9. haftadaydım ama bebek 6 haftalık kalmıştıdüşükten sonra korunmalı , korunmamalı bununla ilgili tam net bir bilgi yok. bence psikolojik ve fizyolojik olarak hazırsa insan devam etmeli :)
ne kadarlıkken kürtaj olmuştunuz
anladım mesela çok ilerleyince vücut daha yorgun oluyor ya ondan sordum.9. haftadaydım ama bebek 6 haftalık kalmıştı
Gerçekten zamanında olması büyük nimet 5 aylık düzenli adet sürecimde bunu çok iyi anlamıştım36.gün olmuştum normalde 30 gündü.
zamanında olması bile nimet aslında
bekliyorsun ne zaman olacak diye
Ben kesinlikle kimyasal falan geçirdiğimi düşünüyorum. Hem belirtiler gerçekten abartmıyorum yaşadım. Birde o dönem silik te olsa 2 tane teste pozitif gördüm. Ama tabi sağlıklı olsa tutunurdu. Ya da kist falan da oluşmuş olabilir. Benimde ağrılarım var. Hatta adet ağrılarım geliyor bir süre sonra gidiyor. Sabah son kez dedim test yapayım. Bembeyazdı. Sonra bütün testleri kaldırdım. Adet olucam mı olmayacam mı belirsizliği çok kötü gerçekten. Hani adet olsak içimiz de rahatlayacak.Bende aynı durumdayım adet geliyor büyük ihtimalle, hala lekelenme var cumartesiden beri. Bugün biraz fazla geldi kesin adet artık. Birde bir gazla testler aldım. Eşime diyorum sakla bunları gelince yoksa ben gene yaparımeşim bile kabul edemiyor adet olduğuma bu ay çok inanmışız hala sol kasık ağrılarım oluyor. Hafif başım dönüyor. Artık adet olsamda rahatlasam psikolojik hamilelik mi oldu ne
6 haftalık kalmıştı çok yorulmamış oluyor heralde :)anladım mesela çok ilerleyince vücut daha yorgun oluyor ya ondan sordum.
tabi allah korusun 30haftalık düşük yapan kadının vitamin deposu ile 6 haftalık bir olmaz.6 haftalık kalmıştı çok yorulmamış oluyor heralde :)
amiiin inşallah ya rabbim sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsintabi allah korusun 30haftalık düşük yapan kadının vitamin deposu ile 6 haftalık bir olmaz.
aman ne bileyim allah bi daha yaşatmasın. artık önümüze bakalım. yine olur sağlık olsun , demek ki sağlıklı olmayan bi şeyler varmış.
ben hiç unutmuyorum. bazen düşünüyorum acaba kalbi atıyor muydu. hiç duyamadım, doktor randevusundan 1 gün önce düşük yaptım. bazen düşünüyorum. hani diyorlar ya kadın bebek rahmine düştüğü an anne oluyor diye öyleymş
hiç kalbinin sesini duymadım, keseyi görmedm ama vardı
neyse inşallah en kısa zamanda tekrar görürsünüz o pozitifleri :)
Kürtaj sonrası kontrole gittiniz mi doktorunuz ne dediamiiin inşallah ya rabbim sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin
giyyim temiz dedi testleri yaptık sonuçlarını bekliyoruz. bi doktor korun dedi 2 ay diğeri korunma dedi ben korunmuyorum şu anKürtaj sonrası kontrole gittiniz mi doktorunuz ne dedi
Genetik kan testleri migiyyim temiz dedi testleri yaptık sonuçlarını bekliyoruz. bi doktor korun dedi 2 ay diğeri korunma dedi ben korunmuyorum şu an
evetGenetik kan testleri mi
Bende kimyasal olduğunu düşünüyorum gerçekten, sol kasığıma bir ağrı girdi dün gece bıçak saplanması gibi çok fenaydı. Adetten önce normalde ağrısa iki taraflı ağrır tek taraf olması, testlerde az da olsa çizgi gözükmesi bunların olması hep kimyasal olayı bence belki rahim hazır değildir. Ama hala midem bulanıyor arada ve başım da hafif dönme varGerçekten zamanında olması büyük nimet 5 aylık düzenli adet sürecimde bunu çok iyi anlamıştımşimdi bekleyip durcam
Ben kesinlikle kimyasal falan geçirdiğimi düşünüyorum. Hem belirtiler gerçekten abartmıyorum yaşadım. Birde o dönem silik te olsa 2 tane teste pozitif gördüm. Ama tabi sağlıklı olsa tutunurdu. Ya da kist falan da oluşmuş olabilir. Benimde ağrılarım var. Hatta adet ağrılarım geliyor bir süre sonra gidiyor. Sabah son kez dedim test yapayım. Bembeyazdı. Sonra bütün testleri kaldırdım. Adet olucam mı olmayacam mı belirsizliği çok kötü gerçekten. Hani adet olsak içimiz de rahatlayacak.
Bizimki beni heveslendirmeyim diye netlesene kadar duygularını içinde saklıyoro yüzden şuan ikimizde adet olacakmışız gibi davranıyoruz
Eğer çok gelmiyorsa hala bir umut vardır sanki ya. Ya da inşallah diğer ay sağlıklı bir şekilde olurher ihtimal var şuan.
Seni o kadar çok iyi anlıyorum kiBende kimyasal olduğunu düşünüyorum gerçekten, sol kasığıma bir ağrı girdi dün gece bıçak saplanması gibi çok fenaydı. Adetten önce normalde ağrısa iki taraflı ağrır tek taraf olması, testlerde az da olsa çizgi gözükmesi bunların olması hep kimyasal olayı bence belki rahim hazır değildir. Ama hala midem bulanıyor arada ve başım da hafif dönme varbitti benim psikoloji
Kızlar ben tabi ki dayanamadım bu kadar mide bulantısına iş çıkışı test aldım.Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki
hayır ne olacaksa olsun yani di mibiraz kafamız rahatlar. Ağrı olunca acaba mı diyorum sonra yine saçmalama kendine gel. Olsaydı testte çıkardı diyorum değişik bir ruh hali. Psikolojimiz yerlerde
Kanama geliyor mu ne durumdasın ? Belki yerleşmedir. Yap ta at bakalımKızlar ben tabi ki dayanamadım bu kadar mide bulantısına iş çıkışı test aldım.
Evet geliyor hala az azKanama geliyor mu ne durumdasın ? Belki yerleşmedir. Yap ta at bakalıminşallah vardır
E var senin ben gördümÜstteki predictor alttaki vex kaset test
Yeni yükseliyor demekki. Ya çok sevindimÜstteki predictor alttaki vex kaset test
kanama beni korkutuyor ya elim ayağım titriyor halaYeni yükseliyor demekki. Ya çok sevindim
Dur şimdi sakin ol. Eğer kanama hala devam ediyorsa bence hemen doktora gitmelisin. Progestan verir. Birde bundan sonra dikkatli olmaya çalış. Yani ağır falan kaldırma. Bence bu yerlesme kanaması. İnşallah hemen biter.kanama beni korkutuyor ya elim ayağım titriyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?