Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay adama bak ya terbiyesiz bu arada olacak inşallah öyle görünüyorBiz hastaneye giderken iş yerinden vizite alıyoruz kürtaj sonrası bir kaç kere gittim müdür yardımcısı tedavi mi görüyorsun demişti sinir olmuştumondan hiç gitmek istemiyorum bir de tabii randevu yok tekirdağdayım ben zor bulunuyor randevu.
Ama pik olur dimi akıntım güzel oldu kasık batması var yumurtlama ağrısı gibi oldu olacak sanki. Yani akuntı olup yumurtlama olmaması olmaz dimi![]()
Şaka gibi gerçekten yaNöbetçi eczanede de artımed varmış sadeceya bedava dağıtıyorlar yemin ederim emin oldum artık zaten 10 tl midir nedir şüpheli
inşallah olur ya 18. Günüm bugün 30 günde bir adet oluyorum bakalım inşallah görürüm pikAy adama bak ya terbiyesiz bu arada olacak inşallah öyle görünüyor
Daha muhtemel 9. Gün bugün. Ama cuma yumurtlama olduğunu düşünüyorum 8. Gün yaniCanım sonundaki bitiş çizgisi sanırım. Bat ne zaman? Kaç gün geçti yumurtlama üzerinden ortalama ?
Şimdi sipariş edicem internetten bakalım ne zaman gelirse artık…Şaka gibi gerçekten yayani pazartesi eczanede eczane dolaş başka bulana kadar başka çare yok heralde ya
Hadi inşallah sırayla hepimiz görürüz pozitifleri hayırlı haberlerle gelelim burayaDaha muhtemel 9. Gün bugün. Ama cuma yumurtlama olduğunu düşünüyorum 8. Gün yani![]()
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahŞimdi sipariş edicem internetten bakalım ne zaman gelirse artık…
Amin amin. Acele edeyioruzHadi inşallah sırayla hepimiz görürüz pozitifleri hayırlı haberlerle gelelim buraya
Pazartesi kan versem çok mu erken olur acabaAmin amin. Acele edeyioruzşöyle 11 12. Gün yapmamız lazım ama işte
Benim yaptığım testte hayalet çizgi var aslında ama telefonda çıkmıyortabi yanlış sonuçta olabilir. Salı çarşamba netleşir ikimizinde
![]()
Düşük değer çıkabilir. Böyle 11 21 gibi filan. O zaman hem zaman geçmez hem moralin bozulurPazartesi kan versem çok mu erken olur acaba
Perşembe kana gideyim o zaman kendimi biraz tutayım. Bende kurt olduğu için dayanamıyorum daDüşük değer çıkabilir. Böyle 11 21 gibi filan. O zaman hem zaman geçmez hem moralin bozulur
Perşembe kana gideyim o zaman kendimi biraz tutayım. Bende kurt olduğu için dayanamıyorum da
MerhabalarMerhabalar
7+4 hamileyim ama en son ultrasonda dahi kese 15 mm olmasına rağmen boş göründü. Doktor çok düşük ihtimal hamilelik artık dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayıp sonra mucizevi bir şekilde olumluya dönen var mı?
Bulantım çok nadir var genelde tansiyonum düşük bilmiyorum o belirti mi bu süreçte çok üzüldüm ağladım ondan da düşük olabilir. Kasıklarım batıyor özellikle sağ tarafım en başından beri.Merhabalar
Ben yaşamadım ama 8. Haftada duyanlar var. Hatta kürtaja diye gidip kalp sesiyle dönenler var. Belirtileriniz devam ediyor mu? Bulantı filan
Aynen inşallah iyi çıkar. Artımed falan da olsa ikinci çizgiyi görünce kıpır kıpır oluyor insanın içi. Dediğim gibi bende kurt olduğu için bir test daha yaptım. O da hemen çizgi çıkardı. Hayırlısı artık inşallah vardır bekleyeceğim bol bol dua ederekama öyle oluyor insan kalp sesi duyulana kadar sürekli vesvese
bencede perşembe git. Zaten bekleyeceksin en azından değerin yüksek olsun
![]()
Gerçekten miMerhabalar
Ben yaşamadım ama 8. Haftada duyanlar var. Hatta kürtaja diye gidip kalp sesiyle dönenler var. Belirtileriniz devam ediyor mu? Bulantı filan
Perşembeyi bekle canım boşver insan stres oluyor gerçektenAynen inşallah iyi çıkar. Artımed falan da olsa ikinci çizgiyi görünce kıpır kıpır oluyor insanın içi. Dediğim gibi bende kurt olduğu için bir test daha yaptım. O da hemen çizgi çıkardı. Hayırlısı artık inşallah vardır bekleyeceğim bol bol dua ederek