Öyle gerçekten yanapalım hep aynıyız![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gerçekten yanapalım hep aynıyız![]()
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede.Canım benimde kalbi durduğunu öğrendiğimden 4 gün sonra direk kürtaj oldum. Benim doktorum bekleme gibi bir süreç söylemedi açıkcası. Ben hastaneden ameliyat günü alarak kürtaj oldum. Hastaneye gittiğimde dilaltı verdiler. Sonra doktor geldi kanamam başlamadığı için tekrar verdi ondan sonra kanama başladı. Onun dışında hiç kanamam olmadı.
İnşaallah dua edelim, düşüğün sonrası kucak doluluğu derleriyi yapıldığında diğer gebelikleri etkilemiyor sanırım, inşallah sağlıklı gebelik olur bi an önce bizim de![]()
Bunları sırasıyla alt alta dizerek takip edersen daha kolay olur canım.
Sıraya dizdimçatlamışa benziyor canım
sırayla koyup atar mısın
DizdimBunları sırasıyla alt alta dizerek takip edersen daha kolay olur canım.
Düzenli saatler de ve sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsun değil mi ?
Sanki tekrar koyulaşıyor gibi ama diğer testler beklediği için bilemedimSıraya dizdimen alttakini şimdi yaptım pik olmamak için direniyor bi olsa da rahatlasam ya
Eki Görüntüle 3544444
Bence de koyulaşmaya başlamis. Bir de istersen sıvı alımını kesmek için saati 10 a al. Daha güzel olur. En az 2 saat sıvı alınmaması lazım. Bence bugün yarın pik olucak gibiDizdimevet her öğlen aramda yapıyorum 12.30 gibi 10.30 11 gibi sıvı alımını kesiyorum
![]()
Sanki tekrar koyulaşıyor gibi ama diğer testler beklediği için bilemedim
Dimi bence de koyulaşmaya başladı inşallah iki gün içinde pik görürümBence de koyulaşmaya başlamis. Bir de istersen sıvı alımını kesmek için saati 10 a al. Daha güzel olur. En az 2 saat sıvı alınmaması lazım. Bence bugün yarın pik olucak gibi
en alttakine bakınca üsttekiler pik değilmiş dedimSıraya dizdimen alttakini şimdi yaptım pik olmamak için direniyor bi olsa da rahatlasam ya
Eki Görüntüle 3544444
Heheh ya havuç yiyince büyümeden çatlarsaen alttakine bakınca üsttekiler pik değilmiş dedim
bence havuç ye , bide boş geçmeyin![]()
Bugünkü böyleydi işte
Bugün kaçıncı günün. Bence yarın tam yumurtlama olacak. Havucu da yumurtlamayı görünce ye ne olur ne olmazBugünkü böyleydi işte![]()
Evet canım, lekelenmelerim başladı önceki akşamdan beri. Daha tam sökülmedi ama bugün yarın sökülür, çok sancım varP papatyamm13 papatyaa senin bat bugün müydü
18. Günüm adetin birinci gününden sayınca. Evet ya riske atmayayımBugün kaçıncı günün. Bence yarın tam yumurtlama olacak. Havucu da yumurtlamayı görünce ye ne olur ne olmazerkenden falan çatlamasın
Bende nerde papatyam bikaç gündür diyorum, nöbetin var sandım canım. İyi misin? Papatya çayı zencefil çayı filan iç rahatlatsın seni.Evet canım, lekelenmelerim başladı önceki akşamdan beri. Daha tam sökülmedi ama bugün yarın sökülür, çok sancım var
Başka testle yaparsan daha net sonuç olur. Artimed yalancı pozitif veriyor diyorlarKızlar 20 şubat bat. Görünüyor mu bilmiyorum fotoğrafta ama yapar yapmaz çıktı ben görebiliyorum. Artımedin testi. Ümütlenmeli miyim![]()
Tmd2020 B birmihman P papatyamm13
FireflyDream
Sondurak2515
fufucum Eki Görüntüle 3544940
Elimde sadece artımed var. Çizgi görünüyor mu peki? Diğer artımedleri yapsam mı emin olmak için? Üç tane yalancı pozitif vermez herhaldeBaşka testle yaparsan daha net sonuç olur. Artimed yalancı pozitif veriyor diyorlar
Yani sen daha iyi bilirsin tabi. Ben hiç artimed kullanmadım. Ama forum da okuduklarıma göre insanlar çok umutlanıp sonra üzülmüşler. Sen de üzülme diye dedim. Vardır belki doğruyu göstermiş olabilir. Ona bir şey demiyorum. Ama geneli bozuk cıkıyormuş.Elimde sadece artımed var. Çizgi görünüyor mu peki? Diğer artımedleri yapsam mı emin olmak için? Üç tane yalancı pozitif vermez herhalde![]()