Çünkü korkuyorum bu belirtiler bende var mı onu merak ediyorumcanım durmadan konu açıp neden kafanı karıştırıyorsun
belirti arama yok çünkiÇünkü korkuyorum bu belirtiler bende var mı onu merak ediyorum
Canım benim ilk artışlar çok güzeldi 2 günde 4 kat artıyordu sonra 6 Eylül de kan verdim 1269 çıktı 12 eylül de kan verdim 4498 çıktı doktor az artmış dedi bugün tekrar kan verdim 5346 çıktı keseyi gördüm bügün 7 mm dedi doktor ama beta HCG düzensiz artıyor boş gebelik olabilir dedi haftaya tekrar gel kese büyürse sıkıntı yok demektir ama büyümezse boş gebelik dedi. Bende lekelenme falan hiç bişey yok ultrasona göre de 4 haftalık dahaBen boş gebelik geçirdim canım seni ne gibi sıkıntıların var ki şüpheleniyorsun
Lekelenme falan oluyormuşbelirti arama yok çünki
Malesef beta HCG düzensiz artıyor bu yüzden olabilir dedi ama keseyi gördüm bugün ultrason a göre 4 haftalık dediHiç bir belirtisi yok doktora gidiyosun embriyoyu göremeyince kese boş diye başımdan geçti kürtaj oldum beş ay önce doktor böyle bi risk mi söyledi
canım bende 9.haftaya kadar hiç bir lekelenme olmadı . kesem 22 mm di 10. haftaya kanamam açıldıLekelenme falan oluyormuş
Anladım inşAllah bende öyle olmaz daha 4 haftalık benimki. Keseniz büyümemişti o zaman dimi çünkü doktor günde 1 mm büyümesi lazım dedi banacanım bende 9.haftaya kadar hiç bir lekelenme olmadı.10. haftaya yaklaşınca kanamam açıldı
Canim bunları düşünüp gebeliğini zehir etme..Inşallah bir dahaki gidisinde bebeginin pıt pıt kalbini duyar gelirsin.Belirtilere takilma Benim kanım cok güzel artmasina rağmen boş gebelikti.eger ultrasona göre 4 haftalıksa daha anca görürsün bebeğiniCanım benim ilk artışlar çok güzeldi 2 günde 4 kat artıyordu sonra 6 Eylül de kan verdim 1269 çıktı 12 eylül de kan verdim 4498 çıktı doktor az artmış dedi bugün tekrar kan verdim 5346 çıktı keseyi gördüm bügün 7 mm dedi doktor ama beta HCG düzensiz artıyor boş gebelik olabilir dedi haftaya tekrar gel kese büyürse sıkıntı yok demektir ama büyümezse boş gebelik dedi. Bende lekelenme falan hiç bişey yok ultrasona göre de 4 haftalık daha
Benim de altı haftalıkken dört haftalık görünüyordu gelişmedi maalesef kürtaj oldumMalesef beta HCG düzensiz artıyor bu yüzden olabilir dedi ama keseyi gördüm bugün ultrason a göre 4 haftalık dedi
inşallah olmaz. bende beta hariç herşey güzel gidiyordu kese istenildiği gibi gidiyordu sadece adet tarihle ultrason sonucu uyumlu değildi 1 hafta geriden geliyordu 9. haftaya kadar bekledik ama olmadı malesefAnladım inşAllah bende öyle olmaz daha 4 haftalık benimki. Keseniz büyümemişti o zaman dimi çünkü doktor günde 1 mm büyümesi lazım dedi bana
İnşAllah canım Allah razı olsunCanim bunları düşünüp gebeliğini zehir etme..Inşallah bir dahaki gidisinde bebeginin pıt pıt kalbini duyar gelirsin.Belirtilere takilma Benim kanım cok güzel artmasina rağmen boş gebelikti.eger ultrasona göre 4 haftalıksa daha anca görürsün bebeğini
Yok benimki geç döllenmeymiş çok şükürBenim de altı haftalıkken dört haftalık görünüyordu gelişmedi maalesef kürtaj oldum
Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın inşAllahinşallah olmaz. bende beta hariç herşey güzel gidiyordu kese istenildiği gibi gidiyordu sadece adet tarihle ultrason sonucu uyumlu değildi 1 hafta geriden geliyordu 9. haftaya kadar bekledik ama olmadı malesef
Amin canimİnşAllah canım Allah razı olsun ❤ çok korkuyorum Rabbim korktuğumu yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?