• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Nöbetçi eczanede de artımed varmış sadece 😂 ya bedava dağıtıyorlar yemin ederim emin oldum artık zaten 10 tl midir nedir şüpheli

Biz hastaneye giderken iş yerinden vizite alıyoruz kürtaj sonrası bir kaç kere gittim müdür yardımcısı tedavi mi görüyorsun demişti sinir olmuştum 🥲 ondan hiç gitmek istemiyorum bir de tabii randevu yok tekirdağdayım ben zor bulunuyor randevu.
Ama pik olur dimi akıntım güzel oldu kasık batması var yumurtlama ağrısı gibi oldu olacak sanki. Yani akuntı olup yumurtlama olmaması olmaz dimi 🙃
Ay adama bak ya terbiyesiz bu arada olacak inşallah öyle görünüyor

Hadi inşallah sırayla hepimiz görürüz pozitifleri hayırlı haberlerle gelelim buraya
Amin amin. Acele edeyioruz 😅 şöyle 11 12. Gün yapmamız lazım ama işte
Benim yaptığım testte hayalet çizgi var aslında ama telefonda çıkmıyor 🥴 tabi yanlış sonuçta olabilir. Salı çarşamba netleşir ikimizinde 🤲

Merhabalar
7+4 hamileyim ama en son ultrasonda dahi kese 15 mm olmasına rağmen boş göründü. Doktor çok düşük ihtimal hamilelik artık dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayıp sonra mucizevi bir şekilde olumluya dönen var mı?

Merhabalar
7+4 hamileyim ama en son ultrasonda dahi kese 15 mm olmasına rağmen boş göründü. Doktor çok düşük ihtimal hamilelik artık dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayıp sonra mucizevi bir şekilde olumluya dönen var mı?
Merhabalar
Ben yaşamadım ama 8. Haftada duyanlar var. Hatta kürtaja diye gidip kalp sesiyle dönenler var. Belirtileriniz devam ediyor mu? Bulantı filan

Merhabalar
Ben yaşamadım ama 8. Haftada duyanlar var. Hatta kürtaja diye gidip kalp sesiyle dönenler var. Belirtileriniz devam ediyor mu? Bulantı filan
Bulantım çok nadir var genelde tansiyonum düşük bilmiyorum o belirti mi bu süreçte çok üzüldüm ağladım ondan da düşük olabilir. Kasıklarım batıyor özellikle sağ tarafım en başından beri.

😅 ama öyle oluyor insan kalp sesi duyulana kadar sürekli vesvese 🫣 bencede perşembe git. Zaten bekleyeceksin en azından değerin yüksek olsun 🙏
Aynen inşallah iyi çıkar. Artımed falan da olsa ikinci çizgiyi görünce kıpır kıpır oluyor insanın içi. Dediğim gibi bende kurt olduğu için bir test daha yaptım. O da hemen çizgi çıkardı. Hayırlısı artık inşallah vardır bekleyeceğim bol bol dua ederek

Merhabalar
Gerçekten mi 🥺🥺 bende de kese var yolk sac görünüyor ama kap atışı yok. 6+6dayım. Haftaya cuma doktor duyamazsak kürtaja alacak. Zaman yaklaştıkça Allahım sağlıklıya çevir bana nasip et demeye başladım. İlk duyduğumda daha kolaydı sanki kromozom anamolisi olan bebekler oluyormuş genelde. Vardır bir hayor dedim ama kürtaj zamanı yaklaştıkça nefesim kesiliyor sanki.

Aynen inşallah iyi çıkar. Artımed falan da olsa ikinci çizgiyi görünce kıpır kıpır oluyor insanın içi. Dediğim gibi bende kurt olduğu için bir test daha yaptım. O da hemen çizgi çıkardı. Hayırlısı artık inşallah vardır bekleyeceğim bol bol dua ederek
Perşembeyi bekle canım boşver insan stres oluyor gerçekten 😍

Bende iki gün arayla kan veriyordum kızlar bu gün son kez vereyim dedim.
1.70
2.188
3.350
Sonuncu düşük geldi biraz ya içime kurt düşüyor kızlar nasıl sizce? Tam iki katı bile değil. İlkinde hep iki katından bile fazla geliyordu hep 😔

Back