- 8 Ağustos 2024
- 534
- 1
- 323
- 18
- 28
İnşallah hayırlısı olsun bakalım. Doğru söylüyorsun yarın kargolarım gelsin bakalım çıkacak mı yine. Kan verir kanama geçmezse doktora giderimDur şimdi sakin ol. Eğer kanama hala devam ediyorsa bence hemen doktora gitmelisin. Progestan verir. Birde bundan sonra dikkatli olmaya çalış. Yani ağır falan kaldırma. Bence bu yerlesme kanaması. İnşallah hemen biter.
Bat ne zamandı. Kaç gün var şuanİnşallah hayırlısı olsun bakalım. Doğru söylüyorsun yarın kargolarım gelsin bakalım çıkacak mı yine. Kan verir kanama geçmezse doktora giderim
1 ocakta silikleşmeye başlamıştı. Ona göre 15 i olması lazım sanırımBat ne zamandı. Kaç gün var şuan
Anladım canım. Hadi gözün aydın olsun1 ocakta silikleşmeye başlamıştı. Ona göre 15 i olması lazım sanırım
Daha sevinmek için erken her şeyi gördükten sonra bunlar sevindirmiyorAnladım canım. Hadi gözün aydın olsuninşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
Haklısın canım. İlk etapı geçtin artık sıra diğer etaplar daDaha sevinmek için erken her şeyi gördükten sonra bunlar sevindirmiyorsağol canım inşallah sende görürsün çift çizgiyi sağlıkla kucağımıza alalım
Ovulasyon takibi yaptığım dönemde 19 20. Gün pik gördüğüm aylar olmuştu. Biraz daha devam et canım. Normalde pkos vs. Var mı ?Eki Görüntüle 3536533
Eki Görüntüle 3536534
Eki Görüntüle 3536535
Eki Görüntüle 3536536
Eki Görüntüle 3536537
Kızlar merhaba. Bugün döngünün 16.günündeyim. Son 5 günün ovülasyon testleri bu şekilde hala pik görmedim. Endişeleniyorum. Bi sorun olmuş olabilir mi?
Hayır bir problem yok ama düşükten sonra değişti mi bilmiyorum. Gerçi ilk defa ovülasyon takibi yapıyorumOvulasyon takibi yaptığım dönemde 19 20. Gün pik gördüğüm aylar olmuştu. Biraz daha devam et canım. Normalde pkos vs. Var mı ?
Vücut hemen toparlamamış olabilir. Zamanla eskisine döner diye düşünüyorumHayır bir problem yok ama düşükten sonra değişti mi bilmiyorum. Gerçi ilk defa ovülasyon takibi yapıyorum
Düşükten sonra benimde 19. Gün olduHayır bir problem yok ama düşükten sonra değişti mi bilmiyorum. Gerçi ilk defa ovülasyon takibi yapıyorum
Birkaç gün daha yapayım o zaman. Öğlen 3-4 gibi yapıyorum ama sıvı alımını kesmek gerek yazılmış başka yerlerde ben ona hiç dikkat etmedim. Çok da sıvı tüketiyorum su özellikle. Test öncesinde sıvı tüketimini kesmek mi lazımDüşükten sonra benimde 19. Gün oldu
Yaaaaa bu ne ne görüyorum ben , doğru mu görüyorumÜstteki predictor alttaki vex kaset test
İlk idrarla yapmayı yanlış diyorlar ama ben kalkınca yapıyordum. Çünkü sabah 6 gibi uyanıp tuvalete gidiyordum öğlen 10-11 gibi test yapıyordum. Sıvı alımı olduğu zaman rengi açılıyorBirkaç gün daha yapayım o zaman. Öğlen 3-4 gibi yapıyorum ama sıvı alımını kesmek gerek yazılmış başka yerlerde ben ona hiç dikkat etmedim. Çok da sıvı tüketiyorum su özellikle. Test öncesinde sıvı tüketimini kesmek mi lazım
Benimde öyle oldu ama düştü sonrasında kürtaj oldum bekletti doktor sonrasında 10 haftada düştü sonra kürtaj9. haftadaydım ama bebek 6 haftalık kalmıştı
İnşallah diyelim canımYaaaaa bu ne ne görüyorum ben , doğru mu görüyorumgebelik dimi bu
Değeri iz kaç eğer doktor progesteron verdiyse kullanın dikkatli olunİnşallah hayırlısı olsun bakalım. Doğru söylüyorsun yarın kargolarım gelsin bakalım çıkacak mı yine. Kan verir kanama geçmezse doktora giderim
Yaaa o kucağımıza alana kadar devam edecek, travma oldu çünküİnşallah diyelim canımyaşadıklarımızdan insan tam sevinemiyor
Değeri iz kaç eğer doktor progesteron verdiyse kullanın dikkatli olun
Sizce yarın kan tahlili verip mi gitmeliyim? Yoksa direk doktora mı gideyim bilemedim. Düşük falan mı yapıyorum diye bile düşündümYaaa o kucağımıza alana kadar devam edecek, travma oldu çünküne dicem lekelenmen mi var doktora gidecek misin
Protestan verir git bi istersen
Bu ay olmuşsa ucundan yakalarım gibi eylülü yoksa her türlü ekime kalıyo gibi. Periyod ay sonuna doğru bakalım ne olacakcanım benim çok şükür evet, insan hem çok korkuyor hem çok heyecanlanıyormuş
sabah gelince bakıyorum direkt test atan oldu mu diye
eylül grubuna gelin yaaaa
tabi ki sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?