- 1 Mayıs 2024
- 176
- 96
- 30
-
- Konu Sahibi norayildiz
hiç ilaçtan bahsetmedi ama kendi düşmezse kürtajdan önce bi de onu denememizi ister umarım, teşekkürlerKendi kendine düşmezse doktorunuza sorarak ilaçla düşürmeyi deneyebilirsiniz
Öneriniz için teşekkür ederimKendisinin düşmesini bekleyecekseniz çok kanamalı ağrılı olacak rahminiz yıpranır ve toparlanması zor olur tavsiyem özelde kürtaj günü alıp kürtaj olmanız vakumla çekecekler kısa sürüyor
Ben şu an gebeyimÖneriniz için teşekkür ederimsiz daha önce kürtaj yaptırdınız mı ben biraz korkuyorum da ve kürtajdan sonra altı ay korunmayı öneriyor galiba doktorlar o yüzden kendi düşsün istemiştim
Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen şu an gebeyim
Kürtaj olan yakın arkadaşım boş keseden dolayı, kendisi de kürtaj olalı 9 ay oldu hala korunuyor çocuk düşünmüyorlar bir süre rahim toparlansın diye
Dediğim gibi kendi düşerse toparlanmanız zor olur bilginiz olsun ve çoğu boş gebelikten sonra daha çabuk tutuyor çocuk…Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahevet o bekleme süresinden dolayı üzülüyorum ben de yaa eşimle çok heveslenmiştik o yüzden soruyorum böyle belki kendi düşerse bekleme süresi azalır diye umarım bundan sonra tekrarlamaz
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurDediğim gibi kendi düşerse toparlanmanız zor olur bilginiz olsun ve çoğu boş gebelikten sonra daha çabuk tutuyor çocuk…
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun Allahım bir daha o acıları yaşatmasınBen 8 .haftaya girince düşürmüştüm.kanamam başlamıştı sonra pıhtı pıhtı arttı sonrada doğum sancısı gibi sancilandim nasıl ikinacagimi bilmiyordum,o sırada da midem bulanıyordu ne yapacağımı bilememistim ilk kez yaşadığım için sonra çok afedersiniz öğürmeye başladım öğürmeyle berabe vücudum kesenin büyük kısmını attı yarım saat sonrada kalan küçük kısmını attı,anlatıyorum ki o an gelince şaşkınlık yaşama sonrada vücudum hızla normale döndü 1 adetten sonra tekrar gebe kalmıştım hiç üzülme de endişelenme bekle sadece
Doktorunuz muayene etti mi acaba sizi.Merhaba hanımlar. İki hafta önce buraya eczaneden aldığım testi atıp sizlerin yorumlarını almıştım. Daha sonra kan testi vererek hamile olduğumu öğrendim. İlk iki gün gayet iyi ilerleyen beta hcg daha sonra yavaş artmaya başladı. Şöyle ki regl gecikmesinden dört gün sonra yaptırdığım ilk kan testi 82 iki gün sonra 181 dört gün sonra 270 dört gün sonra 376 ve bugün 390. Doktorum boş gebelik olduğunu bir iki hafta kendi kendine düşmesini bekleyeceğimizi söyledi. Düşmezse kürtaj dedi. Böyle bir durum yaşayıp kendi düşüren oldu mu diye sormak istedim. Ve bu süreçte kendi düşmesi için bir şey yapmam gerekir mi? Önerileriniz var mı? Açıkçası kürtaj yaptırmak istemiyorum ama düşmezse de mecbur
Çok geçmiş olsunDoktorunuz muayene etti mi acaba sizi.
Ben hem bos gebelik yasadim hem de kimyasal gebelik.
Soyle ki bos gebelikte beta degerim 4600 lere çıkmıştı, ama bebek gorunmemisti ve tüp bebekti , yaklaşık 9 hafta sonra kurtaj olmuştum zaten kanamam baslamisti , doktorumda kese bozulmaya baslamis zaten demisti Bos gebelik 2 haftada anlasilabilecek bir durum değildir.
Ama kimyasal gebelikte ise betam cok düşük başlamıştı ve giderek de azaldi , sonra da kanamam basladi.
Size de cok gecmis olsunÇok geçmiş olsunevet vajinal ultrason ile baktı beta 270 idi. Kese gördü çok küçüktü tabii. 270 betadan dört gün sonra 376 çıktı doktora gittim hemen iki gün sonra bir daha kan ver gel dedi bugün yani 390 çıktı maalesef boş gebelik olduğunu söyledi. Yani kese var tutundu ama yaşamadı dedi. Pazartesi tekrar beta istedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bend pihtilasmaysa yatkınlık var, 2.gebeligim de bebek vardı fakat gelişmedi yapilan test sonucu pai gende homozigot çıktı 3.gebeligimde oksapar ecopirin kullandım evet çok sağlıklı bı gebelik geçirmek nasip oldu Elhamdülillah ve kızım 8 aylık ,boş gebelik genelde tekrarlamiyor korkma, her gebelik birbirinden bağımsız sağlıkla tez zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız beklemede kalın benim düşüğüm çok kolay oldu ve çok çabuk toparladimÖncelikle çok geçmiş olsun Allahım bir daha o acıları yaşatmasınben de altıncı haftadayım hayırlısı bakalım. Sormaya korkuyorum tekrar hamile kaldığınızda sağlıklı bir gebelik oldu mu acaba
Çok geçmiş olsun tekrardan ve Allah bağışlasın çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıklı mutlu günler diliyorumBend pihtilasmaysa yatkınlık var, 2.gebeligim de bebek vardı fakat gelişmedi yapilan test sonucu pai gende homozigot çıktı 3.gebeligimde oksapar ecopirin kullandım evet çok sağlıklı bı gebelik geçirmek nasip oldu Elhamdülillah ve kızım 8 aylık ,boş gebelik genelde tekrarlamiyor korkma, her gebelik birbirinden bağımsız sağlıkla tez zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız beklemede kalın benim düşüğüm çok kolay oldu ve çok çabuk toparladim
Teşekkür ederim ,sizin durum nasıl oldu lekelenmeleriniz var miÇok geçmiş olsun tekrardan ve Allah bağışlasın çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıklı mutlu günler diliyorum
Hayır yok bugün 519 beta ile kalp atışını duyduk. İnanın doktor da biz de şaşkınız. Beta düşüklüğü kalp atışını duymuş olsak bile bizi endişelendiriyor. Umarım sağlıklıdırTeşekkür ederim ,sizin durum nasıl oldu lekelenmeleriniz var mi
Evet bendimBiraz önce konunuzu okudum siz miydiniz dikkat etmemiştim :) İnşallah hayirlisi ile kucağınıza alırsınız gelişimi haftasıyla uyumlu mu acaba