniz hoş değil. Umarım kendinizi değiştirirsiniz.
Ben kendimi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum
Çünkü bu insanlar benimle samimi olmak için her türlü şeyi yaptılar
Kaybeden ben değil onlar olur.
Zira benm yaptığım hoşgörüyu kimse yapmazdı.
Yok yazmış sonradan önceden haber vermiş onların istediği güne ayarlamışYoo gelicem dememiş ki denize gidicez demiş kadın. Konu sahibi dedi dedim dedi dedim diye flash tv konuğu gibi yazdığı için tam anlamamış da olabilirim tabi
Kendi aileniz ne diyor bu konuda hiç onlardan fikir alıyor musunuz mesela? Malüm kız evi naz evi diye bir anlayış var kültürümüzde ya. Mesela elti çocuğuna pasta alıp gitmek lüzumsuz yada davet edilmeden zırt pırt kv ye falan gitmek de lüzumsuz benceHayır dediği herhangi bir şey kafama uyarsa olur uymazsa olmaz.
Bu olaylari çok fazla büyüttüğümu söylüyor
Gitmek istemiyorum dediğimde tavır yapıyor.
Nişanlınız size direktif vereceğine onlara vermeliydi nişanlımı da davet edin diye. Siz ailesinden daha mı değersizsiniz ya da elti çocuğundanBunları nişanlım istedi kendisi uzakta hediye pastayı o söyledi
Ve gidince bende gerçekten çok üzüldüm ve doğru dürüst oturmadan kalktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?