Boş gebelik ve düşük

Sağlıklı gebelikse yine artmasi beklenir , ve haftasıyla uyumlu olması beklenir hayırlısı deyip tevekkül edin inan elden birşey gelmiyor

Merhaba keseyi gördünüz mü acaba rica etsem söyler misiniz

Kaçıncı haftada keseyi gördünüz peki

Ayırt edici bi özelliği var mıydı acaba mesele şöyle olunca boş gebelik oluyor diye

Kese var ama icinde bebek yok
Kesede 5 mm sınır demisti doktorum
1 hafta bekledik yine goremedik
Araya bayram girecekti , 1 haftada bayram sebebi ile bekleyelim dedim , yaklasik 10 hafta kadar bekledim emin olmak icin zaten baska bir doktor görüşü daha almistik, zaten 10 hafta icinde kanamam basladi ve kese bozulmustu. Direkt kurtaja aldilar.

Çok üzüldüm inşallah tez zamanda çok sağlıklı bir gebeliğiniz olur ama betanız o şekilde nasıl hem kese hem kalp atışı duydunuz kaçıncı haftada oldu bunlar
Amin inşallah. Benim durumum çok karışık sat 15 Nisan. Betam bir türlü doğru düzgün artmadı. Önce dış gebelik olabilir dedi baktı beta 270ken kese gördü. Sonra beta yine düzgün artmayınca gittim boş gebelik olabilir betayı takip edelim dedi. 519la gittim bir daha baktı kalp atışı duyduk. Geçen hafta bugün kalp atışı duyduk. Normalde yedi haftalıktı ama ultrasona göre altı haftalık geriden geliyor dedi. Doktor başkası anlatsa inanmam böyle bir durumu ilk kez görüyorum demişti. Ama bence o da biliyordu bu hamileliğin sağlıksız olduğunu. En nihayetinde parçalar gelince de düşük başladı işte

Çok geçmiş olsun
Rabbim bundan sonraki sureclerinizde inşallah sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…