Boş yere kuruntumu yapıyorum

Siz mutsuz bir evlilik yaparsanız ve neticesinde boşanma durumunuz olursa şuandan daha fazla üzülürler emin olun.

Ben sizin konularınizi da biliyorum hep bir tereddütünüz vardı zaten. Acabalarla evlilik yapmayın.

Nişan atmak boşanmaktan çok daha iyidir ama yine de sen bilirsin

Konunuzu da cevaplarınızı da okudum.
Siz baştan mesafe istemişsiniz.
Nişanlınız samimiyet istemiş.
Kayınvalideniz içli dışlı olalım demiş.
Nişanlı git demiş, kayınvalide gel demiş.
Kendi isteğiniz hiç gerceklesmemis.
Sonuç "dışarıdan" bakınca; zorla samimiyet kurmaya çalışan bir gelin.
Boşverin onu bunu. Bildiğinizi yapın.

Misafirleri çağırıp plan yaparken eltine sordunuz mu “bu haftasonu böyle bir şey düşünüyorum tanışın istiyorum müsait misiniz” diye? Siz planı yapmışsınız, onlardan uymalarını bekliyorsunuz, bir de üstüne haftaya giderdiniz diye akıl veriyorsunuz.
eltinizin mesajınıza kırıcı olmamak adına cevap vermediği aşikar.

Haklısınız bence

Haftaya gidersiniz deme cürreti?

Gerçekten anlayamıyorum, dünya sizin çevrenizde nasıl dönsün?
Nasıl bir algı bu her durumda yapı taşı olmak?
Ya neden buna takildiniz anlamadım eltim annesini bizim eve davet etmedm diye kayınvalideme bizi davet etmedi demis
Gittim davet ettim.
Onlara ise teyzemi halamı çağırdım sizde gelin dedim iki gün önceden ilk önce bakarız dediler sonra biz denize gitcez dediler

Eltimde msj atıp biz denize gidiyoruz canım keşke sende olsaydin dedi
Bende keşke gelseydinniz sizinle tanıştırmak için çağırdım insalari dedim daha sonra giderdiniz dedim.
Bu lafta ne var ki onların yaptığı emir vaki çok normal benim yaptığım çok kotu.

Evet herşeyi yapmadan planlamadan önce kayınvalideme ve eltime sordum üç gün önce.

O insanlarla tanıştırmak için akraba çağırdı iseniz, usulü bu mudur?
Önce elti ve ailesi ile bir gün belirleyeceksiniz sonra misafir davet edeceksiniz.
Siz kafanıza göre yapıp onlar geliyor derseniz bunun adı emrivakidir.
Yaşınız mı çok genç yoksa fazla mı premses geçimsizsiniz anlamadım ama bu hep ‘ben’cilik ile huzurlu bir hayatınız olmaz.
Benden söylemesi...

l
Onlar size başta tamam deyip sonradan mı gelmediler? Bu kısmı anlatmamışsınız, öyleyse durum değişir.
Uzun yazmak istemedim, evet ben onlara salı günü akşamı sordum evet evdeyiz dediler geliriz dediler.
Çarşamba akşamı sorduğumda ise önce temizlik sonra deniz dediler sonra da sabah arariz dediler
Kimse aramadi nişanlım aradı onlar denize gitmiş dedi.

Tamam.

Öyleyse biraz ayıp etmişler ama yine de çok bişey diyemezsiniz. Sonuçta siz evinize akrabanızı davet etmişsiniz, onlar da başka bir şey yapmışlar. Böyle durumlarda çok bi şey denmiyor malesef, sorgulayınca daha itici olursun. Boşver uzatma olayı, çok yüz göz de olma, zaten belli ki eltin de uzak duruyor. Nişanlın samimi olmanı isterse ona da durumu izah et. Anlayış göstermesi gerek.

Normalde senin uzak kalip onlarin senin pesinden kosmalari gerekirken bu cok ters olmus bence biraz cek kendini ayrica pasta alip gitmen veya denize baska zaman giderdiniz demen hic olmamis biraz agirdan sat kendini nisanlina bakma madem cok istiyorlar onlar seninle iyi gecinsin kiz evi naz evi

elti senin gelemeyeceğini bildiği güne denk getirmiş.
istemiyor zorlamaya gerek yok.
nişanlınız da kendisine kurmalı bebek alsın.

Benim kendi fikrimce ayda bir kez yüz yüze gelmek.
Ama ailesi biz samimiyet severiz dediler..

Ben sadece 3 kişi çağırdım tazeydi herşey kendi ailemden akrabalarımdan birilerini tanısınlar istedim.
tatlim senden bagimsiz yazdim, kendi genek sinirimi kustum. yazdim da konu sahibinden bağımsız diye. ellerine saglik.

konu ile ilgili yazmayacaktim ama madem yaziyorum fikrimi de ekleyeyim. iyi niyetli hareket ediyorsun ama cok muhabbet tez ayrilik getiriyor es tarafi ile ilgili..her zaman mesafeli kalmak daha guzel, saygili sonuclaniyor. sen gucenmekte haklisin onlar da nisanlin yokken seni d.gunune cagirmamakta. kendini geri cek demiyorum ama bir uzerine cok alinma iki cok birlikte olmaya calisma

Istemediginiz bariz belli denize gittiklerınde anlamanız lazımdı kı anlamıssın gonul koymuşsun kadın donmemıs bile.

Ustune pasta almak nedir pasta alıp gitmek?
Hıc gerek yok boyle seylere.
Çünkü nişanlı bey öyle istiyor. Yapmayınca tavır alıyormuş

Benim kendi fikrimce ayda bir kez yüz yüze gelmek.
Ama ailesi biz samimiyet severiz dediler..
Sen söylenene değil yapılana bak. Samimiyet kurma hatta mesafeli ol. Hem ne münasebet el hepsi, içli dışlı olmaya ne gerek var? Adam gelince birlikte görüşürsünüz. Kimse kimseyi tanımıyor senden başka çaba gösteren yok ortada çırpındıkça karşı taraf daha uzaklaşmış. Belki de nişanlın yokken görüşmek istemezler problem olur diye korkuyorlardır? Elti aranızın açılacağını düşünüyor olabilir kaynanasıyla görüşmek istemiyor olabilir senin dışında da sıkıntılar vardır belki. Dilin kemiği yok, görüşülmeden sıkıntı çıkmış görüşülse daha büyük sıkıntı çıkar . Çırpınmayın oluruna bırakın. Nişanlınıza da Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…