Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

İnşallah hayırlısı olsun bakalım. Doğru söylüyorsun yarın kargolarım gelsin bakalım çıkacak mı yine. Kan verir kanama geçmezse doktora giderim

Anladım canım. Hadi gözün aydın olsun inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
Daha sevinmek için erken her şeyi gördükten sonra bunlar sevindirmiyor sağol canım inşallah sende görürsün çift çizgiyi sağlıkla kucağımıza alalım

Kızlar merhaba. Bugün döngünün 16.günündeyim. Son 5 günün ovülasyon testleri bu şekilde hala pik görmedim. Endişeleniyorum. Bi sorun olmuş olabilir mi?

İlk idrarla yapmayı yanlış diyorlar ama ben kalkınca yapıyordum. Çünkü sabah 6 gibi uyanıp tuvalete gidiyordum öğlen 10-11 gibi test yapıyordum. Sıvı alımı olduğu zaman rengi açılıyor

Değeri iz kaç eğer doktor progesteron verdiyse kullanın dikkatli olun
Yaaa o kucağımıza alana kadar devam edecek, travma oldu çünkü ne dicem lekelenmen mi var doktora gidecek misin
Protestan verir git bi istersen
Sizce yarın kan tahlili verip mi gitmeliyim? Yoksa direk doktora mı gideyim bilemedim. Düşük falan mı yapıyorum diye bile düşündüm

canım benim çok şükür evet, insan hem çok korkuyor hem çok heyecanlanıyormuş
sabah gelince bakıyorum direkt test atan oldu mu diye
eylül grubuna gelin yaaaa
tabi ki sağlıkla inşallah
Bu ay olmuşsa ucundan yakalarım gibi eylülü yoksa her türlü ekime kalıyo gibi. Periyod ay sonuna doğru bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…