• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Canım benimde kalbi durduğunu öğrendiğimden 4 gün sonra direk kürtaj oldum. Benim doktorum bekleme gibi bir süreç söylemedi açıkcası. Ben hastaneden ameliyat günü alarak kürtaj oldum. Hastaneye gittiğimde dilaltı verdiler. Sonra doktor geldi kanamam başlamadığı için tekrar verdi ondan sonra kanama başladı. Onun dışında hiç kanamam olmadı.
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede.
iyi yapıldığında diğer gebelikleri etkilemiyor sanırım, inşallah sağlıklı gebelik olur bi an önce bizim de🙏🏻
İnşaallah dua edelim, düşüğün sonrası kucak doluluğu derler ♥️🥺

çatlamışa benziyor canım
sırayla koyup atar mısın
Sıraya dizdim 😌 en alttakini şimdi yaptım pik olmamak için direniyor bi olsa da rahatlasam ya 😅
56C8A4C3-0B84-40F6-AF45-9347FBCD7E6A.jpeg

Dizdim ☺️ evet her öğlen aramda yapıyorum 12.30 gibi 10.30 11 gibi sıvı alımını kesiyorum 🥰
Bence de koyulaşmaya başlamis. Bir de istersen sıvı alımını kesmek için saati 10 a al. Daha güzel olur. En az 2 saat sıvı alınmaması lazım. Bence bugün yarın pik olucak gibi

Sanki tekrar koyulaşıyor gibi ama diğer testler beklediği için bilemedim
Bence de koyulaşmaya başlamis. Bir de istersen sıvı alımını kesmek için saati 10 a al. Daha güzel olur. En az 2 saat sıvı alınmaması lazım. Bence bugün yarın pik olucak gibi
Dimi bence de koyulaşmaya başladı inşallah iki gün içinde pik görürüm 🥰 tamam yarın yaparken iki saat öncesinde keseyim sıvı alımını 😌 teşekkür ederim hepinize 🌸

Evet canım, lekelenmelerim başladı önceki akşamdan beri. Daha tam sökülmedi ama bugün yarın sökülür, çok sancım var
Bende nerde papatyam bikaç gündür diyorum, nöbetin var sandım canım. İyi misin? Papatya çayı zencefil çayı filan iç rahatlatsın seni. 🙏😔

Elimde sadece artımed var. Çizgi görünüyor mu peki? Diğer artımedleri yapsam mı emin olmak için? Üç tane yalancı pozitif vermez herhalde 😭
Yani sen daha iyi bilirsin tabi. Ben hiç artimed kullanmadım. Ama forum da okuduklarıma göre insanlar çok umutlanıp sonra üzülmüşler. Sen de üzülme diye dedim. Vardır belki doğruyu göstermiş olabilir. Ona bir şey demiyorum. Ama geneli bozuk cıkıyormuş. 😔

Back