• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş odalarınızı nasıl değerlendirdiniz

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
yeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.

not: ankara da ikinci el veya uygun fiyatlı eşya satan dükkanlar nerede var, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

yeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.

not: ankara da ikinci el veya uygun fiyatlı eşya satan dükkanlar nerede var, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben iki tane baza bir adet uc kapili dolap aldim.uygun fiyatli misafie yatak odasi yaptim cok cokta iyi oldy

itfaiye meydanında spot eşya ve 2. eşya satan yerler var ama peşin para + nakliye sizden oluyor, astarı yüzünden pahalıya geliyor bu sebepten.

utu odasi olarak kullaniyorum ben.siz de utu masanizi acar,fazla esyalariniz varsa guzelce kutulayip bi koseye koyabilirsiniz.eger butceniz varsa ve sigarsa kanepe alirsiniz gelen yatar yada oturur.yaninada kucuk bir sehpa komidin,duvara tablo falan asarsiniz

Birini giyinme odası birini çalışma odası olarak düzenledik. Fazladan eşya almana gerek yok, sadece gardrobunu yerleştir, ortaya bir puf ya da bir tekli koltuk koy. Ütü masasını köşeye bi yere yerleştir. Yer kalırsa bir de boy dolabı alırsın çarşaflar, nevresimler için. Ben çamaşırlarımı da o odada kurutuyorum. Hem gardrop çıkınca yatak odası ferah oluyor.

Bizim bi odamız sinema odası yaptığımız oda diğeri de yatılı gelenlerin yattığı ve çamaşır kurutma ütü işlerini yaptığım bir oda oldu.

Ben kiyafet odasi yaptim, aykkabilar, cantalar, hersey orda.
Bitane daha olsaydi (keske) sark kösesi gibi dösemek isterdim,
kilim falan. Cok hosuna gidiyor.

benimde cocuk odası boş kaldı bi yolluk attım ütü masası elektirik süpürgesi ve fazla bikac eşyamı koydum perde olarakta sadece güneşlik taktım kapattım kapısını cocuk gelince nasıl olsa dolcak :):)

depo gibi yaptım bos odayı fazla esyalarımı koydum camasırlarımı seriyorum camasırlıgım orda.ütü yapıyorum.aldıgım erzakları koyuyorum

hic birsey yapma ben oyle yaptim su an en kalabalik odan oarasi oldu dolaba sigmayanlar temislik malzemeleri vs hersey ordaydi simdi bosaltmam lazim bebis geliyor ama cok zor bosalacak gibi duruyor
yasamaya basla bak gor nasil doluyor ivirla zivirla

:KK25:bir halı ve bir kaçtane armut minderler falan öylece kalsın..ileride bebişe oyun odası yaparsınız..

o odaya ne alırsan al sonra evin diğer odalarına gidecek uyacak şeyler olsun..
bebek gelince hemen dağıtırsın dert olmaz :)

biri oturma digeri yatak odasiydi, bos odayi da esimin bekar esyalariyla cok guzel bi genc odasi yapmistim, yatak dolap ve masa.. misafir gelirse kalsin diye.. utu masam da ordaydi.. hatta yataj yokken orayi camasir odasi olarak kullaniyordum, ceyizim de ordaydi (sandik)

Back