Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz olmaz değerlendirinAma dün sabah ilişki olmuştu bir de bugün akşam ilişki olsa sperm sıkıntısı olmaz dimi sabaha karşı mı yapsak hem daha birikmiş olur hem hızlı olur![]()
fufucum
Tmd2020
FireflyDream
Sondurak2515
nasıl ya yalancı test miymişKızlar erken gebelik testi yaptım bugün. Silik çizgi bile çıkmadı… tek diyeceğim Allah bu artımedin yayınında yapımında imalatında katkısı olan herkesi bildiği gibi yapsınhepiniz de dediniz ama yine de ufaktan inandım hülyalara daldım of of
çok üzüldüm…
Aynen sabaha karşı daha iyi olur sankiolmaz olmaz değerlendirin
sabaha karşı daha iyi tabi :)
çok enteresan ama geçenlerde baya koyulaşmıştıAynen sabaha karşı daha iyi olur sankiheyecan yaptım
![]()
Evet hep koyu çıktı son bir haftadır hep öyle bi an acaba hamile miyim diye düşündüm adet sonrası yumurtlama gördüm de haberim mi yok diyeçok enteresan ama geçenlerde baya koyulaşmıştı
bıraksan demek ki gidecekti
lh hormunun yükselmiş demek kiEvet hep koyu çıktı son bir haftadır hep öyle bi an acaba hamile miyim diye düşündüm adet sonrası yumurtlama gördüm de haberim mi yok diyebir haftadır nerdeyse kasığım ağrıyor göğsüm hassas ama bir türlü pik olmamıştı. Ve baya hep koyu ilerledi gerçekten
O sıkıntı olur mu peki hep yüksek seyretti yalh hormunun yükselmiş demek ki
şimdi bide çatladı mı çatlamadı mı var :)
yok ya yumurtlama öncesi yükselmesi normalmiş zatenO sıkıntı olur mu peki hep yüksek seyretti ya
Havuç yiyebilirim bol bol![]()
Dün üç tane avokado almıştım günde bir tane yiyeyim artık bundan sonra zaten yumurtlama öncesi de baya tüketiyordum sevmesem de çok mecburyok ya yumurtlama öncesi yükselmesi normalmiş zaten
evet havuç ye :) avokado seversen oda çok faydalı bak
incir yeme :)
aynenn öyle kısmetten öte köy yok. elinden geleni yap gerisi allah a kalmış :)Dün üç tane avokado almıştım günde bir tane yiyeyim artık bundan sonra zaten yumurtlama öncesi de baya tüketiyordum sevmesem de çok mecburbakalım inşallah tutar biz elimizden geleni yaptık yumurtlamayı bulana kadar gerisi rabbimin takdiri
murad etmişse eğer nasip olur
![]()
Öyle hayırlı olsun inşallahaynenn öyle kısmetten öte köy yok. elinden geleni yap gerisi allah a kalmış :)
Öyleymiş demek ki, iki tane yaptım ikisi de net çizgi çıkardı ama miratech erken testte bembeyaz. Hayırlısı olsun bir şey diyemiyorumnasıl ya yalancı test miymişöf
üzüldüm ya![]()
Kaç günün kaldı canımÖyleymiş demek ki, iki tane yaptım ikisi de net çizgi çıkardı ama miratech erken testte bembeyaz. Hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum![]()
Süper iyi ki takip etmişsinHanımlar sonunda pik i gördümdün gece yaptım pikti ama dün değerlendiremedik bugün öğlen de test yapacağım pik olur muhtemelen akşam değerlendireceğiz inşallah
dün öğlen pik değildi gece içime kurt düştü bi yapayım dedim gece 12 gibi pik olmuştu
Eki Görüntüle 3545586
Aynen öyleSüper iyi ki takip etmişsinönceden de değerlendirmen çok iyi olmuş
![]()
Ya acaba hassaslık derecesi farklı olabilir mi?Öyleymiş demek ki, iki tane yaptım ikisi de net çizgi çıkardı ama miratech erken testte bembeyaz. Hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum![]()
Bence iyi gidiyor inşallah hep iyi gider sağlıkla ilerler sürecinizKızlar geçen gün %80 artış olunca içim rahat etmedi. Bugün sabaha kadar uyuyamadım hatta stresten. Kan verdim yine.
1.70
2.188
3.350
4.750
İyi demi benim içimi rahatlatın korkuyorum